تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 61 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ششمین کلین شیت پیاپی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاگردان آنتونیو کونته رکورد گل نخوردن و پیروزی های پیاپی خود را حفظ کردند.

طرفداری- میدلزبرو و چلسی در حالی به مصاف هم رفتند که پس از تعطیلی مسابقات ملی، مشخص نبود شرایط بازیکنان دو تیم در چه وضعیتی باشد. از طرفی دیگر متوقف کردن آرسنال و منچسترسیتی توسط شاگردان کارانکا باعث شده بود که هواداران این تیم امیدوار باشند، این روند در برابر چلسی هم ادامه داشته باشد.
    میدلزبرو با حمایت تماشاگران خودی، بازی را خوب شروع کرد و حتی با اینکه در دقایقی روندِ کار متعادل دنبال می شد، میدلزبرو تیم خطرناک تری نشان می داد. با نزدیک شدن به دقیقه ۳۰، چلسی نمایشش را بهتر کرد. ویکتور والدز در اولین موقعیت جدی بازی، مانع به گل رسیدن همبازی سابق، یعنی پدرو شد. با این حال آبی پوشان سرانجام به گل رسیدند. کرنر ارسالی هازارد در میان شلوغی محوطه جریمه به دیگو کوستا رسید و این بازیکن بار دیگر نشان داد که شاید در بهترین روزهای دوران ورزشی اش قرار گرفته است.

نیمه دوم را چلسی بهتر آغاز کرد. والدز دوباره مانع به گل رسیدن چلسی شد. میدلزبرو مطابق انتظار برای زدن گل مساوی شروع به فوتبال تهاجمی کرد و سعی کرد موقعیت خلق کند. بسیاری از موقعیت ها با شوت هایی که با اختلاف از بالای دروازه به بیرون می رفت، به پایان می رسید اما چلسی هم بیکار نبود و با ضدحمله، بارها تا آستانه گل زدن پیش رفت. یکی از حرکات تمرینی این تیم با شوت پدرو همراه بود که توپ وی با برخورد به تیرک افقی دروازه، در لحظات آخر به گل تبدیل نشد. چند دقیقه بعد کوستا، موزس را صاحب موقعیت تک به تک کرد اما شوت وی به بیرون رفت.

در دقیقه ۷۷، میدلزبرو ضدحمله مهمی بر روی دروازه چلسی اجرا کرد که شوت محکم نگردو را کورتوا از دروازه بیرون کشید. در دقیقه ۸۵، ضربه آزاد داوید لوییز با اختلاف کمی به بیرون رفت. در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسید.

ترکیب دو تیم:

آمار بازی:

2. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرمربی ایتالیایی چلسی، از نمایش تیمش مقابل میدلزبورو احساس غرور می کند.

طرفداری- چلسی در هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس مقابل میدلزبورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به صدرجدول رده بندی رفت. آنتونیو کونته پس از پیروزی مقابل میدلزبورو در گفتگو با BBC گفت:
    بسیار احساس غرور می کنم، امّا می دانم که باید این مسیر را ادامه بدهیم. به بازیکنانم گفتم که بعد از بازی های ملی باید سعی کنیم که شروع خوبی داشته باشیم و با ذهنیتی صحیح یک بازی سخت را با پیروزی پشت سرگذاشتیم. می دانستم این بازی برای ما مشکل خواهد بود چراکه آن ها تیم سازمان یافته ای بودند و در هفته های اخیر در آمادگی خوبی قرار داشتند. امّا ما شایسته کسب پیروزی بودیم و موقعیت های بسیاری برای زدن گل دوم از دست دادیم.
    کونته افزود:
    5 دقیقه ابتدایی خوب نبودیم. میدلزبورو خیلی بازی را خوب شروع کرد و ما شروع بدی داشتیم، امّا در ادامه بازی مالکیت توپ و میدان را در اختیار گرفتیم و خیلی سریع توپ را به گردش درآوردیم. موقعیت های زیادی را از دست دادیم و خوشحالم که گلی هم دریافت نکردیم. لیگ امروز برای ما به پایان نمی رسد و این اولین بار است که به صدرجدول می رسیم. راه راحتی پیش روی تیم نخواهد بود، امّا به خاطر تلاش سخت و تعهد تیم بسیار خوشحالم.

4. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

تبریک میگم به دوستان

تاثیر بازی های ملی و تعطیلی لیگ توی 20 دقیقه ابتدایی مشخص بود . اما از دقیقه 20/25 به بعد بازیکنا خودشونو پیدا کردن . انصافا تیم میدلزبورو تیم سازمان یافته ای بود و اگه با دقت کار میکردن شاید گل میزدن . البته ما هم 2/3 تا موقعیت خوب از دست دادیم . این سیستم تا ایتجا عالی بوده . روی زمین هیچ تیمی نمیتونه نزدیک به دروازه شه . واسه همین میدلزبورو رو آورده بود به سانتر کردن . البته هنوز یه ضعف هایی داریم . کیهیل این بازی ، مطمئن نبود . اصلا وقتی میچرخه با خودت میگی الانه که سوتی بده . خدا کنه کنته یه فکری به حالش کنه . لوییز توی دفاع خوبه اما اگه ضد حمله بخوریم ، سرعتش پایینه . اواسط نیمه دوم چندتا ضد حمله ناجور خوردیم .

هرچند موسز توی این سیستم عالی بوده اما به نظر من از قدرت هجومی موسز کم شده . خلاقیت قبلا توی حمله رو نداره . البته میشه با خرید یه وینگر راست به جای پدرو و ویلیان این ضعف ( البته نمیشه اسمش ضعف گذاشت ) رو پوشش داد . البته انصافا پدرو اونقدرا هم بد نیست توی این سیستم . تمام تلاشش رو میکنه . دیروز بد شانس بود . در حال حاضر من پدرو رو ترجیح میدم به ویلیان .
    این سیستم به هازارد خیلی کمک کرده . قشنگ میتونه تا سمت راست بیاد و برگرده . آلونسو جاشو خیلی راحت پر میکنه .

و اينكه در مورد الونسو نميدونم چرا يه جوريه يعني نه بده نه عالي نه ميشه ازش خرده گرفت نه اونجوري تحسينش كرد يه جوري ميزنه به چشم كمي كنده اونم به خاطر فيزيكشه ولي هوش خوب يداره و ميدونه بايد چيكار كنه
    دقیقا منم همچین حسی دارم . توی حمله ضعیفه . اما سمت چپ خیلی خوب نفوذ میکنه . اصن یه جوره خاصیه
    وقتی با ماتیچ و کیهیل یا هازارد یا کانته مثلث تشکیل میدن ( پاسکاری ) من کیف میکنم .

کنته کیفیت تیم رو یه پله بالا برده .

6. 5 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا رو شکر سه امتیازو گرفتیم و رفتیم صدر جدول
    ولی همون طور که پست قبلی گفتم میدلزبورو تیم سرسختی بود که دفاع چند لایه داشت و توی ضد حمله هم کاملا خطری و مهاجمشون هم نگردو بود که گلزن خوبیه
    اگه پدرو دقت می کرد نیمه اول دو تا موقعیت خیلی خوب داشت که یا می تونست خودش گل کنه یا پاس گل بده و نیمه دوم یه موقعیت داشت که دیگه به خاطر بدشانسی به تیرک خورد
    این که 6 هفته پشت سر هم کلین شیت کنیم واقعا عالیه همچین چیزی من تا حالا یادم نمیاد!
    البته دو بازی بعدیمون خیلی سخته و اگه کلین شیت از بین بره هم مشکلی نیست و بعد از اون تا آخر سال بازی های زیاد سختی نداریم

جالبه توی این بازی نگاه کردم وینگر ذخیره اصلا نداشتیم و این خودش مشکله و شاید باید بازیکن بخریم
    فقط ویلیان به عنوان ذخیره وینگر داریم که دیروز نیمکت هم نبود و کلا یه ذخیره کافی نیست
    جالبه پدرو هم تعویض شد سیستم از 3-4-3 رفت به سمت 2-5-3 چون اصلا وینگر نداشتیم و البته این سیستم از نظر دفاعی بهتره

تعجب ميكنم دوستمون روزنامه بيلد المان رو غير معتبر ميدونه ! كاري به خود خبر ندارم ولي مطالب بيلد معمولا معتبره ! و اميدوارم چاهان اوغلو هم بياد ميتونه رو ايستگاهي ها حداقل بدردمون بخوره !
    نه من اشاره ای به نامعتبر بودن نکردم و فقط میگم اونقدر خبر از جاهای مختلف دیدم که آخرش یه چی دیگه شده که کلا سعی می کنم دیدگاه منفی نسبت به این خبرا داشته باشم و تا بازیکن رو با شورت ورزشی باشگاه نبینم باور نمی کنم
    هاکان البته بازیکن جوون خیلی خوبیه که می تونه به درد تیم بخوره و چه ضربه کاشته مستقیم چه سانتر کردن عالیه
    بازیکن چند پسته هم هست و همه پستای هافبک و حتی وینگر هم می تونه بازی کنه
    ولی میگم لورکوزن به عنوان تیمی که توی لیگ قهرمانان هست یکی از بهترین بازیکناش رو توی ژانویه سخت می فروشه!

8. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

این هاکان چالهان اوغلو بازیکن خیلی خاصی هم نیستش که انقدر بزرگش کردین، ضربه ایستگاهی خوب میزنه ولی در جریان بازی خیلی معمولیه. تو سیستم کونته هم جایی براش نیست چون پست اصلیش پشت مهاجم به عنوان شماره 10 هستش. بیلد زیاد در رابطه با نقل و انتقالات معتبر نیست و شایعه زیاد پخش میکنه، بعید میدونم کونته دنبالش باشه. این خبرو روزنامه های زرد ترکیه پخش کردن که بیلد هم از اونا خبرو پخش کرده. تو ژانویه به احتمال زیاد از بین کوندوگبیا و بروزویچ اینتر یکیشون بیاد چلسی. من از بازیهای فشرده حوالی کریسمس میترسم چون هر سه روز که بازیه و آلونسو و موزس با توجه به فشار زیادی که روشون هست نمیتونن به طور کامل ریکاور کنن برای بازی بعدی و ذخیره هم که براشون نداریم. الان که یک هفته فرصت بین بازی ها هست، مشکلی نیست ولی اون موقع سخت میشه. این رکورد گل نخوردن هم امیدوارم بازی بعدی با تاتنهام بعد اینکه دو سه گل زدیم، اونا یه گل بزنن تا این رکورد شکسته بشه چون هر چی این رکورد طولانی تر بشه، فشار روی تیم هم بیشتر میشه و با توجه به بازی سخت بعدی با سیتی، ترجیح میدم تمرکز روی نتیجه گرفتن باشه تا کلین شیت. از دو بازی بعد بتونیم چهار امتیاز بگیریم عالیه.

10. 4 کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یکی از دوستان اشاره به کاراسکو کرده بود تو پستهای قبلی.شخصا فکر میکنم تو پستش الان جز دو سه نفر برتره و با توجه به سنش میتونه یه خرید رویایی باشه حتی با صد میلیون .واقعا بازیش دلنشین و چشم نوازه امیدوارم به هر قیمتی شده تابستون بخریمش.

12. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

کاراسکو فک کنم تمدید کرد با اتلتیکو . درسته ؟

14. این کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

کاراسکو فک کنم تمدید کرد با اتلتیکو . درسته ؟
    تمدید که کرده تا ۲۰۲۲ و قیمت جداییش هم صد میلیون یورو شده تو قرارداد جدید ولی قرارداد های فوتبالیستا تو نقل و انتقالشون تاثیر خاصی نداره، کافیه خود بازیکن قصد جدایی کنه و دو باشگاه سر قیمت به توافق برسن. سرنوشت کاراسکو و گریزمان کاملا به تصمیم سیمئونه تو آخر فصل بستگی داره که بمونه یا بره، اگه سیمئونه بره اکثر این ستاره های اتلتیکو هم جدا میشن، به نظر میرسه که دیگه وقت جدایی سیمئونه باشه چون این فصل اصلا نتونستن جنگندگی فصول قبل رو داشته باشن و خیلی راحت هم گل میخورن و به تظر میرسه سیمئونه به آخر راهش با اتلتیکو داره میرسه، در صورت جداییش میشه کاراسکو یا گریزمان رو با یه پیشنهاد خوب خرید. کاراسکو خوبیش اینه که میتونه وینگر چپ بازی کنه هم راست، هم تو سیستم 3-4-3 کونته میتونه جای پدرو بازی کنه و لازم باشه مهاجم نوک هم میتونه بازی کنه. البته اینا همه برای تابستونه و اینکه چلسی به CL برسه یا نه و الان زوده بحث سر این مورد. فعلا باید در مورد گزینه های در دسترس تو ژانویه فکر کنیم مثل کوندوگبیا، بروزویچ. خوان برنات بایرن هم برای دفاع چپ خوبه چون آنجلوتی زیاد بهش بازی نمیده و میشه گرفتش.

16. 3 کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سان ،بلیچر ریپورت، مترو٬ تورکیش اسپورت
    از توافق هاکان با چلسی خبر دادند

در كل به نظرم ارزش داره 100 ميليون بديم و كاراسكو رو بگيريم و سمت راستمون هم مثل چپمون قوي و قابل اعتماد بشه اين جوري كاستا هم دستش تو خط حمله باز تر ميشه و از هر دو سمت تغذيه ميشه .

كاراسكو بازيكن پا به توپ و تكنيكي و سرعتي عالي هستش و پست اصليش وينگ راسته كه تو اين پست فوقالعاده باز يميكنه مخصوصا بازي كه سال قبل جلو بارسا داشت رو اگر يادتون باشه كه تو اون بازي هر كاري دلش خواست كرد و فوقالعاده بود و مرد باز يهاي بزرگ هم هست و به سيستم ما هم ميخوره !

از طرف ديگه يه دفاع مطمئن ميخوايم دو تا هافبك كناري ذخيره براي روز مبادا يكيش همين دي شيليو ميتونه باشه
    Last edited by vahidreza2007; 22-11-2016 at 13:24.

18. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بدترین نیمه فصل تا الان حتی از ارسنالم بدتر.حتی یه بازیکنم از ده بالای 5 نمیگیره.و درسهایی که پوچتینو به کنته داد .همین الان گل زدیم اونم پدرو ولی بازم این شکل بازی ابدا قابل قبول نیست.به امید نیمه دوم متحول شده

20. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •