تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 104 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 چه کسی دروازه بان پرسپولیس می شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پرسپولیس در آستانه خرید یک دروازه بان جدید قرار دارد.

دو اتفاق مهم در دروازه پرسپوليس رخ داد؛ سوشا مكاني دروازه‌بان سرخپوشان كه به خاطر شكايت يك يا چند شاكي خصوصي به دادگاه فرهنگ و رسانه رفته بود، با حكم قاضي براي روشن شدن زواياي ديگر اين پرونده بازداشت شد.
    در همان ساعات بود كه خبر رسيد ايمان صادقي نيز علي‌رغم حرف‌هاي عجيبي كه به استناد فايل صوتي مصاحبه‌‌اش به خبرورزشي گفت، راهي باشگاه خونه به خونه بابل شد البته اين بازيكن نشان داد سطح فني‌‌اش به اندازه ليگ برتر و باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس نيست. به خاطر اين اتفاق، پرسپوليس گلر ندارد و اين واقعاً خطرناك است.

در حالیکه درباره توافق دو باشگاه نفت تهران و پرسپولیس اخبار ضد و نقیضی امروز منتشر شد اما آخرین اخبار حاکی از این است که مدیران نفت در نهایت رضایت داده اند که علیرضا بیرانوند را به پرسپولیبس واگذار کنند. پرسپولیس پس از جدایی ایمان صادقی و مسائلی که برای سوشا مکانی پیش آمد به دنبال یک دروازه بان باکیفیت است و به نظر می رسد در نهایت موفق شدند با باشگاه نفت تهران به توافق برسند.

نیلسون: حاضرم خودم رضایتنامه بگیرم و به پرسپولیس برگردم

نیلسون کوره‌آ جونیور دروازه‌بان برزیلی و سرشناس پرسپولیسی‌ها در پنجره نقل و انتقالات نیم‌فصل لیگ قبلی از این باشگاه جدا شد و در این فصل به تیم موریننزه پرتغال پیوست.
    نیلسون در تیم جدید نیز گلر اول بود تا اینکه مصدوم شد و حالا منتظر فرصت دوباره برای بازی است.
    در روزهای گذشته که اخبار عجیبی از باشگاه پرسپولیس به گوش می‌رسید و بحران دروازه‌بانی ناگهان اوج گرفت، تماس نیلسون با خبرورزشی ماجرا را وارد فاز تازه‌ای کرد.

نيلسون: آرزو مي‌كنم برگردم
    ظهر روز گذشته نيلسون كه هنوز هم جريانات باشگاه پرسپوليس را مانند يك هوادار از طريق سايت‌هاي خبري و دوستاني كه در ايران دارد، دنبال مي‌كند،
    در تماس با خبرورزشي اعلام كرد آرزو دارد دوباره به پرسپوليس برگردد. او كه اين شايعات مبني بر عدم رضايت هواداران از اتفاقات و نگراني باشگاه از شرايط گلرهايش را شنيده، به ما گفت:
    «وقتي از پرسپوليس جدا شدم، آن‌قدر عصباني بودم كه فكر نمي‌كردم حتي ديگر بخواهم به فوتبال ادامه دهم.
    براي مدتي شادي‌هاي زندگي‌ام را فراموش كرده بودم ولي دختر و همسرم باعث شدند دوباره به شرايط عادي روحي و رواني برگردم و تمريناتم را ادامه دهم.»
    او همچنين گفت: «نمي‌دانم اين ماجراهايي كه من در مورد شرايط پرسپوليس شنيده‌ام، چقدر صحت دارد اما اين را قلباً مي‌گويم، آرزو مي‌كنم روزي دوباره به پرسپوليس برگردم و فوتبالم را در اين باشگاه به اتمام برسانم البته اين فقط يك آرزو است.»

خودم حاضرم رضايتنامه‌ام را بگيرم
    نيلسون گفت: «اگر شرايطي براي حضور دوباره‌ام در پرسپوليس مهيا شود، خودم مي‌روم و رضايتنامه‌ام را از باشگاه موريننزه مي‌گيرم تا پرسپوليسي شوم.
    باز هم تأكيد مي‌كنم اين آرزوي من است و شايد هدف مسئولان باشگاه نباشد كه به آن احترام مي‌گذارم اما اگر راهي براي بازگشت ببينم، هر كاري انجام مي‌دهم تا اين اتفاق رخ بدهد و بيايم.
    من سال‌ها در سطح اول فوتبال دنيا و ليگ پرتغال بازي كرده و حتي در چمپيونزليگ و یورو ليگ به ميدان رفته‌ام.
    اين را مي‌دانم كه بازيكن حق ندارد به باشگاه بگويد مرا جذب كنيد اما موضوع پرسپوليس براي من با همه باشگاه‌هاي دنيا متفاوت است.
    بهترين خاطرات را از اين باشگاه دارم و حاضرم با هر شرايطي دوباره به ايران برگردم و براي پرسپوليس بازي كنم.
    حقيقت اين است كه هميشه در انتظار تماس مسئولان باشگاه پرسپوليس هستم

90

2. 6 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ظاهرا انتقال بیرانوند داره نهایی میشه. یه خرید عالی ! میشه گفت با اومدن بیرانوند یکی از نقاط ضعف بزرگمون رو برای نیم فصل دوم پوشش میدیم.

4. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آره با حضور بیرانوند تا حدی خیالمون راحته البته امیدوارم بیرانوند که اومد دیگه حتماً سوشا بره چون حاشیه ها با حضورش بیشتر میشه
    می خواستم بگم یه توپ پخش کن هم بگیریم خوب میشه ولی به نظرم همه خط هافبک خوب دارن پاس رو به جلو میدن،نیازی نداریم

6. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بیرانوند این فصل افت کرده کلا... از لحاظ اخلاقی هم زیاد جالب نیس... با همه ی این تفاسیر بازم از سوشا بهتره

8. 5 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من همچنان نیلسون رو ترجیح می دم...بازیکنای خارجیمون با غیرت ترن!

10. 8 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

فعلاً که ظاهراً 1.600 میلیون آب می خوره برامون بیرانوند! 500 میلیون رضایت نامه، 1.100 هم خودش درخواست کرده!!! ماشاالله چه خوش اشتها ...
    تازه میگن این واسه انتقال قرضیه !!

جنازه نیلسون شرف داره ...

واقعاً وضع بدی شده ... تیم داشت اوج می​گرفت، ولی خب اول و آخر باید دروازه بان ها همگی عوض می شدن
    کار خدا بود انگار

حالا دو تا دروازه بان خوب باید بگیریم ...

12. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فعلاً که ظاهراً 1.600 میلیون آب می خوره برامون بیرانوند! 500 میلیون رضایت نامه، 1.100 هم خودش درخواست کرده!!! ماشاالله چه خوش اشتها ...
    تازه میگن این واسه انتقال قرضیه !!

جنازه نیلسون شرف داره ...

واقعاً وضع بدی شده ... تیم داشت اوج می​گرفت، ولی خب اول و آخر باید دروازه بان ها همگی عوض می شدن
    کار خدا بود انگار

حالا دو تا دروازه بان خوب باید بگیریم ...
    یه چیزی واسه خودش گفته ! هم خدا هم خرما؟ از خداش باشه بیاد پرسپولیس ! حالا پرسپولیس تویه این شرایط گیر کرده هوس سوء استفاده کرده ! اگه قرار باشه از الان اینطوری قیمت و تکلیف تعیین کنه نیاد بهتره ! ظاهرا پرسپولیس رویه مهرداد طهماسبی و دروازه بان های خارجی هم نظر داره. نه صادقی و نه سوشا در حد پرسپولیس نبودن و نیستن. اسمش رو بذاریم توفیق اجباری.

پرسپولیس و برانکو باید بازیکنان در دسترس رو بررسی کنن. این درست که بازیکنان خوبی داریم ولی تیم هم خالی از اشکال نیست. تیمی که می خواد قهرمان بشه باید یه تیم خوب هم رویه نیمکت داشته باشه.

14. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دروازه‌بان تیم فوتبال نفت تهران امروز قرارداد جدیدی با این باشگاه در سازمان لیگ ثبت کرد.

طرفداری- نماینده باشگاه نفت تهران امروز به سازمان لیگ رفت و قرارداد علیرضا بیرانوند را تا پایان فصل 95-96 ثبت کرد.در این قرارداد مبلغ دستمزد بیرانوند افزایش پیدا کرده و مدت قرارداد هم تا پایان فصل آینده است.
    این قرارداد تا پایان فصل 95-96 در حالی ثبت شد که مسئولان باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب بیرانوند هستند و مشخص نیست آیا واقعا وی در نیم فصل دوم پیراهن سرخ‌ها را بر تن خواهد کرد یا نه!
    مصطفی شهبازی رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ با تایید این خبر به فارس گفت:بیرانوند امروز قراردادش را تاپایان فصل 95-96 با باشگاه نفت تمدید کرد.

ینی همونی که گفتم، واقعا این بشر اخلاق نداره، باز دم از اخلاق حرفه ای هم میزنه... با خودش چی فک کرده؟ کم مونده تو بخوای از اسم پرسپولیس استفاده کنی و بازی بدی. خیلی هم پیراهن سرخ برات گشادی میکنه، باید از خداتم باشه برا پرسپولیس بازی کنی. با نصف این قیمت خیلی دروازه بان بهتر از تو گیر میاد.
    دیگه واقعا با این شرایط، پرسپولیس بخواد به صورت قرضی اینو بگیره، نه به نفع خودشه و نه به نفع پرسپولیس

به نظر من اومانیا باید فسخ بشه و یه دروازبان خوب خارجی بیاد... به شرطی که گیر بیاد

16. 4 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

چرا سوشارو گرفتند؟مطمئنم قضیه عکس نبوده جالبه امروز هم یه داستان جدیدی درست کردند که سوشا رو به خاطر لکسوس که سندش مال خودش نبود گرفتند واقعا مارو چی فرض کردند اینا چرا نمیان درست حسابی و دقیق بگن چی شده؟این پنهان کاری که وضعو بدتر می کنه پلیس فتا هم گفته اصلا پرونده ای به ما ارجاع داده نشده از اولم معلوم بود مگه میشه به خاطر چند تا عکس رفت زندان بهرحال هرچی هست امیدواریم ختم به خیر بشه و این پسرم نابود نشه ولی بهرحال قضیه خیلی مشکوکه

18. 3 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما هم از درد بی دروازبانی هی داریم میگیم نیلسون نیسلون خداییش
    وگرنه هممون میدونیم نیلسون هم دروازبان موندگار و قابل سرمایه گذاری یی نیست...

وضع انقدر بده که نیلسون شده بهترین گزینه...

20. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •