انجام دادم ولی درست نشد و مشکل هنوزم پابرجاست
![]()
انجام دادم ولی درست نشد و مشکل هنوزم پابرجاست
![]()
سلام.
من ویندوز رو چطوری فعال سازی کنم.
نصب کردم کار میکنه راحت ولی active نیست. win 10 pro
با تشکر
سلام
خدمت شما
- - - Updated - - -
سلام
خدمت شما
با سلام. من لپتاپی دارم که به نسخه اصلی ویندوز 8 مجهز بوده و بعدا هم اون رو به 8.1 آپدیت کردم. از دو ماه پیش هم ویندوز 10 رو رزرو کرده بودم که حالا پیغام آپدیتش برام اومده اما قبل آپدیت چند تا سوال دارم تا مطمئن بشم مشکلی برام پیش نمیاد. اول اینکه توی اینترنت خوندم که ویندوز 10 بازیهای کرک شده رو شناسایی می کنه و بعد هم پاکشون میکنه. میخواستم ببینم این مسئله فقط در مورد بازیها هست یا اینکه برنامه های کرک شده رو هم پاک میکنه؟؟ چون من علاوه بر آفیس چند تا برنامه مهندسی هم دارم که بهشون نیاز دارم. سوال بعد اینکه دوستانی که نصب کردن آیا مشکل بزرگی داشتن تا حالا یا اینکه راضی هستن؟ سوال بعد اینکه در مورد آپدیت های اتوماتیک این ویندوز دیدم که چند تا روش برای غیرفعال کردنش پیشنهاد شده ولی میخواستم بدونم این قبیل کارها باعث برهم خوردن کار ویندوز یا خراب شدنش نمیشه؟؟ اینها چیزایی هست ک باید بدونم تا ببینم آپدیت کردن به ویندوز 10 ارزش داره یا نه. اگر مورد مهم دیگه ای در مورد این ویندوز هست خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنن. ممنون
عزیز این مساله که بازی های کرک شده رو حذف می کنه یا ویندوز 10 جاسوسی می کنه همش شایعه و بیشتر بازی با کلمات هستش و بیشتر تیتر های خبرساز برای بالا بردن آمار بازدید سایت های خبری هستند تا واقعیت . الان بسیاری از دوستان بازی ها و نرم افزار های کرک شده روی سیستمشون دارند و مشکلی هم ندارند .
چیزی هم که سرش بحث هستش یکی از قوانین مطرح شده در هنگام نصب هستش که این اجازه رو میده برخی نرم افزار ها و بازی ها به صورت اتوماتیک آپدیت بشن که ممکنه برخی امکانات و تنظیمات تغییر کنه .
به طور خلاصه ، ممکنه مایکروسافت بیاد با آپدیت ویندوز یه آپدیت برای بازی هم بده و اگر این اتفاق افتاد ، این احتمال هست اگر بازی کرکی باشه از کار بیفته .
اول دقت کنین بحث سر احتمال هستش نه قطعیت . یعنی ممکنه مایکروسافت بخواد چنین کاری رو بکنه ، ممکنه هم نکنه . اما طبق چیزی که قبول کردین اینه که شما این اجازه رو به مایکروسافت دادین .
ثانیا قطعا مایکروسافت چنین کاری رو برای بازی های شخص ثالث و غیر از محصولات خود مایکروسافت انجام نمی ده و اگرم بخواد چنین کاری رو انجام بده برای بازی های خودش هستش نه بازی های شرکت های شحص ثالث .
متاسفانه هم سایت ها در بزرگ نمایی اخبار نقش بسزایی رو ایفا می کنند و یه مطلب کم اهمیت رو با بازی با کلمات میان به یه خبر داغ تبدیل می کنند .
در ارتباط با غیر فعالسازی آپدیت ها : توی همین انجمن بگردین یه سری روش های تا حد امکان امن و بی خطر و قابل بازگشت برای کنترل آپدیت ها ارایه شده
ممنون از پاسختون ولی من این خبر رو توی سایت های ایرانی نخوندم بلکه توی چند تا سایت معتبر خارجی مثل cnet خوندم. و تقریبا هم قطعی شده که توی آپدیت ها مایکروسافت میتونه بازی ها رو پاک کنه. البته مشکل من بازی نیست جون فوق فوقش یه نیدفوراسپید شاید نصب کنم که اونم چندان اهمیت نداره ولی چیزی که برام بسیار مهمه نرم افزارهای کاربردیه که میخوام مطمئن بشم اونا طوریشون نمیشه. حداقل اینکه همون نرم افزار افیس که مال خود مایکروسافت هست از کار نیفته والا بدبخت میشم.
