دوستان شوت ها اکثرا قوس دار زده میشه و از بالا به سمت پایین میاد و شوت های مستقیم نمیشه زد آیا راهی داره که شوتمون قوسی نره ؟
دوستان شوت ها اکثرا قوس دار زده میشه و از بالا به سمت پایین میاد و شوت های مستقیم نمیشه زد آیا راهی داره که شوتمون قوسی نره ؟
هیچ خبری از کرک نشد؟
سلام. نه هنوز.
دوستان این داستان کدهای اشتراکی سی هزارتومنی چیه؟ میخوام برای کسی سی دی فیفا 16 رو با کد اشتراکی سی تومنی کادوی تولد بفرستم میترسم الکی باشه ابروریزی بشه! پول خرید ارجینالم ندارم
میگن دوگیگ هم اپدیت اومده، برای کسی که میخوام بخرم نمیتونه دوگیگ اپدیت رو انجام بده میشه یک راهنمایی کنید از کجا فیفا16 رو کامل با اپدیت و کد اشتراکی تهیه کنم؟
دوستان جديدن آپديت نيومده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. نه! آخرین آپدیتی که اومده، آپدیت 5 ـه که مال 15 روز پیشه.
ترکیب تیم من تو کریر مود تو فصل سوم :
منچستر یونایتد سیستم 1-1-4-4
دو تا بازیکن مرکز زمین اون دوتا هم گوش چپ و راست رونی هم پشت سر مهاجم.
........................ دخه آ
اسمالینگ.......واران......استون ........شاو
..............پوگبا.........شواینی
نیمار........................................ .......بیل
........... ............رونی
..................لواندوفسکی
ذخیره ها:
والدز، جونز، روخو، رمزی، ویلشر، هررا، هری کین
یه سری بازیکن جوون هم دارم یه تعداد قرضی تیم های دیگه هستن یه تعدادی هم مثل آزمون و اللی و یانوزای هم بازیهای حدفی و بازی های لیگ کم اهمیت تر بازیشون میدم.
سلام دوستان
من که خسته شدم از اینکه کرک منتشر نشده تا الان و خواستم از فیفا بازان بپرسم که آیا تغییرات به نسبت ورژن قبل به حدی هست که ارزش داشته باشه آدم یه سی دی کی اشتراکی بخره ؟
و اگر این ارزش وجود داره شما از کجا پیشنهاد میکنید این سی دی کی رو بخرم ( اگر تبلیغ میشه خصوصی بفرماید )
ممنون
یه بدی که فیفا داره و هنوز هم رفع نشده اینه که تو مود پلیر ترکیب دوم قرار نمیگیری.یا فیکسی یا ترکیب سوم.
اگه کرکش هنوز نیومده ملت چطوری بازی میکنن پس؟
یعنی اورجینال خریدید؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)