روزهای سخت و پرکاری پیش روی تیم هست . امیدوارم سه بازی آینده به هر جبری هست برنده باشیم .
بـــــــــــــــــــــا ر ســـــــــــــلــــــــــ ـــــــو نـــــــــــ❤ــــا
محتوای مخفی: ...
روزهای سخت و پرکاری پیش روی تیم هست . امیدوارم سه بازی آینده به هر جبری هست برنده باشیم .
بـــــــــــــــــــــا ر ســـــــــــــلــــــــــ ـــــــو نـــــــــــ❤ــــا
محتوای مخفی: ...
ساعت 23:15 - لیگ قهرمانان اروپا
سلتیک - بارسلونا زنده از شبکه ورزش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سالگرد استقبال بارسا از فیگو با سر خوک
14 سال پیش و در تاریخ 23 نوامبر 2002، یکی از حساس ترین بازی های تاریخ ال کلاسیکو با بازگشت فیگو به نوکمپ برگزار شد.
زمانی که فیگو برای ارسال ضربه کرنر به سمت دروازه بارسا رفت، یک سر خوک به سمت او پرتاب شد که یکی از تصاویر ماندگار تاریخ ال کلاسیکو را رقم زد. بارسلونا موفق شد در نهایت با نتیجه 0-2 در آن دیدار پیروز شود.
برد مهمی بود. با این نتیجه بازی آخر لیگ قهرمانان کاملا تشریفاتی شد (چه برای ما و چه برای مونشنگلادباخ). بازی 3 روز بعد از ال کلاسیکوست و اگه شرایط طوری بود که برای اول شدن نیاز به اون بازی داشتیم شاید باعث میشد تیم در ال کلاسیکو کمی دست به عصا تر بازی کنه.
مسی دو گل دیگه هم زد تا همینطور آمار گلزنی هاش رو بهتر کنه. فعلا در 4 بازی لیگ قهرمانان 9 گل زده. در این فصل در 16 بازی 19 گل زده که تقریبا مشابه بهترین فصل هاش هست. سوارز باز هم گل نزنی کرد و کم کم دارم نگران میشم. بدشانس هم بود البته.
نگاهی به آمار: مسی در سال 2016 در 57 بازی، 54 گل زده و 32 پاس گل داده. رکورد پاس گل مسی در سال 2011 است که 36 پاس گل داد (و 59 گل زد). امسال می تونه احتمالا رکورد پاس گلش رو بزنه و 2016 بیشترین آمار پاس گلش باشه. هفت بازی دیگه تا پایان سال 2016 باقی مونده. از نظر آمار گلزنی مسی در 2010, 2011, 2012 و 2014 بیشتر از امسال گل زده (به ترتیب 60, 59, 91, 58) که در این هفت بازی اگه مسی در 7 بازی باقیمونده 7 گل بزده می تونه آمارش رو به 61 برسونه تا هم از نظر پاس گل بهترین سالش باشه و از نظر گلزنی هم یکی مانده به بهترین.
Barcelona 2 | 0 Celtic
بازی رو بردیم و تیم هم چون به هدفش رسید خودش رو به اب و آتیش نزد .
اون دفاع جدید (Marlon) رو که به بازی آوردن تا به حال تو زمین ندیدم و نشنیده بودم . الان که نگاه کردم از تیم B هستش و اهل برزیل . به قیافش که میخورد اینکاره باشه
درنهایت من که روی گزارشگر بازی اصلا حساس نیستم و تا امشب خودم رو درگیر این داستان نکردم حالم از خودش و گزارشگریش (شبکه ورزش) به هم خورد . چرندیات محض میگفت . مسی پنالتی رو گل کرد بعد گفت بله پنالتی شانسی گل شد ! ...این همه گفت که بعضی هاش رو هم چندبار تکرار کرد حرفهایی که دور از بازی بود اما من که نشنیدم بگه بازی بعدی بارسلونا و سلتیک با کدوم تیم ها هستش !
مسی به رکورد 100 گل بین المللی باشگاهی رسید
92 گل لیگ قهرمانان
3 گل سوپرکاپ اروپا
5 گل جام جهانی باشگاه ها
و نیمار به 7 پاس گل که رکورد یک فصل چمپیونز لیگ (ژاوی، اوزیل، ابراهیموویچ) هست و میتونه اونو بشکونه
طرف فن کشتی روی سوارز زد میگه به نظر من پنالتی نبود![]()
خب همونطور ک پیش بینی میشد بارسا بعنوان تیم اول صعود کرد!
ک البته با یه رکورد هم همراه شد؛بارسا 18بار توی CL بعنوان صدرنشین ب مرحله بعد راه پیدا کرده و از این حیث رکوردار هستش...
برای دور حذفی هم امیدورام مثل ادوار قبل تمام قرعه های سخت مال بارسا نشه و تیمهای دیگ با آسونترین قرعه ممکن بالا بیان!!
باتوجه ب جداول فعلی قرعه آرسنال،بایرن،پورتو،بنفیکا و لورکوزن محتمل بنظر میرسه/قرعه کشی 12 دسامبر برگزار میشه و ب امید یک قرعه خوب...
+
پست دفاع مرکزی خوشبختانه باشگاه چنتا خرید خوب انجام داده و 3 بازیکن جوونو آینده دار رو گرفته(اومتیتی،مارلون،یری مینا)ک میتونن کم کم جایگزین بزرگان بشن!!
فقط باید یه فکری ب حال سمت راست دفاع بشه ک روزهای سخت ب مشکل نخوریم...
آرای خولن لوپتگی، سرمربی جدید تیم ملی اسپانیا برای توپ طلای فیفا
1 - مسی
2 - رونالدو
3 - راموس
1 - انریکه
2 - زیدان
3 - سیمئونه
به عقیده من مسی بهترین بازیکن دنیاست و بهتر از او ندیده ام و بهتر از او نیز نخواهیم دید.
امشب 23:15 زنده از شبکه سه
رئال سوسیداد - بارسلونا
طبق Opta
چهار بازی آخر لیگمون رو در زمین سوسیداد باختیم و 9 ساله در شهرشون نبردیم. انریکه به عنوان مربی بیشترین شکست رو مقابل این تیم داشته و باید دید امشب چیکار میکنه.
برای اولین بار باید از 1 امتیاز خوشحال باشیم. دو تیر، 1 گل سالم و کلی موقعیت داشتن. خوش شانس بودیم که تمام کننده شش دانگ نداشتن.
در فرم بدی به ال کلاسیکو میریم ولی لااقل انگیزه کم نداریم.
عجیبه کادر فنی که یکی دو نفر هم نیست نمیتونه راه حلی برای رئال سوسیداد پیدا کنه. امیدوارم شکسته شدن این طلسم رو زودتر ببینم.
انریکه این بازی رو بدترین بازی تیمش دونست و سایت گل تقصیر رو گردن خط هافبک که ناپدید شدن انداخته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)