برا منم همينطور شد كامل ريست شد رمز و پس تغيير كرد بعد عوض كردم زنگ زدم اين پشتيبان اسكل گفت نوسان برق بوده:/
برا منم همينطور شد كامل ريست شد رمز و پس تغيير كرد بعد عوض كردم زنگ زدم اين پشتيبان اسكل گفت نوسان برق بوده:/
سلام.
TD مبین نت خیلی وقته راه اندازی شده؟ خیلی چراغ خاموش اومده جلو من فکر نمیکردم به این زودی راه بندازه، تست یکی از دوستان رو توی تاپیک سرعت دیدم فهمیدم.
حالا دوستانی که دارن راضین از سرعت و کیفیت؟ تعرفه هاش که بدک نیست و از ایرانسل بهتره، فرکانسش همون 3500 مگاهرتزه؟
من یه مودم وایمکس مبین نت دارم که 5-6 سالی هست بدون استفاده افتاده و الان دیگه فروش هم نمیره. مبین نت از این طرح های تعویض نداره که مودم TD بده؟
سرعت خوبه چرا طرح مهاجرت مودمو ميديد با صد تومن تحفيف مي گيريد فقط نبايد شكسته باشه
دوستان من قیمت مودم رو توی سایتشون پیدا نکردم ...
یه طرح 500 گیگ روزانه 12 ماهه رو با تخقیف زده 480 تومن ... با مودمش و هزینه های جانبی در کل چقدر میشه؟
مودم با ۱۰ گیگ ترافیک هدیه یک ساله روزانه و ۱۰ گیگ شبانه و نصب و تحویلش ۲۳۹۸۰۰ تومن
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام.
دوستان سرعت تک کانکشن چقدره ؟ این مساله خیلی برای من مهمه ...
بعد اینکه تایم 2 تا 7 سرعت چطوریه ؟
از یه طرف دیدم یجا گفته تو این تایم میتونید 10 گیگ دانلود کنید ...
از طرف دیگه یه سرویس دیدم داره 1 ماهه ولی حجم شبانه رو زده 1000 گیگ ! ضمن اینکه تو سایت نوشته سرعت شبانه حداکثر 4 مگابیته .چطور ممکنه تو 1 ماه حتی به نصف این حجم دانلود رسید !؟؟؟!
عزيزم سرعت دانلود چهار تا چهل مگابيت هست :| اگه منظورتون چهار مگابايته نه خير حدامقر سرعت پنج مگاباينه شما بايد چهل رو تقسيم بر هشت كنيد كه ميشه پنج مگابايت در ثانيه دانلود كه يه گيگ در سه چهار دقيقه دانلود ميشه با اين سرعت تو يه ماه بالا هزار گيگ دانلود ميشه كرد
....................
Last edited by essien; 03-04-2017 at 17:14.
الان خوندم). سرعت در ساعت دو تا هفت صبح سرعت چهار مگابيته ولي من خودم تاحالا دانلود شبانه نداشتم مطمئن نيستم دو تا هفت بعد از ظهر بين چهار تا چهل متغيير ولي ثابت منظورم اينه رو يه سرعت بين اينا ثابت ميشه حدودا اون هزار گيگ رو به شما به نحوي اشانتيون داده و لازم نيست كامل تمومش كنيد چون پول روزانه رزو گرفته
دوستان یه تست سرعت دانلود با دانلود منیجر میزارید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)