سلام دوستان
آپدیت مودم ca60 اومده
برای آپدیت میتونید هم از طریق خود مودم اقدام کنید و هم از طریق قسمت آپدیت در پنل کاربری بعد از لاگین کردن
سلام دوستان
آپدیت مودم ca60 اومده
برای آپدیت میتونید هم از طریق خود مودم اقدام کنید و هم از طریق قسمت آپدیت در پنل کاربری بعد از لاگین کردن
چیز خاصی توش اضافه شده ؟
نه چیز خاصی اضافه نشده
ولی فکر کنم سرعت دانلودش بیشتر شده
حالا مطمئن که شدم اطلاع میدم
سلام
برای من هم بعد از حدود 2 ماه همین مشکل پیش اومد هر فیلمی بگی رو در آوردم نشد آخرش هم بردمش برای گارانتی بعد از حدود یک هفته یک مودم نو بهم دادن![]()
سلام دوستان من این مودم قبل از عید خریدم .کلا از اول تو خیلی از نقاط اینترنت نداشتم. از امروز با این که رو صفحه نمایشش ۴g میزنه ولی به اینترنت نمیتونم کانکت شم ریست فکتوری هم کردم فایده نداشت آپدیت هم قبلا کرده بودم فرقی نکردم به نظرتون چی کار باید کنم؟؟
دوستانی که از این مودم راضی نیستن لطفا ببرن ایرانسل و یا به سامانه ۱۹۵ شکایت کنن هرچی تعداد بیشتر باشه ترتیب اثر دادن احتمالش بالاتره ایرانسل بمن میگه فقط شما ازش گله دارید و بقیه که خریدن راضین اگه تو ۱۹۵ تعداد شکایات بالا باشه دیگه نمیتونن همچنین حرفی بزنن مرسی
چی شد یهو ؟! شروع کننده تاپیک اولش تعریف می کرد و بعد ...
الان کسی هست این مودم رو داشته باشه و رضایت داشته باشه ؟!
منو یاد لیوان یه بار مصرف میندازه.
تو این سه ماهی که خریدمش دوبار گارانتی عوضش کردم.
اوه...
اومده زرنگی کرده از یه شرکت بی نام نشون خرید کرده براش ارزون بیفته ، زده کیفیت رو زیر پاش له کرده ! همین جا خوندم چند نفر دیگه هم مودم شون بعد یه مدت کوتاه خاموش شده و دیگه روشن نشده !
پس اینجور که شما میگی دوبار تعویض کردی خیلی اوضاعش خرابه . از خرید دست دوم حتی به قیمت 250 تومن هم منصرف شدم !![]()
سلام میشه یه توضیحی در مورد انلاک کردن مودمبدین اینکه اصلا نلاک کردن ینی چی و اینکه چه فایده ها و چه ضررهایی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)