من همیشه 2 روز مونده به اتمام اشتراک برای تمدید اقدام میکردم
وگر نه اگه کاملا تموم میشد اجازه تمدید نمیداد
ولی از این ماه دیگه این اجازه رو هم نمیده
حالا با این اوصاف چه کنم ؟؟
من همیشه 2 روز مونده به اتمام اشتراک برای تمدید اقدام میکردم
وگر نه اگه کاملا تموم میشد اجازه تمدید نمیداد
ولی از این ماه دیگه این اجازه رو هم نمیده
حالا با این اوصاف چه کنم ؟؟
چرا اجازه نمیده؟ پول بریزید یکی دو ساعت بعد باید فعال شه
اگر نشه مثل ما مجبورید از طرح های محدود استفاده کنید اولش خیلی اذیت بودم ولی الان عادی شده واسم چون سرعتم روز از 10 بیشتر نمیشه محدود یا نا محدود واسم فرق نمیکنه
متاسفانه به دلیل حجم دانلود زیادی که دارم اصلا برام به صرفه نیست از طرحهای حجمی استفاده کنم
در مورد واریز پول هم باید بگم که از این ماه کلا این سرویس جمع شده و دیگه به هیچ عنوان تمدید نمیشه
کسی مشکل سرعت نداره ؟
سرعتم خوب شده بود دوباره چند روزه بهم ریخته اساسی پیج باز کردن در حد دیال آپ :|
همزمان با توسعه پرشتاب شبکه ۳G و ۴G ایرانسل، تعرفه مصرف آزاد استفاده از خدمات گستردهترین شبکه اینترنت همراه کشور، کاهش یافت و به ۰٫۵ ریال به ازای هر کیلوبایت برای مشترکین سیم کارت های دائمی و ۰٫۷۵ ریال برای مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل رسید. تعرفه مصوب تبادل هر کیلوبایت اطلاعات پیش از این ۱۴٫۷ ریال بود که توسط ایرانسل تا ۵ ریال محاسبه میشد.______________
درعوض طرح ها دقیقا 2 برابر کرده ایرانسل.
دوستان نامحدود مبین نت چطوره ؟ برای دانلود خوبه ؟ دوستانی که دارن راضین بگن قیمتشون مثال 2mg چقدر در میاد ماهی
مبین نت که دیگه نامحدود نداره
به نظرتون نرم افزار اندرویدی مبین نت چطوره برای شارژ کردن مطمئن هست؟ چرا کمتر از یک گیگ نداره یعنی حجم شارژ باید بیش از یک گیگ باشه!
کسی اطلاع دقیق داره که اون محدودیت دانلود در ساعات رایگان رو اعمال میکنن یا نه ؟ یعنی اگه زیاد دانلود بکنی از حجمت کم میکنه یا نه ؟
نه دوست من اعمال نشده. من هر شب از ۳ تا ۷ دانلود منیجر و تورنتم فعاله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)