بله. به پست اول تاپیک لاین مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش در پست دوم
بله. به پست اول تاپیک لاین مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش در پست دوم
دوستان تو دستگاه های اندروئیدی راهی نیست که نزاریم خود وایبر همه چی رو دانلود کنه و بریزه تو گالری ؟! هرچی حجم داشتیم به باد فنا میره بماند ! هر روز باید فایلهای دانلود شده رو پاک کنیم که فضا باز بشه !
تو ios گزینش هست اما نمیدونم چرا برا اندروئید این مورد نیست یا من پیدا نکردم !
امکانش هست با تنظیمات خاصی ، ویدئو ها و تصاویری که در وایبر ارسال میشه به صورت خودکار save نشه ؟
سلام چطور میشه طوری تنظیم کنم status رو که وقتی آنلاین هستم برای دیگران نمایش داده نشه؟
چون برخورد داشتم بعضی از دوستان با اینکه اکتیو هستند کلا پایین اسمشون اطلاعی از اخرین زمان انلاین بودن نداره!
منم میخوام همینطور باشم تنظیماتش چطوره؟
ممنونم![]()
سلام.
وارد settings بشید. تب Privacy
گزینه ی اول Share Online Status وضعیت آنلاین بودن خودتون رو نشون میده (اگر غیر فعال باشه آنلاین بودن شما رو نمایش نمیده)
گزینه دوم Send Seen Status وضعیت خوندن مسیج ها فعال رو یا غیر فعال میکنه (اگر غیر فعال باشه نشون نمیده شما مسیج ها رو خوندین یا نه { دلیور } ) .
![]()
با سلام به دوستان عزیز
چندی پیش تو اینترنت نرم افزاری دیدم که از طریق وایبر دو شماره تلفن بهش داده میشه و کل شماره های بین اون دو را که وایبر دارن رو لیست میکنه . هرچی دنبالش میگردم این نرم افزار رو پیدا نمیکنم . ممنون میشم اگه دوستان اطلاعی دارن بنده رو راهنمایی بفرمایید.
موفق باشید
چجوری سایز بزرگ عکس دوستانمو در نسخه دسکتاب وایبر میشه ببینم ؟!
با سلام
وقتی وایبر رو باز میکنم برخلاف برنامه هایی مثل لاین که خیلی سریع هر پیامی رو نشون میده وایبر میره تو هنگ و خیلی طول میشکه تا پیغام رو لود کنه ... شنیدم باید مسیج های قبلی رو پاک کنم ولی راهی به جز این نداره که بدون پاک کردن اونها نره تو هنگ و سرعتش نیاد پایین ؟
من فکر میکنم این بخاطر اشغال بودن زیاد رم گوشیتون هست
وایبر رم زیادی رو استفاده میکنه الان هم کم کم داره جاش رو به برنامه های مشابه میده ! دوم اینکه برنامه وایبر حافظه شناور نداره واسه همین ویدیوهاا میمونه تا ببینید یا دانلود کنید.
برید داخل منو ستنیگ بعد اون قسمت ذخیره ی اطلاعات صوتی و تصویری رو فعال کنید !
شاید تا حدودی مشکل حل بشه !
نسخه ی دسکتاپ یک نسخه مبدل از برنامه اصلی هست. این طبیعی هست که یک سری امکانات رو در نسخه دسکتاپ وجود نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)