بنده هم نگفتم سایت های ایرانی بزرگش کردنمنظورم سایت های بزرگ خارجی هم بود .
غزیز این گونه اخبار فقط جنبه ی جذب مخاطب داره . شما گفتین Cnet و برخی سایت های بزرگ دیگه تایید کردن ، Softpedia و برخی سایت های بزرگ دیگه تکذیب کردن .
قسمتی از توافق نامه که این همه سرش بحث و دعواست اینه :
اگر توی متن همون اول دقت کنین اشاره شده که ممکنه این اتفاق بیفته ( نه صد درصد اتفاق می افته )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن متن توافقنامه در ارتباط با محصولات مایکروسافت هستش و اشاره ای به محصولات سایر شرکت ها نشده . خودتون متن توافقنامه کامل رو بخونین :
همون طور که اول متن نوشته شده این قوانینی هستش که محصولات شرکت مایکروسافت ( و نه شرکت دیگه ) رو در ایالات متحده پوشش میده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت های مختلف اومدن به نحوی این موضوع رو بزرگ کردن و عبارت ممکنه ( may,might ) رو با می تونه ( Can ) عوض کردن تا خبر یکم جنجالی به نظر برسه . در ضمن در متن گفته شده که این اتفاق ممکنه با آپدیت ها بیفته . نه اینکه خودسرانه هر نرم افزار کرک شده رو از کار بندازه ! و در آخر اگر دقت کنین صفحه ی بالا یه سری قوانین کلی در ارتباط با اکثر محصولات مایکروسافت هستش نه مختص ویندوز 10 ، اون بند بحث بر انگیز بعد از ارایه ی ویندوز 10 اضافه شده ، سایت های خبری با زرنگی خاصی اینو نسبت دادن به ویندوز 10 در صورتی که اگر دقت کنین اصلا توی متن توافق نامه صحبتی از ویندوز 10 نشده ! و فقط یه مطلب کلی رو بیان کرده که ممکنه شامل هر محصولی از مایکروسافت بشه ( نه فقط ویندوز 10 ) .
اصلا چرا این سایت های خبری نمونه نیوردن که مثلا کاربران گزارش دادند که نرم افزار های کرک شدشون بدون دلیل از کار افتاده ؟ اصلا چرا تو همین انجمن خودمون تو این 25 صفحه تاپیک کسی نیومده بگه فلان نرم افزارم با آپدیت از کار افتاده ؟
خودتون که یکم مطالب رو بخونین و زیر و بم کنین متوجه زرنگی سایت های خبری برای جذب مخاطب میشین
----------------------------------------
پس مطمئن باشین ویندوز 10 به اکثر نرم افزار ها و بازی هاتون کاری نداره . اما Office استثنا هستش ، چون محصول حود مایکروسافت هستش . بنده تست نکردم ( Office کرکی استفاده نمی کنم ) ولی به احتمال زیاد باید Office بعد از آپدیت به 10 کرکش از کار بیفته . اگرم افتاد کرکش ظاهرا توی اینترنت هست دوباره باید راهش بندازه
ممنون از جواب جامع و کاملتون. امیدوارم همینطور که میگید فقط کرک رو از کار بندازه والا اگه کل نرم افزار رو از کار بندازه دیگه دردسره. در کل نظر شما نسبت به ویندوز 10 چیه؟ به نظرتون ارزش آپدیت داره یا اینکه همین 8.1 رو نگه دارم؟ چه چیزی بهتر از 8.1 داره که بخوام آپدیت کنم؟؟
Last edited by Omidreza.Gh; 29-08-2015 at 16:32.
مشکل فونت در ایمیل دارم با گوگل کروم توی ویندوز 10 . البته با مرورگر edge هیچ مشکلی نداره ولی کروم خرابه ... چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
تنظیمات فونت کروم شاید با مشکل مواجه شده
Settings
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)