up.........
up.........
سلام.من اکانتمو تمدید کردم اما هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه است.هر چقدر صبر کردم پشتیبانی آنلاین بشه نشد!حالا من چی کار کنم
.لطفا یاهوتونو چک کنید
- - - Updated - - -
سلام.من اکانتمو تمدید کردم اما هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه است.هر چقدر صبر کردم پشتیبانی آنلاین بشه نشد!حالا من چی کار کنم
.لطفا یاهوتونو چک کنید
همچنان میزنه بی اعتباره!
سلام
بدلیل اینکه تمدید باید بصورت دستی صورت بگیره بین 5دقیقه الی 24ساعت زمان میبرد.
+
اکانت شما تمدید شد.
باتشکر
سلام
امروز سرعت دانلود برای من کم شده و اینترانت مخابرات هم دارم و مثل همون چند وقت پیش شده که سرعت سرور شما محدود شده بود.
سلام
تا اخر هفته سرور جدید جایگزین میشود.
سلام و خسته نباشید
من از اسیا تک اشتراک 1 مگابیت دارم با دانلود شبانه رایگان از 2 تا 8 . در طول روز برای سرورهای داخلی سرعت دانلود خیلی عالی و بالا هستش و برای سرورهای خارجی اصلا خوب نیست و با کانکشن تست شما که تو انجمن گذاشتین در طول روز راحت میشه سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو مانند داخلی زیاد و عالی کرد. حالا مشکل اینجاست تو تایم شبانه رایگان این کانکشن تست شما اصلا جواب نمیده و باعث افزایش سرعت نمیشه ! حالا راحی یا کانکشن دیگه ای برا تایم شبانه ندارین تا سرعت رو زیاد کنه . حالا اگه ممکنه اکانت تست سرور دوم (آسیا تک) واکانت تست پراکــسیبرا من بفرستید تا تست کنم ببینم برای تایم شبانه تاثیر داره یا نه ؟ با تشکر
پیغام خصوصی دادم نمیاد !
Last edited by saber73; 07-10-2015 at 02:28.
سلام
لازمه اینکه در تایم شبانه سرعت شما با اکانت از سرور خارجی افزایش داشته باشد اینه که سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد. واگر محدود باشد کاری از دست ما ساخته نیست.....
با کانکشن vpn که در سایت هست به سرور اول(اسیاتک) وصل شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد این سرور(اسیاتک) جوابگوی شما خواهد بود.
باتشکر
- - - Updated - - -
سلام
لازمه اینکه در تایم شبانه سرعت شما با اکانت از سرور خارجی افزایش داشته باشد اینه که سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد. واگر محدود باشد کاری از دست ما ساخته نیست.....
با کانکشن vpn که در سایت هست به سرور اول(اسیاتک) وصل شوید.
http://------.ir/connection.html
اگر سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد این سرور(اسیاتک) جوابگوی شما خواهد بود.
باتشکر
سرور جدید جایگزین سرور رسپینا شد و مشکل سرعت برطرف گردید.
Last edited by and-roid2; 08-10-2015 at 00:30.
سلام
من دیروز یک اکانت افزایش سرعت دانلود 1 ماهه با حجم 10 گیگ خریداری کردم. ولی با نام کاربری و رمز عبور داده شده فقط می تونم به سرور رسپینا وصل شم و برای سرو آسیاتک قبول نمی کنه. لطفاً پیگیری کنید.
Last edited by biomeadows; 08-10-2015 at 11:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)