تبریک میگم![]()
تبریک میگم![]()
سلام.
زیدان مربی جدید رئال مادرید گفت :تمام تلاشم رو خواهم کرد تا به بهترین شکل وظایفم را انجام دهم.
زیدان بعد از قبول این سمت در میان خبرنگاران گفت:
{امروز، روز بسیار مهمی برای من است. از زمانی که با رئال مادرید به عنوان بازیکن قرار داد امضا کردم بسیار هیجان زده ام.
تمام تلاشم را خواهم کرد تا به بهترین شکل وظایفم را انجام دهم.}
یک سوال، الان مثلا زیدان هم نتونه نتیجخ بگیره و بخوان عوضش کنن کلا از تیم خارج میشه یا مثلا بازم برمیگرده به مربی گری در تیم پایه؟
کلا می خوام بگم این اتفاق باعث نشه زیدان کلا از این باشگاه بره
با وحود اینکه مطمعنم این فصل به جایی نمیرسیم ولی از صمیم قلب از اخراج اون.... خوشحالم.امیدوارم زیدان بتونه تیمو به روزای خوبمون برگردونه هر چند حالا حا لا ها باید حسرت اخراج کارلتو رو بخوریم![]()
فکر کنم درباره اون باید با مدیران باشگاه به توافق برسن .احتمال هم داره توی جزییات قرارداششون ذکر شده باشه هر چند امیدوارم این اتفاق نیفته![]()
به نظر بنده برای زیدان زود هست این پست. نظر من این بود که سرهنگ به عنوان مربی باشه و زیدان چند سالی از محضر ایشون استفاده کنه...که مشغله سرهنگ این فرصت رو نداد![]()
سرهنگ دیگه کیه؟! عیلفر؟
همانطور که دوستان گفتن عالی میشد کارلتو کم کم سکان رو بده به زی زی ولی نشد با این سیاست رئال رو نابود کردن! یک دهم مشکلاتم تقصیر بنیتس نیست. امیدواریم با زیدان بد معامله نکنن هرچند هیچ چیز بعید نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پپ گواردیولا برای سرمربی جدید رئال مادرید، زین الدین زیدان آرزوی موفقیت کرد اما به عنوان یک هوادار بارسلونا اظهار امیدواری کرد که رکورد او بی نقص نباشد.
طـرفداری- زیدان روز دوشنبه به دنبال اخراج رافا بنیتز، به طور رسمی سرمربی جدید رئال مادرید لقب گرفت. به گزارش Fourfourtwo، گواردیولا گفت:
برای او بهترین ها را آرزو می کنم، او بهترین بازیکن تاریخ است. او همه چیز را در مورد فوتبال و رسانه ها می داند. با اینحال، آرزو نمی کنم که او عالی و بی نقص باشد، چون من یک هوادار بارسلونا هستم... اما برای او بهترین ها را آرزو می کنم.بعد از جدایی گواردیولا در پایان فصل، کارلو آنچلوتی جانشین او خواهد شد، کسی که قبل از بنیتز هدایت رئال مادرید را به عهده داشت. پپ در این رابطه هم گفت:
به بایرن و کارلو آنچلوتی تبریک می گویم. این یک تصمیم عالی بود. برای کارلو هم بهترین ها را آرزو می کنم، هرچند با صحبت های اخیر کارل هاینز رومنیگه موافقم که گفت مربیان خوب می آیند و می روند، و مهمترین چیز ثبات و استحکام باشگاه است. بازیکنان حاضر در اینجا با هاینکس و من به قهرمانی رسیدند و با آنچلوتی هم عناوینی فتح خواهند کرد. او همیشه مؤدب بوده و مربی بسیار خوبی است. او همه جا عناوینی فتح کرده و فرد باهوشی است. فکر می کنم همه چیز برای کارلو در بایرن خوب پیش خواهد رفت.
---------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)