به هیچ عنوان ... اصلا حس دوباره از اول زندگی کردن نیستش
اگر کامپیوترت رو چند وقت ازت بگیرن چی کار میکنی ؟ اصلا چند روز بدون پی سی و نت میتونی سر کنی ؟
به هیچ عنوان ... اصلا حس دوباره از اول زندگی کردن نیستش
اگر کامپیوترت رو چند وقت ازت بگیرن چی کار میکنی ؟ اصلا چند روز بدون پی سی و نت میتونی سر کنی ؟
بدون پی سی که فوقش تا یکی دو روز بتونم سر کنم اما بدون نت تا حالا سابقه یه ماه دوری رو دارم .
جوکر یا بتمن ؟
"اوه، نو" ..."ايم پاسيبل"
من سز میزنم به بيابون... ديوونه میشم... عقلام رو، از دست میدم... میشم مثل اين ولگردا!
جدا از شوخی...
.. خب، سر میكنم... اما واقعا نمیتونم، چون تمام كار من با كامپيوتر هست و نت... بدون اونا كارای من از كار میافته!
هيچكدام...!!!
نفر بعد... راديو گوش میدی اصلا؟!
جوکر
نه
کتاب میخونم! شده یه سال هم به دلیل درس زیاد اصلا نت نیومدم با اینکه داشته _ از فردا هم نمیام تا بعد امتحانات
میشه غیر ممکن رو غیر ممکن کرد؟ مثلا کار هایی که افراد خاصی تو یه سال میکنن تو یه ماه انجام داد (مثل درس) ؟ مورد داشتیم؟ (بدون شعار)
کم پیش اومده ولی پیش اومده همچین چیزی!
قضاوت کردن درباره ی دیگران برات راحته؟
اصلا چون آدم هیچ وقت از درون و نیت اونا بی خبره.
تو زندگیت میتونی راحت نه بگی؟
نه
یکی از زیباترین اشعاری که اخیرا خوندی؟
جوکرجوکر یا بتمن ؟
چند سال پیش یه مدت شبا به جای نت اومدن گوش میدادم واقعا لذتی که رادیو گوش دادن داره با هیچی نمیشه عوض کرد مخصوصا قصه هاش و شبکه نمایش ...راديو گوش میدی اصلا؟!
اره در مورد درس خوندن میشه اگر با شیوه های مطالعه صحیح و تند خوانی آشنا باشی متوجه میشی کل عمرمون داشتیم اشتباه مطالعه درسی و غیر درسی میکردم ...میشه غیر ممکن رو غیر ممکن کرد؟ مثلا کار هایی که افراد خاصی تو یه سال میکنن تو یه ماه انجام داد (مثل درس) ؟ مورد داشتیم؟ (بدون شعار)
به هیچ وجه ... چون جای اونا نیستم ....قضاوت کردن درباره ی دیگران برات راحته؟
تقریبا آرهتو زندگیت میتونی راحت نه بگی؟
یکی از زیباترین اشعاری که اخیرا خوندی؟
ما مثل دومینو به هم ضربه می زنیم
تو به من، من به اون ، اون به اون
ببخشید همه رو با هم جواب دادم![]()
----------
مهمترین هدف زندگیت در حال حاضر چیه ؟
هدفم رسیدن به هدفمه
در امد از اینترنت داری؟ چقدر؟ از چه راهی
نه راه نداره
منبع در امدت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)