تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 91 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولین بازی پیش فصل تموم شد و سه بر صفر آرسنال رو بردیم با دو گل باتشوای و یه گل ویلیان
    بازیو کامل ندیدم ولی بازی خوبی بود. باتشوای و ویلیان به نظر خیلی آمادن و حیفه جای باتشوای مهاجم گرفت!
    گل سوم هم خیلی قشنگ بود و هم حرکت آلونسو و هم شوت باتشوای
    بازیکنای جوون هم چند تا اومدن ولی همه از دقیقه 70 به بعد و فقط بوگا نیمه اول جای پدرو اومد و تونست بیشتر بازی کنه
    بوگا برای وینگر تکنیکش خوب بود ولی هنوز شاید برای تیم اصلی آماده نیست. بازیکنای دیگه هم توی دقیقه کم بد نبودن و بازم میگم میشه حالا حداقل از یکی دو تاشون ذخیره استفاده کرد

امروز شایعه خرید اوکسلید چمبرلین آرسنال هم تو خبرها بود، سال آخر قراردادشه و تمدید هم نکرده قراردادشو. اگه بگیرنش که عالیه، هم وینگ بک راست میتونه بازی کنه هم هافبک وسط هم وینگر هم برای سهمیه انگلیسی تیم خوبه. فقط از این ونگر عقده ای بدم میاد که حاضره به هر تیمی بازیکن بفروشه به جز چلسی، ولی اگه اوکس رو بگیرن با یه تیر دو نشون رو زدن و هم وینگ بک راست مشکلش حل میشه هم هافبک ذخیره ای که دنبالش بودیم جور میشه.
    حالا جالبه به همین آرسنال هم بازیکن دادیم ولی نوبت اونا بشه نمیدن!
    چمبرلین خوبه ولی بیشتر برای همون وینگر چون دفاعیش خیلی خوب نیست. نکته مثبتش اینه دو سمت می تونه بازی کنه و کلا چند پسته ست
    مندی هم رفت من سیتی و حیف شد. هر چند که سیتی کلا هر دفعه قیمت دفاع ها رو بالاتر میبره!
    کاندروا از اینتر هم انگار احتمالش زیاده بگیریم. اونم خوبه سمت راست هر پستی می تونه بازی کنه

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم بازی رو متاسفانه ندیدم ولی اونجور که تو‌خبرا اومده بازی خوبی به نمایش گذاشنیم.
    اقا کاندروا عالیه عالی.واقعا تو پستش یکی از بهترین هاست.اگه اینتر راضی بشه باید به هر قیمتی شده بگیریمش.من به شخصه فوق العاده بازیشو دوست دارم .باهوش تکنیکی جنگنده و با تعصب.اگه بشه بگیریمش فوق العده میشه.باور کنید تو تیم ما تبدیل به بهترین بازیکن تو پستش خواهد شد.

4. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه بازی دیروز سر گل سوم که آلونسو چمبرلین رو بد دربیل کرد کلا چمبرلین سوژه شده که دیگه چلسی با این حرکت بی خیالش شده
    حالا حداقل در حد موزس هست و به خصوص از نظر کار هجومی خوبه ولی به درد همون وینگر می خوره تا پست حساسی مثل وینگ بک
    برای وینگر توی خبرای خارجی بودش که چلسی با ریچاریسون برزیلی داره به توافق می رسه و به زودی نهایی میشه
    20 سالش بیشتر نیست و ظاهرا تکنیک خیلی خوبی داره. فقط از نظر آمار خیلی خاص نیست و حالا باید دید از اون بازیکناییه که 60 تا تیم قرضی میرن یا نه توی تیم می مونه!

حالا به نظر من اون وینگ بک خیلی مهمتره چون برای مهاجم گزینه باز داریم
    یعنی بعضی بازی ها میشه دو مهاجم گذاشت که یا موراتا و باتشوای باشن یا مثلا موراتا و پدرو و فابرگاس هم هافبک پشت اونا
    اگه هازارد هم برگرده یعنی حساب کنید هازارد و موراتا مهاجم باشن و ویلیان ، پدرو و باتشوای روی نیمکت و نشون میده خیلی هم واجب نیست نسبت به پستای دیگه!
    به نظر من یه وینگ بک راست مثلا کاندروا بگیریم و به اضافه برتراند برای چپ و برای هافبک وسط ذخیره هم یکی از جوونا مثل پاسالیچ یا بیکر رو مطمئن بشن که می تونن باشن دیگه تیم فعلا تکمیله

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی ایتالیایی از خرید جدید آبی ها و تصمیم خود برای ادامه کار د استمفورد بریج می گوید.

طرفداری- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهاجم 24 ساله اسپانیایی هفته گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا جای خالی دیگو کوستا را در نوک خط حمله این تیم پر کند. به گزارش ESPN، پس از پایان فصل گذشته رقابت های اروپایی و با آغاز پنجره نقل و انتقالات، گمانه زنی بسیاری از رسانه ها متعددی حاکی از آن بود که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهاجم پیشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این تابستان به استمفورد بریج برخواهد گشت؛ این در حالی بود که منچستریونایتد به صورت جدی پیگیری انتقال موراتا به اولدترافورد بود. قرمز ها اما در چرخشی ناگهانی و اقدامی غافلگیرکننده ملی پوش بلژیکی را از اورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چندی بعد آلواریتو راهی لندن شد. در پی این دو انتقال بحث های زیادی مبنی بر اینکه کدام مهاجم حقیقتاً انتخاب اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چلسی بوده اند و این که کدام تیم مهاجم بهتر را به خدمت گرفته است، پیش آمد؛ بحثی که سرمربی ایتالیایی آن را بیهوده می داند و معتقد است هر دو تیم موفق به خرید دو مهاجم تراز اول شده اند. وی در این باره می گوید:
    مهم نیست که کدام یک انتخاب اول من بوده اند. هر دو انتخاب اول باشگاه های بزرگی مثل منچستریونایتد و چلسی بودند. برای من این دو در یک سطح هستند و انتخاب اول دو باشگاه بزرگ. خیلی از دینامیک بازار آگاه هستید. اینطور به نظر می رسید که موراتا به منچستر می رود و لوکاکو به چلسی می آید اما عکس آن اتفاق افتاد.
    من تکنیک موراتا را دوست دارم. او از نظر فیزیکی شرایط خوبی دارد و باید درباره خواسته هایم از وی در زمین بازی با او صحبت کنم. موراتا یک تمام کننده خوب است و این را در گذشته نشان داده است. فکر می کنم او در سه سال گذشته پیشرفت خوبی داشته و حالا یکی از بهترین مهاجمان دنیا است. او پتانسیل بالایی برای پیشرفت دارد. موراتا فصل گذشته خیلی بازی نکرد و بیست گل زد. پیش از ترک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او را [در تورین] می خواستم و حالا با تجربه ای که در یووه و رئال مادرید به دست آورده، می تواند به عنوان یک مهاجم خوب برای چلسی بازی کند.
    کونته در اولین سال حضور خود در انگلیس، فصلی موفق را پشت سر گذاشت و به همراه آبی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در پایان فصل اما صحبت هایی مبنی بر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خواست او برای ترک لندن مطرح شد. وی که چند روز پیش قرارداد خود با چلسی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این باره می گوید:
    تصمیم من همواره ماندن در چلسی و ادامه کار بود. اما خوب می دانید که کار ما آسان نیست و در طول مسیر و حرفه ما هر اتفاقی ممکن است بیفتد. فصل گذشته برای من و کادر فنی ام سخت و دشوار بود. حالا به همراه باشگاه تصمیم گرفته ایم که به مسیر خود ادامه دهیم. با باشگاه صحبت کرده ام و چشم انداز درستی برای آینده این باشگاه داریم. از قرارداد جدید خوشحالم. باشگاه، من و کاری که به همراه بازیکنان انجام دادیم را تائید کرد. احساس کردم این تمدید دو ساله کار درست است؛ چیزی است که به من و باشگاه انگیزه می دهد.
    قهرمان فصل گذشته انگلیس در فصل پیش رو باید در لیگ قهرمانان اروپا نیز به رقابت بپردازد و کار این تیم برای دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر نیز دشوار خواهد بود. کونته در این مورد می گوید:
    دو فصل پیش این تیم لیگ را در رده دهم به پایان برد اما چلسی باشگاه بزرگی است و هر سال باید تا پایان برای قهرمانی تلاش کنیم. این فصل نیز هدف ما همان خواهد بود اما کار آسانی پیش رو نیست چون می بینید که تیم هایی مثل منچسترسیتی و منچستریونایتد در حال تقویت خود هستند و ما نیز بسیار تغییر کرده ایم. بازیکنان برجسته ای را به خدمت می گیریم چون نیاز داریم خود را تقویت کنیم؛ فصل گذشته ما پیوسته با 13 بازیکن کار کردیم. سعی داریم چیزی مهم برای حال و آینده بسازیم. حالا باید با یکدیگر کار کنیم و آگاه باشیم که کار زیادی باید انجام شود.

