تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 25 از 38 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ضمن تشکر از شما @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته فکر میکنم در همین مدت کوتاه هم پست های من رو با دقت مطالعه نکردین چون همه تقریبا میدونن اسم من تینا هست و تینا هم اسم دختره. با این حال شما من رو جناب خطاب کردین، البته اگر شما از جناب برای مونث و مذکر همزمان استفاده می کنید من بی اطلاع هستم.

پیرو همین بررسی هم باید بگم که تمامی مطالب این تاپیک مثل پست شما، نظرات دوستان هست که بعضا ممکنه درست یا غلط باشه. اکثر دوستان هم به من لطف دارن و طبق برخورد ها، درخواست ها و مکالمه هایی که با من داشتن نظر خودشون رو گفتن و این شخصیت آرمانی که به مذاق شما خوش نیومده ماحصل نظر دوستان هست وگرنه من در تقابل با کاربران اون کسی رو که هستم نشون میدم و به دنبال این نیستم که خودم رو عاری از ایراد نشون بدم چون قطعا خالی از ایراد نیستم و این رو اعتراف میکنم، به قول معروف گل بی خار خداست.
    واقعا راست میگن فضای مجازی میزان سوء برداشت رو نسبت به فضای واقعی 100 برابر میکنه !

اولا ملتفت بودم خواهر هستین، ولی نام کاربریتون فلاور هست و برای همین گفتم جناب فلاور.
    و تاکید هم کردم شناخت من یک شناخت مجازی از روی چندتا نوشته هست و برای همین لفظ جناب رو برای این کاراکتر مجازی به کار بردم که جنسیت گرایی تو این کاراکتر و برای نوشته ها معنا نمیدهد فقط در مورد فلاور خوانده شده نظر دادم نه تینای حقیقی.

(اگر سوء برداشت شد شرمنده)

ثانیا من منظورم این نبود که شخصیت آرمانی شما یا تعریف و تمجید دوستان به مذاقم خوش نیومده !!
    احتمالا چون شکلک مناسبی به کار نبردم این سوء برداشت حاصل شد.

فقط چون جایی دیده بودم خودتون گفتین تنوع طلب هستین و من در روانکاوی اکثر عزیزان علاقمند به تنوع، نشانه های زیادی از آرمانگرایی هم دیده ام یک پیشنهاد دوستانه دادم که ممکنه کاملا پیشنهاد نابجایی هم باشد.
    بستن سری که درد نمیکند را با دستمال، حکایت من است.

موفق باشید.
    Last edited by B.Russell; 02-04-2015 at 16:18.

2. 11 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام

در مورد تینا خانم اوایل که عضو انجمن شده بودم فکر میکردم ایشون از آقایون هستند چون اصلا فکر نمیکردم که ممکنه دستیار ادمین خانم باشه و وقتی متوجه شدم یه مقدار تعجب کردم البته شاید به این دلیل بوده که همونطور که آقا مهران گفتند اکثر عنوان ها دست آقایون بوده که البته بعدا متوجه شدم که انتخاب دستیار ادمین از بین خانم ها حتما دلیلی داشته که بهترین دلایلش رو هم آقا مهران توضیح دادند ...

خیلی اوقات بود که روی قسمت ( درباره من ) پروفایل فکر میکردم که اگر میشد توی اون قسمت تغییراتی رو ایجاد کرد خیلی خوب میشد اما خوب پیش خودم گفته بودم بعید به نظر میاد که با مطرح کردنش واقعا بخواد تغییراتی ایجاد بشه تا اینکه خواستم موضوع رو با تینا خانم درمیون بزارم که زد و ایشون بازنشسته شد و من هم دیگه حدسم به یقین تبدیل شد که این کار نشدنی هستش ... تا اینکه ایشون دوباره برگشتند و گفتم تا ایشون دوباره بازنشسته نشدن سریع موضوع رو با ایشون مطرح کنم که بعد از گفتن قضیه به چند روز نرسید که دیدم عجب تغییراتی ایجاد کردند و البته طی اون تغییرات انفجاری اولیه کل قسمت (درباره من) پروفایل رو که برام خیلی هم مهم بود رو در چشم بر هم زدنی فرستادند روی هوا

بقیه گفتنی ها رو هم که دوستان گفتند ولی دلیل اصلی این پستم این بود که ایشون قبلا چند تا دست نوشته توی امضاهاشون بود که یکی از بهترین های اونا که دستخط خودشونم هستش و خیلی اوقات میومد توی ذهنم و برام خیلی کاربردی بود این جمله بود که :

با آرزوی بهترین ها برای شما دوست عزیز

4. 13 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

از خوش یُمنی های زندگی بنده بوده که با تینا خانم اینجا آشنا شدم.باید بگم من هرکسی رو تحلیل شخصیت نمیکنم مگر واقعا از شخصیت طرف مقابلم مطلع باشم.یادمه شاید 1سال پیش بود برای بنده مشکلی پیش اومده بود و به تینا خانم گفتم و با صبر تمام به حرفام گوش کردن و تا جایی که میتونستن کمکم کردن.حتی هفته ی پیش بود که من حتی خودم اون مشکل 1سال قبلم رو یادم رفته بود ولی ایشون جویا شدن که حل شده یا نه

خیلی شخصیت خون گرمی دارن.خیلی خوش برخورد هستن و آدم اصلا وقتی باهاشون صحبت میکنه احساس سنگینی جو نمیکنه.البته باید بیشتر مراقب مارها باشن
    اینم باید بگم که بچه هایی که توی خانوادشون هستن چه دختر و چه پسر خیلی شیرینن گفتنی هارو بیشتر دوستان گفتن ولی دوست داشتم این خاطره 1سال پیش رو بگم که واقعا ایشون پیگیر مشکلات آدم هستن

از اسم کاربریشونم خیلی خوشم میاد.در کل امیدوارم همیشه در همه ی مراحل زندگی موفق باشن

best wishes for you smily flower

6. 8 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دوستان من الان بخام تحلیل بشم باید به کی بگم؟؟؟!!!استارتر عزیز ما هم جزو گزینه هاتون قرار بدین ببینیم چجوریایم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان من الان بخام تحلیل بشم باید به کی بگم؟؟؟!!!استارتر عزیز ما هم جزو گزینه هاتون قرار بدین ببینیم چجوریایم...
    سلام دوست عزیز .

یا صحبتها و مشورت هایی که در زمان آغاز به کار این تاپیک انجام شد تصمیم ما این شد که کاربرایی برای تحلیل انتخاب بشند که برای سایر کاربرا شناخته شده باشند و امکان تحلیل اونها وجود داشته باشه و افراد تحلیل شونده هم با صحبتهای بنده و چند دوست فعال دیگه توی این تاپیک انتخاب میشن .

از طرفی اگر سیستم انتخاب افراد بطور اختیاری باشه (یعنی خودشون اعلام موافقت کنند) تعداد افرایکه اسمشونو میگن بنویسیم زیاد میشه و مشخص نیست تا چه زمانی طول میکشه که نوبتشون بشه ...

+

تا 2 - 3 روز دیگه نوبت یکی دیگه از دوستان میرسه .
    Last edited by banii; 03-04-2015 at 23:31.

9. 8 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب خوب تحلیل لیتل ادمین...یا همون عد مین...

من یه چند وقتی که اوایل تولد مجدد انجمن ادبیات بود زیاد در ارتباط بودم با تینا. درمورد مرتب سازی انجمن و ایده های جدید و داستان نویسی گروهی و اینها.

تینا به نظرم چند تا ویژگی برجسته داشت.

اولی انرژی! واقعا خسته نمیشی تو؟ اینهمه اینجا این کارو بکن اون کار رو نکن و ....

دومی هم این بود که به نظرم یکم حساس اومد.

سوم اینکه خیلی خوب جو میداد...که آره خیلی خوبه...فلانی کارت عالیه...فلانی آفرین....فضای مثبتی ایجاد می کرد در مجموع که حس خوبی بین بچه ها بود.

غیر از اینها یه سری مواردی که کمتر به چشم میاد...مثل صمیمیت و اینها هم هست که چندان خاص نبود برای من.

در همین حد من یادم بود.

مخلص همگی.

11. 12 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

یا صحبتها و مشورت هایی که در زمان آغاز به کار این تاپیک انجام شد تصمیم ما این شد که کاربرایی برای تحلیل انتخاب بشند که برای سایر کاربرا شناخته شده باشند و امکان تحلیل اونها وجود داشته باشه و افراد تحلیل شونده هم با صحبتهای بنده و چند دوست فعال دیگه توی این تاپیک انتخاب میشن .

از طرفی اگر سیستم انتخاب افراد بطور اختیاری باشه (یعنی خودشون اعلام موافقت کنند) تعداد افرایکه اسمشونو میگن بنویسیم زیاد میشه و مشخص نیست تا چه زمانی طول میکشه که نوبتشون بشه ...

+

تا 2 - 3 روز دیگه نوبت یکی دیگه از دوستان میرسه .
    آآآآآآ....این است طرح ملی...
    الان که جلو آینه خودمو نگاه میکنم میبینیم منو چه به انتقاد!!!

13. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود به دوستان .
    بابت تعویقی که در تاپیک افتاد ببخشید .

از خانوم تینا و دوستانی که در تحلیل ایشون شرکت کردند هم متشکر .

اما دوست بعدی که تحلیل میشه : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من آشناییت چندانی با ایشون ندارم متاسفانه (چقدر این جمله کلیشه ای شده توی این تاپیک)
    تقریبا شناختم محدود میشه به خوندن پستهاش و چون جزو کاربرانی بوده که اغلب پستاش مورد پسندم بوده و نوشته هاشو میخوندم پس نظرمو میگم .
    اینطور که متوجه شدم اهل مطالعه هستش.
    کلا علاقه مندی های اصلیش فیلم ، کتاب ، موسیقی ، شعر ، هنر و... هستش و به نوعی همین جزو موارد تاثیرگذاری بوده که باعث شده شخصیت با پرستیژی داشته باشه اینطور که به نظر میرسه.
    بنظرم جزو کاربراییه که توی انجمن های فیلم ، موسیقی ، ادبیات و ... پستای خیلی قشنگ و جالب توجهی داره .
    البته گذشته ها یادمه بیشتر میدیدمش توی انجمن اما الان احساس میکنم خیلی کمتر فعالیت میکنه که خب با توجه به اینکه سن اعضا بالاتر میره و کار و زندگی و سربازی و.. باعث میشه که فرصت کمتری برای این نوع فعالیت ها وجود داشته باشه مساله طبیعی ایه . امیدوارم موفق باشی .
    احتمالا شوخ و سر زبون دار هم هست.
    کسی رو ناراحت نمیکنه اما حس میکنم خودش یه ناراحتی هایی داره .
    گاهی وقتا بدون ترس حرفاشو میزد که خوشم میومد من.... (اعتراض به جامعه و شرایط و تابو ها و ...)
    من گاهی احساس میکردم ویژگی هایی که یه هویتی از نسل دهه شصتی رو ساخته و توی جامعه ی ما به این نسل میگن نسل سینه سوخته رو ایشون داره ...

دیگه ما تصورمون این بود نمیدونم چقدرش درسته !

شاد و پیروز باشی مهرداد جان.

Last edited by banii; 11-04-2015 at 19:15.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

13 نفر هم که تشکر زدن نظری ندارن؟
    من ایشون رو اصلا نمیشناسم وگرنه شده دو خط مینوشتم
    فرهاد جان؟ عزیز ایشون خودش به شما درخواست داد؟ شما درخواست دادی؟ کلا چجوری هماهنگی شده که 5 روز گذشته دریغ از یک نظر؟

16. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

من همین الان شناختمشون
    ایشون آدم خیلی تودار و مرموزی هستن وگرنه الان از این 13 نفر یکی دربارشون مینوشت!

+

من مهرداد جانو زیاد نمیشناسم و تو گروه وایبر باش آشنا شدم و تا حدودی هم باشون وایبری صحبت کردم!
    پسر مشدی ای هست امیدوارم که تو زندگی موفق باشه

18. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •