سلام به دوستان یونایتدی
خوشبختانه ورق برگشت و تیم مورینیو شخصیت واقعی خودش رو پیدا کرد.
نوسان داشتیم ولی بسیار کم بود و در حد تساوی هایی که واقعا مستحقش نبودیم.
ما در سه نقطه زمین بازیکنانی رو تغییر دادیم که هر کدام فوق ستاره بودن، برای همین یک نیم فصل حداقل زمانی بود که احتیاج داشتم برای هماهنگ شدن این بازیکنان جدید با تیم:ایبرا در نوک حط حمله - پوگبا در خط هافبک - میکی در هافبک تهاجمی - بایلی در خط دفاع
مشکل دیگری که داشتیم آمادگی بدنی بسیار زیاد بازیکنان شاغل در لیگ انگلستان بود که با بدنسازی عالی مسابقات رو شروع کردن و تیم ما اکثرا در دقایق پایانی اسیر دوندگی تیم های حریف در ابتدای فصل شد.
از نظر آماری هم بی نظیر بودیم و خوزه تونسته آماری در حد و اندازه های منچستر به جا بزاره:
در بین تمامی لیگ های معتبر اروپایی تیم یازدهم هستیم و طبق همین روال تو 4-5 بازی آینده 5-6 رتبه میایم بالا و جایگاه واقعی خودمون رو پیدا میکنیم.
تیم از نظر دریبلیگ فوق العاده ضعیف ظاهر شده و علتش هم نداشتن جرئت کافیه. چیزی که فرگوسن استادش بود دادن روحیه کافی برای دریبل بود ولی الان خوزه نمیتونه این خلآ رو پرکنه و تیم فقط از روی کارهای تیمی به گل میرسه که این نقطه ضعف و اختلاف ما با تیم های سطح اول دنیاست .
با هر عینکی که بازی هررا رو نگاه میکنم جز کندی و ترس چیزی در بازیش دیده نمیشه، خوزه باید به فکر جایگزین مناسبی براش باشه، اصلا به دور و اطرافش مسلط نیست و بعد از دریافت توپ فقط پاس هایی میده که خودش رو نجات بده و به قول اهالی فوتبال چشم بسته بازیکنان خودی رو نمیشناسه و همین موضوع پاشنه آشیل تیم شده و نمیگذاره بازیکنان خلاق ما کمی سرشون خلوت بشه. در حالی که ما بازیکنانی رو مثل کریک میبینیم که بعضاً با دادن پاس های 30-40 متری می تونن جریان بازی رو عوض کنن و توپ رو جایی به هافبک ها و وینگرها میرسونن که فضای خیلی عالی ای در اختیار دارن.
ما باید دیمیتری پایه رو بخریم، دیمیتری اون بازیکنیه که ذاتا میتونه این خلآ تیم رو پر کنه و علاوه بر آن در ضربات کاشته تیم رو یک لول بالاتر ببره. حالا هر مبلغی که باشه خرید پایه به نظرم باید صورت بگیره چون در حال حاضر همانطور که گفتم نبوغ دربازی ما دیده نمیشه و بازیکنان ما تک به تک رو به ندرت میتونن رد بشن، پس تیم های مقابل برنامه ریزی خواهند کرد و جلوی پاس های ما رو خواهند گرفت. بعد از خرید پایه میتونیم هر هافبکی که ساز جدایی میزنه رو به راحتی بفروشیم.
اما زلاتان زودتر از چیزی که فکر میکردم راه افتاد و با تیم هماهنگ شد و این هم جز انگیزه و تمرین زیاد نبوده. چیزی که زلاتان رو تو بارسلونا خیلی زود (تقریبا بعد از 25 بازی) از تیم اصلی خارج کرد مغرور شدن و عدم تمرین کافی با تیم بود. ولی امروز زلاتان کوه تجربه است و اجازه نخواهد داد این اتفاق دوباره تکرار بشه. آمار گلزنی و اثرگذاری به وضوح در بازیش دیده میشه ولی هنوز نتونسته زوج خودش رو تو منچستر پیدا کنه. خوزه خیلی امیدواره میکی بتونه زوج ایبرا بشه ولی میکی خیلی باید تلاش کنه و سطح بازیش باید ارتقاء پیدا کنه اما در هر صورت پتانسیل لازم رو داره. جالبه بدونید زوج ایبرا تو پی اس جی کاوانی نبود بلکه لوکاس مورا بود، بازیکنی با سرعت استثنایی و دریبلیگ عالی که 60-70 درصد پنالتی های پی اس جی رو می گرفت. زلاتان رو توپ های زمینی و هوایی نزدیک هیجده قدم حریف بسیار تاثیر گذاره و یه چیزی که براش خیلی مهمه اینه که اگر پاس خوب داد باید پاس خوب دربافت کنه. میکی الان تونسته 50-60 درصد راه رو بیاد و هم به خودش و هم به تیم کمک کنه ولی تا تبدیل شدن به زوج ایبرا خیلی راه داره که امیدوارم زودتر مسیر رو بیاد.
ایبرا امروز: من یک فصل را شروع می کنم تا از فصل قبل در آن بهتر کار کنم، چون می دانم که فصل قبل برایم بی نقص بوده است، بنابراین تلاش می کنم فصلی بالاتر از ایده آل را رقم بزنم و این کاریست که در 15 سال گذشته انجامش داده ام. کاری که در حال انجامش هستم به هیچ وجه چیز جدیدی نیست. این فقط فصل دیگری از داستان من است. ظاهراً خیلی ها از این موضوع شگفت زده شده اند، اما افرادی که من را می شناسند و بازیکنانی که با من بازی کرده اند، می دانند که این فقط یک بخش دیگر از دوران بازی من است.
جمله طلایی امروز ایبرا: من با پاهایم حرف می زنم. به من پول نمی دهند که با دهانم حرف بزنم. به من پول می دهند تا با پاهایم صحبت کنم و این دقیقاً کاری است که در حال انجامش هستم.
میدلزبورو یکی از تیم های جنگنده با درصد تکل های صحیح بالاست و احتمالا با گرفتن درصد پاس های صحیح ما فردا کمی ما رو با چالش مواجه خواهد کرد.
تیم خوزه امسال برخلاف تیم های بزرگ به جای استفاده از فاکتور غافلگیری در دام غافلگیری تیم حریف افتاده و این هم به نظرم به خاطر نبود بازیکن باتجربه در خط دفاع بوده. که من خیلی امید دارم خوزه این مشکل رو نیم فصل حل کنه.
فردا بازی سیتی - لیورپول ما رو به بالای جدول نزدیک تر میکنه امیدوارم با یه بازی پرگل پیروز از زمین بیرون بیایم.