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پس از 13 سال، کاپیتان چلسی کسی به غیر از جان تری خواهد بود.

طرفداری- پس از این‌که جان تری چلسی را به مقصد استون ویلا ترک کرد، حالا بازوبند آبی‌ها به گری کیهیل رسیده است.
    به گزارش استاندارد، مدافع ملی‌پوش انگلستان از طرف آنتونیو کونته به عنوان کاپیتان چلسی انتخاب شده‌ است. کونته در این‌باره، گفت:
    فکر می‌کنم کار درست این باشد که راه را با کیهیل ادامه دهیم، اگر او بازی کند، باید کاپیتان باشد. چرا؟ به‌خاطر این‌که برای سال‌های متمادی در چلسی مانده است، بازی‌های زیادی انجام داده است و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این‌حال، کونته می‌گوید برخی بازیکنان دیگر هم توانایی رهبری تیم را دارند.
    احساس می‌کنم ما می‌توانیم کاپیتان‌های دیگری هم در تیم‌مان داشته باشیم. مثلاً آزپلیکوئتا، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در آینده، تیبو کورتوا و سسک فابرگاس. فکر می‌کنم هر بازیکنی باید شخصیت خود برای حضور در رخت‌کن را تقویت کند و بفهمد که باید بیش‌تر مسئولیت‌پذیر باشد، چراکه ما بازیکن بزرگی را از دست دادیم و نیاز داریم که بازیکنان جدید، شرایط ویژه‌ای در باشگاه ایجاد کنند. این موضوع برای آینده و موفقیت باشگاه بسیار مهم است. اما باور دارم که در این زمان، بهترین کار دادن بازوبند به گری است. او سابقه زیادی در باشگاه دارد و شخصیت مناسبی برای کاپیتانی است.
    در عین‌حال، کونته از تلاش‌های خود برای حفظ جان تری گفت. تری که برای بازی بیش‌تر استمفورد بریج را به مقصد ویلا پارک ترک کرد، آرزوی مربی‌گری دارد و کونته می‌گوید از دست دادن او یک ضرر بزرگ بود.
    فصل گذشته او زیاد بازی نکرد، اما نقش او در خارج از زمین بسیار مهم بود. او به من گفت که می‌خواهد بازی‌های بیش‌تری انجام دهد. امکان ماندن او وجود داشت چراکه من با این‌که یک فصل دیگر با او کار کنم، مشکلی نداشتم. اما به تصمیمی که گرفت احترام می‌گذارم. جان تری عاشق فوتبال است و از جلسات تمرینی و سخت‌کوشی لذت می‌برد. به او گفتم تا زمانی که قلب و بدنت می‌خواهند بازی کنند، به کارت ادامه بده و زمانی که تصمیم گرفتی فوتبال را کنار بگذاری، همه‌چیز تمام می‌شود. در قلب و سر او فکر فوتبال جریان دارد. او می‌خواهد به طور مداوم بازی کند، نه به صورت موردی؛ به همین دلیل من احترام زیادی برای تصمیم او قائلم. فکر می‌کنم او تصمیم گرفت به استون ویلا برود تا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با این‌حال امیدوارم در جام حذفی یا لیگ کاپ با او روبه‌رو نشویم!
    برای او و خانواده‌اش بهترین‌ها را آرزو دارم، من به او به عنوان بازیکن احترام زیادی می‌گذارم و فکر می‌کنم او شخصیت بسیار مناسبی دارد تا به سرمربی‌ای خوب تبدیل شود. او در دوران بازی‌اش با سرمربیان بسیار بزرگی کار کرده است و فکر می‌کنم چیزهای خوبی در مورد فوتبال یاد گرفته است. او می‌تواند در آینده مربی‌ خوبی شود.

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

جالبه بازی دیروز سر گل سوم که آلونسو چمبرلین رو بد دربیل کرد کلا چمبرلین سوژه شده که دیگه چلسی با این حرکت بی خیالش شده
    حالا حداقل در حد موزس هست و به خصوص از نظر کار هجومی خوبه ولی به درد همون وینگر می خوره تا پست حساسی مثل وینگ بک
    زمین بازی دیروز لغزنده بود و هوای شرجی وحشتناک پکن، قطعا رو عملکرد بازیکنا تاثیر میزاره. چمبرلین هافبک وسط هم خوب بازی میکنه، خودش حتی چند بار گفته که بیشتر دوست داره وسط بازی کنه، کلا چند پسته هستش و خیلی بدرد میخوره ولی ونگر عقده ای به چلسی بازیکن نمیفروشه.
    کاندروا که عالیه بیاد ولی اینتر نمیفروشه، بازیکن خوب برای وینگ بک چپ و راست زیاده ولی اینا برای هیچ کدوم پیشنهاد نمیدن و فرصتهارو از دست میدن، ریکاردو پریرا خوبه، نلسون سمدو خیلی خوب بود که بارسا مفت گرفتش، دالبرت بازیکن نیس خوبه، کانسلو خوبه ولی متاسفانه به هیچ کدوم کوچکترین لینکی نشده چلسی.
    Last edited by Barry Allen; 23-07-2017 at 12:23.

12. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

انتقال الکس چمبرلین به چلسی به هیچ وجه امکان پذیر نیست . آرسنال قصد فروش این بازیکن را ندارد .

سیمون جانسون [استاندارد]

آنتونیو کونته در کنفرانس خبری پس از بازی دیروز گفت : در سنگاپور موراتا ، رودیگر و شاید یک بازیکن دیگر به ما اضافه شوند !

ال Daily mail دقایقی پیش درباره این جمله کونته گمانه زنی کرده است که منظور او از یک بازیکن کدام بازیکن است :

1 . پدرو :

بازیکن اسپانیایی که در جریان بازی دیروز مقابل آرسنال مصدوم شد و به لندن باز گشته است و شاید منظور کونته از یک بازیکن دیگر بازگشت پدرو به اردو چلسی در سنگاپور است .

2 . باکایوکو :

تیمو باکایوکو که به تازگی به چلسی پیوسته است به دلیل مصدومیت جزئی که دارد نتوانسته است چلسی را در اردو آسیایی همراهی کند و در لندن باقی مانده و تمرینات اختصاصی اش را دنبال می کند . آیا منظور کونته از یک بازیکن دیگر آمادگی باکایوکو و سفر او به سنگاپور است ؟!

3 . ریچارلیسون :

وینگر 20 ساله باشگاه فلومیننزه که به تازگی به باشگاه چلسی لینک شده است گزارشات مبنی بر این است که آنتونیو کونته به این بازیکن علاقه خاصی دارد و این بازیکن به درب های استمفورد بریج نزدیک است . شاید منظور سرمربی آبی ها این بازیکن بود است .

4 . الکس ساندرو :

پس از شکست چلسی در جذب دنیلو و مندی آیا آبی ها بار دیگر برای به خدمت گرفتن ساندرو تلاش خواهند کرد . احتمال این امر بسیار پایین است اما هیچ چیز بعید نیست . شاید مسافر بعدی سنگاپور ساندرو باشد !

14. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رایان برتراند و هم تیمی او،سدریک سوارز دو بازیکنی هستند که چلسی برای پست وینگ بک به آن ها علاقه مند است. [سیمون جانسون،استاندارد]

پ . ن : اگر ساندرو نشد بهترين گزينه همين برترانده ! حيف اينو مفت از دست داديم از همونموقع مشخص بود بازيكن خوبيه ولي قرباني اون نامسلمون شد

سدريك سوارز هم اگر سمت كانسلو و ریکاردو پریرا نشد بهترين گزينه همين سدريك سوارز هستش ! ولي كاش اين ريكاردو پريرا رو بگيرن دفاع راست مخوفيه ! قيمتش هم مناسبه !

16. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آنتونیو کاندروا وینگر باشگاه اینتر در مصاحبه ای خبر پیوستنش به چلسی را رد کرد و عنوان کرد که از حضور در اینتر میلان خوشحال است .

تکلیف یکی دیگر از پر طرفدارترین مهاجمان تابستان امسال نیز معلوم شد تا تقریبا تمام تیم های مطرح اروپایی مهاجمان شماره 1 خود را بشناسند.

طرفداری - آلوارو موراتا، مهاجم رئال مادرید، در نهایت پس از دور زدن میان منچستریونایتد، میلان و چلسی گزینه آخر را انتخاب کرد تا پس از تجربه حضور در لالیگا و سری آ، بازی در لیگ برتر انگلیس را نیز تجربه کند. بازگشت دوباره موراتا به آنتونیو کونته یکی از فانتزی های تابستان امسال بود. سرمربی ایتالیایی همواره از طرفداران بازی موراتا بوده اما دست سرنوشت در نهایت باعث شد تا نتواند در یوونتوس با او کار کند. برای آنتونیو کونته بسیار مهم است که مهاجمی در اختیار داشته باشد که به او علاقه دارد. دیگو کوستا علی رغم کیفیت فنی غیر قابل انکار به دلایل مختلف مورد علاقه کونته نبود و همین عامل به طور ناخودآگاه باعث می شد تا چلسی بیشترین بازدهی ممکن را در این پست نداشته باشد. با حضور موراتا اما شرایط تغییر می کند و آنتونیو کونته و هواداران چلسی امیدوار هستند که مهاجم اسپانیایی در نخستین تیمی که قرار است فیکس بازی کند، گامی مهم در کارنامه حرفه ایش رو به جلو بردارد. چلسی احتمالا آخرین فرصت برای موراتا خواهد بود که ثابت کند در یکی از غول های اروپایی می تواند تبدیل به مرد شماره 1 شود.
    آلوارو موراتا 24 ساله تا اینجا در طول دوران حرفه ایش 5 فصل به طور جدی در سطح نخست فوتبال اروپا به میدان رفته: 3 فصل در رئال مادرید و 2 فصل نیز در یوونتوس. مهاجم اسپانیایی طی این 5 فصل در 3 نقش برای رئال مادرید و یوونتوس بازی کرده که البته همان طور که انتظار می رود غالب این نقش ها به عنوان مهاجم پست 9 در سیستم های تک مهاجمه یا دو مهاجمه تعریف شده است. او البته طی این این سال ها در نقش «Second striker» و یا حتی به عنوان «Inside forward» در سمت چپ و راست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز در هر دو تیم رئال مادرید و یوونتوس به میدان رفته که اتفاقا توانست در این نقش بهترین بازی هایش را زیر نظر مکس آلگری در یوونتوس ارائه کند. نمایش درخشان مقابل منچسترسیتی علی الخصوص در نیمه دوم در لیگ قهرمانان اروپا در این نقش یکی از بهترین بازی های او در کل دوران حرفه ایش محسوب می شود. بازی در چنین نقش هایی طی 5 فصل گذشته نشان از توانایی های چند بعدی موراتا به عنوان یک مهاجم نوک دارد.

یکی از مهم ترین نکاتی که تاکتیک نویسان پیرامون موراتا همواره به آن اشاره داشته اند بحث عدم تخصص این بازیکن برای بازی در پست شماره 9 است. پیش از این همان طور که توضیح دادم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بازیکنان در پست شماره 9 به طور کلی می توانند 3 نقش مختلف عهده دار شوند که هر 3 نقش به طور تخصصی ویژگی ها و مشخصات خاص خودش را دارد. با این حال موراتا علی رغم اینکه تقریبا تمام دوران حرفه ای خود را در این پست بازی کرده، از داشتن ویژگی های تخصصی نقش های آن بی بهره است. جِی جِی بول، فوتبال نویس تلگراف، به خوبی در آخرین یادداشت تحلیلی - فنی اش پیرامون موراتا این مسئله را وصف می کند:" موراتا بازیکنی نیست که در یک حوزه مشخص متخصص باشد اما او در مجموع حوزه ها توانایی هایی عالی دارد." البته این مسئله تا حدی به شرایط خاص او باز می گردد. جایی که موراتا همان طور که گفته شد طی 5 فصل گذشته هیچ گاه نتوانست به مهره ثابت رئال و یوونتوس تبدیل شود. او فصل گذشته در لالیگا تنها 1341 دقیقه برای مادرید به میدان رفت و فصل پیش از آن در سری آ تنها 1484 دقیقه فرصت بازی کردن پیدا کرد. این آمار با استانداردهای یک مهاجم پست 9 در سطح کلاس A+ فاصله زیادی دارد.
    یکی از دلایلی که موراتا هنوز نتوانسته مانند مهاجمانی همچون زلاتان ابراهیموویچ، لواندوفسکی، لوئیس سوارز یا روملو لوکاکو، یک متخصص پست 9 شود، همین مسئله است چرا که تنها بازی کردن مداوم می تواند به رشد، پیشرفت و شکوفایی توانایی های یک بازیکن پست 9 کمک کند. مسئله ای که برای لوکاکو طی 2 فصل اخیر در اورتون رخ داد و توانست نام او را به عنوان یک متخصص پست 9 مطرح کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همین علت است که حضور مداوم در ترکیب ثابت چلسی می تواند در فصل نخست برای موراتا بسیار کلیدی باشد. با این حال همان طور که جِی جِی بول اشاره کرد، مسئله اصلی که آلوارو موراتا را به عنوان یک مهاجم، هیجان انگیز می کند، توانایی های عالی او در مجموع حوزه ها و پارامترها است. او گرچه یک متخصص نیست اما توانایی های چند بعدی اش او را برای هر سرمربی تبدیل به یک گزینه جذاب در بخش تهاجمی می کند.

محمد بات، تاکتیک نویس مشهور وبسایت مرجع Squawka، در یادداشتی فنی موراتا را در 3 پارامتر بسیار عالی توصیف می کند: 1- قدرت 2- سرعت 3- مهارت تکنیکی. نکته کلیدی این است که کونته برای چلسی دقیقا به دنبال مهاجمی است که کیفیت عالی در این 3 پارامتر داشته باشد. کونته به دنبال بازیکنی برای پست شماره 9 خود می گردد که حول محور تیم بچرخد و به جای اینکه سایر بازیکنان توانایی هایشان را در اختیار او قرار دهند، او توانایی هایش را با سایر بازیکنان قسمت کند. موراتا دقیقا چنین بازیکنی است. بازیکنی که با سرعت و مهارت تکنیکی بالایش می تواند مشارکت خوبی در بخش تهاجمی تیم در تمامی حوزه ها(منظور لزوما گلزنی نیست) داشته باشد. بازیکنی که می تواند با ادن هازارد هماهنگی خوبی داشته باشد و زوج خوبی کنار او تشکیل دهد. همان طور که پیش از این توانسته بود در یوونتوس زوج خوبی کنار کارلوس توز بسازد.
    آدام بیت، فوتبال نویس مشهور اسکای اسپورتس بریتانیا، معتقد است که آلوارو موراتا کاملا آماده شده تا با حضور ثابت در ترکیب چلسی برای اولین بار تبدیل به مهاجم شماره 1 تیمی بزرگ در سطح اروپا شود. حقیقت این است که موراتا در 24 سالگی دیگر زمانی برای آزمون و خطا ندارد. همان طور که بیت می گوید، او در بهترین شرایط ممکن راهی چلسی شده، با مجموعه ای تجارب خارق العاده در دو غول اروپایی، بازی در 3 فینال لیگ قهرمانان اروپا و حضور کنار بزرگ ترین بازیکنان فعلی دنیا. همه چیز برای درخشش موراتا و تبدیل شدن به مرد شماره 1 مهیاست و دیگر از این به بعد همه چیز به خود او بستگی خواهد داشت. با این حال خوشبینی فوق العاده زیادی پیرامون موفقیت و درخشش او در چلسی میان تاکتیک نویسان و فوتبال نویسان بریتانیایی وجود دارد.

18. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: فابرگاس نقش کلیدی در چلسی ایفا خواهد کرد

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی معتقد است که سسک فابرگاس در این فصل نقشی کلیدی در تیم او ایفا خواهد کرد.
    به گزارش "ورزش سه"، در طول فصل گذشته، هافبک اسپانیایی بیشتر نیمکت نشین بود و نقش مهمی در تیم کونته ایفا نمی‌کرد. با این حال کونته معتقد است که در فصل پیش رو، فابرگاس نقش مهمی در تیم او ایفا خواهد کرد.
    او گفت:" او واقعا بازیکن خوبی است که می‌تواند در پست های مختلف خط میانی بازی کند، همینطور در پست شماره 10. او یک الگو برای دیگر بازیکنان است که چنین رفتار و تعلق خاطری داشته باشند . باید به همین روند ادامه دهد زیرا تا به اینجا برای ما خوب کار کرده است. فکر می‌کنم سسک از وقتی به چلسی آمده پیشرفت زیادی داشته است، از ابتدا تا به حال تغییرات زیادی در او به وجود آماده است." فابرگاس نیز در این رابطه گفت:" فصل گذشته به خاطر عدم حضور در چمپیونزلیگ و همینطور حذف از جام اتحادیه، در طول فصل آماده بودیم. هر هفته تعطیلی داشتیم و مربی هم تغییرات زیادی ایجاد نمی‌کرد. کونته هم گفت که فصلی طولانی پیش روی ماست و ما بازیکنان هم آماده ایم هرگاه که لازم بود به تیم کمک کنیم."

20. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •