تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 419 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اقا مودم ها فور جی سیم کارت باید چه سایزی باشه؟همه سایزی میخوره؟یا میکرو باید باشه؟

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اقا مودم ها فور جی سیم کارت باید چه سایزی باشه؟همه سایزی میخوره؟یا میکرو باید باشه؟
    والا من E3372 دارم سایز معمولی میخوره همون سایز قدیمی سیمکارت بقیه مودم ها رو اطلاع ندارم

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.یک مودم 3372 خریدم.اول اونو اپدیت کردم.دیروز میخواستم انلاکش کنم که با کد ورژن 3 نشد.منم فکر کردم کد رو اشتباه زدم دوباره همون کد رو زدم که بازم نشد.
    الان نوشته فقط 1 بار دیگه اجازه دارم کد رو بزنم.حالا یک سوال.
    اگه یکبار دیگه اشتباه بزنم مودم میسوزه؟
    به نظرتون چجوری انلاک کنم؟
    با کد ورژن 2 امتحان نکردم چون یکبار دیگه مونده.
    سلام من از طریق این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دقیقا این صفحه کد آنلاک و کد فلش گرفتم و کار کرد و مدل مودم من هم 3372 ایرانسل هست و راحت اول انلاک کردم و بعد اپدیت فریم ور کردم با کد فلش دریافتی . اینم بگم نمیدونم چه حکمتی داره که هر کدوم از این سایتهای انلاین دریافت کد انلاک هر بار برا من یه کد انلاک و یه کد فلش نمایش نمیدن و هر دفعه با دفعه بعدی کلا فرق داره . البته من همون بار اول و از طریق این صفحه انلاک کردم و کد فلش هم گرفتم و جواب هم داد . و چند بار خواستم دوباره برا تست کد بگیریم دیدم فرق دارن به حر حال کار من که راه افتاد . برا اشتباه وارد کردن بیش از 10 بار هم اینو عرض کنم تو خود همین سایت نوشته مودم نمیسوزه فقط قابلیت انلاک کردن مخفی میشه که با ریست کردن مودم توسط یک ابزار مخصوص دوباره این قابلیت باز میگرده و از 1 شروع میشه فقط امتحان نکردم ببینه رو 3372 جواب میده یا نه . اگه کد فلش فریم ور هم اشتباه وارد کنی چیزی نمیشه فقط فریم ور اپدیت نمیشه چون بدون کد صحیح امکان اپیدت شدن فریم ور وجود نداره . اینارو خود همین سایت با دلیل و مدرک نوشته و ابزار مخصوص رو هم قرار داده . فقط یه نفر میخواد که تست کنه تا خیال همه راحت بشه .

4. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ابزار آنلاکر و ریست کردن دفعات کد آنلاک مودم های هواوی فقط مدل هایی که در عکس اشاره شده با آموزش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

8. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه LONELY MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    در به در....

پيش فرض

سلام دوستان.....من مودم 3372 هواوی رو چند روز پیش خریدم....قصد دارم یه روتر برای وای فای واسه خونه بگیرم....پیشنهادتون چیه....این مشکل کاهش سرعت روتز 3020 هنوز پا برجاست؟؟؟...پیشنهاد دیگه ای هم ندارین که این کاهش سرعت رو نداشته باشه(با قیمت مناسب) کل تایپپیک رو هم مطالعه کردم
    ممنون

10. 2 کاربر از LONELY MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان.....من مودم 3372 هواوی رو چند روز پیش خریدم....قصد دارم یه روتر برای وای فای واسه خونه بگیرم....پیشنهادتون چیه....این مشکل کاهش سرعت روتز 3020 هنوز پا برجاست؟؟؟...پیشنهاد دیگه ای هم ندارین که این کاهش سرعت رو نداشته باشه(با قیمت مناسب) کل تایپپیک رو هم مطالعه کردم
    ممنون
    3020 افت سرعتش عیب نیست. این ی ابزار کوچیک وسفریه. اگه تمام مزیت ها توش جمع بود دیگه شما 600 نمیدادی روتور بخری. واسه خونه 3020 و نطایر اون خوب نیست. باید قوی تر و رومیزی باشه . چون اونا 5 متر ازشون دور شی فاتحه سیگنال خوندس

12. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من از طریق این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دقیقا این صفحه کد آنلاک و کد فلش گرفتم و کار کرد و مدل مودم من هم 3372 ایرانسل هست و راحت اول انلاک کردم و بعد اپدیت فریم ور کردم با کد فلش دریافتی . اینم بگم نمیدونم چه حکمتی داره که هر کدوم از این سایتهای انلاین دریافت کد انلاک هر بار برا من یه کد انلاک و یه کد فلش نمایش نمیدن و هر دفعه با دفعه بعدی کلا فرق داره . البته من همون بار اول و از طریق این صفحه انلاک کردم و کد فلش هم گرفتم و جواب هم داد . و چند بار خواستم دوباره برا تست کد بگیریم دیدم فرق دارن به حر حال کار من که راه افتاد . برا اشتباه وارد کردن بیش از 10 بار هم اینو عرض کنم تو خود همین سایت نوشته مودم نمیسوزه فقط قابلیت انلاک کردن مخفی میشه که با ریست کردن مودم توسط یک ابزار مخصوص دوباره این قابلیت باز میگرده و از 1 شروع میشه فقط امتحان نکردم ببینه رو 3372 جواب میده یا نه . اگه کد فلش فریم ور هم اشتباه وارد کنی چیزی نمیشه فقط فریم ور اپدیت نمیشه چون بدون کد صحیح امکان اپیدت شدن فریم ور وجود نداره . اینارو خود همین سایت با دلیل و مدرک نوشته و ابزار مخصوص رو هم قرار داده . فقط یه نفر میخواد که تست کنه تا خیال همه راحت بشه .
    روش راستین بازار سه تا عدد غیر کد فلش میده که میگه اول v3 اگه نشد v2 و اگه نشد v1 رو وارد کن و حتما میشه. این سایت و نطایر اون که شما گفتین کد فلشو با روش بازار ی جور میده ولی ی کد بیشتر واسه انلاک نمیده که من چک کردم همه با v1 برابر بودن. کسی داستان این قضیه نمیدونه؟ چرا اکثرا رو v1 or v2 انلاک میشن؟ واسه تاریخ تولیده؟

14. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون
    TP-LINK MR3420

7cEram

16. 2 کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مودم 3372 با این نرم افزار کار نمیکنه؟

18. این کاربر از emprator227 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •