نااااااااااااااز نشکت شم، دمت گرم شدید.حتمن مرم میگیرمش.
فقط همین سرویس رو ماهیانه هم داره سرعتش رو برای مخابرات منطقمون تست کنم؟
نااااااااااااااز نشکت شم، دمت گرم شدید.حتمن مرم میگیرمش.
فقط همین سرویس رو ماهیانه هم داره سرعتش رو برای مخابرات منطقمون تست کنم؟
Last edited by eeeeeeehsan; 01-12-2015 at 09:23.
چاکرم چوریگ ، آره ، وقتی بهت زنگ زدن ، اوووف چه خانومی هم زنگ مزنه، سرویس تست هم متونی برداری ، خودش بهم گفت یوزر - پس تست بهت میدیم ، تست کن ببین چجوره ، بازم خاسی همون یه ماهه بردار ، ولی شبانه نداره ( فقط یه ساله داره ) ، بعداً راضی بودی تمدید کن ، واسه من شد 268 پیش پرداخت یک ساله ...
سلام
برای یک شرکت کوچک در تهران منطقه 20 می خوام اینترنت بگیرم.مسلما دانلود شبانه اصلا نیاز ندارم.مهمترین نکته بالاترین سرعت و کیفیت از سرورهای خارج هست.حجم ماهیانه بین 10 تا 20 گیگ،مودم هم ترجیح میدم جداگانه بگیرم اما اگه جشنواره خوبی هم در حال اجراست معرفی کنید.فاصله هم با مخابرات خیلی کم هست و فکر کنم خط کیفیت خوبی داشته باشه.فعلا که امکان تست نیست.
آسیاتک و عصر تلکام پورت ندارند.مخابرات هم خودم 1 مگ نامحدود دارم پینگش افتضاحه.سرعت های بالاتر و حجمی رو نمیدونم.نظر خودم روی پارس آنلاین هست و بعد صبانت.
در یکی دو روز آینده باید سفارش بدم،لطفا راهنمایی نمایید.
الان دو روزه سرعت رو 10 مگ بستن ...
اینم تست
سرعت دانلود هم الان فیکس روی 1 مگ هست ...
گفتم در جریان باشی![]()
مرسی مرسی
یک هفته دیگه میگیرم سرعت تستش رو همینجا میذارم. فقط خدا کنه این نویز مویز نیافته یا نندازن رو خط حالمون رو بگیرن.
دوستان از کرمان یه شرکت بهم معرفی کنید که تعرفه هاش ارزون باشه
برای دانلود میخوام
دانلود شبانه رایگان هم باشه مهم نیست
فقط خوب و ارزون باشه
الان مخابرات دارم دو مگ که از 1 تا 7 صبح رایگانه ولی یه ماه دیگه از قراردادم مونده و دیگه این طرح و ندارن
سلام
من الان توی شهرکمون که حومه شهر تهران هست از اینترنت وایرلس استفاده می کنم....متاسفانه اینجا ای دی اس ال فقط مخابرات داره...مشکلی که دارم اینه که این نت وایرلس تایم اوت زیاد داره و واسه بازی آنلاین pes شدیدا مشکل دارم...پینگ سرور pes با این ای پی 210.148.52.133 با این نت وایرلسم معمولا 345 هست ولی تایم اوت توی بازی زیاد دارم بی پدر بازی رو که باز می کنم تایم اوت میده......وایمکس ایرانسل هم که پرسیدم توی تاپیکش میگن خوب نیست....یکی اینکه: تا اونجایی که من می دونم به غیر از مخابرات هیچ شرکتی ای دی اس ال نمی ده توی شهرک ما (منطقه 21 کیلومتر 20 جاده مخصوص تهران کرج شهرک وردآورد) آیا شرکتی هست که ای دی اس ال بده اینجا....و سوال دیگه اینکه آیا گزینه های دیگه مثل وایمکس مبین نت یا 3g آیا به درد می خوره؟؟؟
مرسی...
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
سلام،
الان یه اینترنت 4 مگا بیت نا محدود وایرلس از شرکت پتیاک دارم که ماهانه 200 و خورده ای هزارتومن برام تموم میشه... اوایل خیلی خوب بود حتی تا سرعت 4 مگ بر ثانیه دانلود می کردم پینگم با سرور اروپا تو لیگ آف لجندز حدود 100 بود! ولی الان مشکل دارم بد، قعطی زیاد پینگ بد خلاصه همه چی بد!
یکی از دوستان گفت برم اینترنت ماهواره ای بگیرم... می خواستم در مورد این اینترنت و سرویس دهنده هاش اطلاعاتی کسب کنم.
کلا بهترین اینترنت غیر adsl که من می تونم بگیرم به نظرتون چی هست؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
دوستان سلام، من سرویس 512 نامحدود مخابرات کاشانی باهزینه ماهیانه حدود 23000 تومن، محدوده بلوار فروس شرقی تهران دارم، ازش راضی نیستم مرتب قطعی داره و از بعدازظهر به بعد هم سرعتش بشدت پائین میاد . تماس هم می گیرم بهانه های مختلف میارن . بنظرشما برا جایگزین چه سرویسی با حدود 8 گیگ ترافیک، جایگزین اون پیشنهاد میدیت .با تشکر
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)