e3372
از هر لحاظی خوبه و مشکلی نداره؟
فقط با ایرانسل آنتن میده یا همراه اول و رایتل هم جواب میده
فرکانس و ... اگه آپدیت کنه ایرانسل، این مدل میتونه بخونه؟!
e3372
از هر لحاظی خوبه و مشکلی نداره؟
فقط با ایرانسل آنتن میده یا همراه اول و رایتل هم جواب میده
فرکانس و ... اگه آپدیت کنه ایرانسل، این مدل میتونه بخونه؟!
دوستان من به یه مشکل برخوردم با مودم LH92 با این مودم راحت به آیپد و گوشی سامسونگ وصل می شم ولی به لپ تاپ وصل نمیشه البته با سیم وصل میشه ولی بدون اون نه در ضمن ویندوز ۷ هست قبلا این مشکل رو نداشتم کسی میتونه کمک کنه؟
دوستان کسی راجع به این مدل مودم چیزی میدون ؟
Alcatel Y853 Ospray 2 4G Mini Router
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my P024 using Tapatalk 2
اصولا مودمهای همراه چیزی فراتر از یک موبایل نیستند و همون کار موبایل را انجام میدهند ولی برای بررسی بیشتر و سوال در این خصوص به لینک زیر مراجعه فرمائید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میتونید راهنمایی کنید چطور با مودم LH92 با لپ تاپ وصل بشم آیا حتما باید با کابل usb وصل کنم یا wifi هم میشه
میخواستم بدونم من دارم اینترنت 4G از طریق گوشی دریافت میکنم و با hotdpot اون رو برای کامپیوتر ارسال میکنم و از طریق کامپیوتر دانلود انجام میدم.
سوال من اینه که آیا فرقی در سرعت دریافتی از این طریق با دریافت از طریق مودم های 4G هست؟؟؟ اگه مودم بخرم سرعتم بیشتر میشه؟ یا فرقی نداره؟
اتصال از طریق وای فای با اتصال از طریق USB فرقی از نظر سرعت برام داره؟
آنتن دهی هم خوبه
میخواستم بدونم من دارم اینترنت 4G از طریق گوشی دریافت میکنم و با hotdpot اون رو برای کامپیوتر ارسال میکنم و از طریق کامپیوتر دانلود انجام میدم.
سوال من اینه که آیا فرقی در سرعت دریافتی از این طریق با دریافت از طریق مودم های 4G هست؟؟؟ اگه مودم بخرم سرعتم بیشتر میشه؟ یا فرقی نداره؟
اتصال از طریق وای فای با اتصال از طریق USB فرقی از نظر سرعت برام داره؟
آنتن دهی هم خوبه
توی همون نقطه تفاوت چندانی نخواهد کرد،
با کابل قطعا بهتره و می تونه تاثیر گذار باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
e3372 خوبه برای کسی میخوام میخواد به رایتل وصل شه گوشی انتن میده اونجا اما ای بد نیست با این مودم مشکلش حله ؟
راحت انلاک میشه با هر چیپی باشه؟
از راستین بگیرم؟
سلام دوستان تا 500T یک مودم 4G خوب ، چی پیشنهاد می دید ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)