آقايون ببخشيد بي موقع مزاحم شدم. تازگيا يك لكه روي مونيتورم ايجاد شده كه هر چي با محلول پاك مي كنم بزرگتر مي شه. راهنمايي ميخواستم.
آقايون ببخشيد بي موقع مزاحم شدم. تازگيا يك لكه روي مونيتورم ايجاد شده كه هر چي با محلول پاك مي كنم بزرگتر مي شه. راهنمايي ميخواستم.
من میخواستم مانیتور سامسونگ 17" crt بخرم الان بهترین مدلش چیه
الان lg 17" دارم یه چیزه ستمی شده الان با ترس ولرز باهاش دارم کار میکنم مبادا بترکه!!
یه کارن گرافیک خوب هم براش میخواستم حول وحوشه 70000 تومن
Last edited by AliROCK; 23-02-2007 at 19:37.
بهترین مدل مانیتور CRT سامسونگ مدل MB17980 هست که من دارم و خیلی ازش راضیم من شهریور خریدم حدود 127 هزار تومان.
دوستان عزیز سلام
من یه مونیتور فلترون ال جی F700p دارم
الان هم چهار ساله که گرفتمش ولی زیاد تمیزش نمیکنم(تنبلی مزمن دارم)
الان قسمتی از صفحه یه جورایی آبی شده (کم رنگ ولی معلوم) واسه همین یه قسمت از مونیتور رنگش فرق داره با یه قسمت دیگش
نمیدونم از چیه ؟
میشه درستش کرد؟
(بعضی از رفیقام میگن آهنربا نزدیک صفحش بوده واسه همین اینطوری شده؟! راه حلی میشناسین؟)
مونيتور من ال جي 17 اينچ معمولي . الان تصويرش دوتايي شده يعني انگار صفحه دوتا تصويره كه روي هم تنظيم نيست. دوستان گفتند مشكل بايد از هاي ولتاژ باشه . اگه ميشه يه راه حل براي درست كردنش به من بدين. ممنونم. ( فقط نگين ببر تعميرگاه يا يه مونيتور جديد بخر ! )
adamhesaby عزیز
این مدل مانیتور گه ترین مدله!!! ماله منم همینه میخوام عوضش کنم ماله من یه بار کله صفحه سبز شده بود!! همش هم یه صوته ممتد میکشید
علته همه اینا اینه که ساخت ایران!!
مانیتوره شما هم احتماله خیلی زیاد لامپش دیگه چند وقته دیگه میسوزه![]()
لامپ فلترونها 90000 تومنه حالا معمولیها رو نمیدونم
اگر هم احتماله خیلی ضعیف از بورده مانیتور باشه که اونم 40000 تومنه ولی باید از همون لامپ باشه به ولتاژ هم ربطی نداره
علی جان
اگه بهم بگی چطوری اون سبز شدنشو درست کردی خیلی باحالی
زنگ زدم پشتیبانی عقب افتاده lg یارو اومد تنظیماتشو درست کرد چند تا دکمه رو فشار داد یه منو اومد بعد درستش کرد!!
ما هم هر چی نگاه کردیم نزاش درست ببینم کدوما رو با هم فشار داد پرسیدم نگفت
خواستم کتکش بزنم دیدم دماغشو بگیرم مرده دلم سوخت
زنگ بزن میاد درست میکنن فکر نکنم اشکاله فیزیکی داشته باشه این چیزا مربوط به تنظیماته کارخانه ایش میشه از من میشنوی دوره CRT رو دیگه خط بکش منم خودمو چلوندم برم LCD بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)