تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 168 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

بيوگرافي مايكل اومانيا مدافعي با كلاس جهاني

محتوای مخفی: به دلیل طولانی نشدن بیش از حد صفحه، درون اسپویلر قرار دادم 

مایکل اومانیا خريد جديد پرسپوليس مي باشد كه با قراردادي دوساله رسما به عضويت باشگاه پرسپوليس در امد.

مايكل اومانيا کورالس متولد ۱۶ ژوئیهٔ ۱۹۸۲ ‏(۳۲ سال) در سانتا آنا ی کاستاریکاست .

قد اين بازيکن 1 متر و 83 سانتيمتر و پست تخصصي وي دفاع مياني است .
    او توانايي بازي با هر دو پا را دارد و همچنين مي تواند در پست دفاع راست و هافبک دفاعي نيز بازي کند .

وي سابقه بازي در تيم هاي مونيسيپال ليبريا ي کاستاريکا - چيواس و لس آنجلس گلکسي آمريکا - کامونيکاسيونس هندوراس و ديپورتيوو ساپريسا ي کاستاريکا را دارد
    و افتخار باشگاهي قابل ذکر اومانيا نيز قهرماني با تيم ديپورتيوو ساپريسا در سال 2013 در ليگ برتر کاستاريکاست.

اومانيا تا کنون در رده باشگاهي 8 گل ودر رده ملي نيز 2 گل به ثمر رسانده است.
    وي از سال 2004 عضو تيم ملي کاستاريکاست و تا کنون 65 بار با پيراهن تيم ملي کشورش به ميدان رفته است.

نمايش استثنايي از کاستايکا در جام جهاني بازيکنان اين تيم را مشهور و معروف کرد و بسياري از تيم هاي بزرگ دنيا دنبال بازيکنان کاستاريکايي افتادند.
    در اين ميان سرنوشت مدافع كليدي تيم ملي کاستاريکا براي هواداران پرسپوليس مي تواند جالب باشد.
    ب
    ازيکني که در موفقيت هاي تيم ملي کاستاريکا در جام جهاني نقش عمده اي ايفا کرد ميشل اومانا مدافع مياني و شماره 4 کاستاريکا حالا در تيم باشگاهي جديدي كه پر طرفدارترين تيم آسيا بازي خواهند کرد.

او به همراه گلر تيمش يکي از ارکان اصلي آن بود در 5 بازي جام جهاني تنها دو گل دريافت کردند که هر دو گل هم از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد.
    آنها در بازي اول مرحله گروهي از اروگوئه يک گل خوردند که اين گل توسط کاواني از روي نقطه پنالتي به دست آمد.

سپس هم تيمي هاي اومانيا در ديداري زيبا موفق به شكست ايتاليا باتمام بزرگانش شد تا نگاه هاي جهاني به سوي تيم كاستاريكا شود
    دفاع عالي و بي نقص اومانيا و يارانش در مقابل تيمي كه دفاعش در فوتبال جهان زبانزد خاص و عام هست
    باعث شد تا مفسران تلوزيون ايتاليا به تمجيد اين خط دفاعي بپردازند.

هر چند اومانا در ديدار نسبتا تشريفاتي مقابل انگليس بازي نکرد اما در چهار ديدار ديگر تيمش
    در قلب دفاع به ميدان رفت تا خط دفاع و دروازه بان کاستاريکا آماري حيرت انگيز بر جاي بگذارند؛
    دو گل خورده در چهار بازي آن هم با دو ضربه پنالتي!

نمايش خوب كاستاريكا در بازي يونان هم تکرار شد و کاستاريکا که از دقيقه 66 ده نفره شده بود در دقيقه 91 با پنالتي ساماراس مجبور به ادامه بازي در وقت هاي اضافه شد که البته در اين ضربات موفق بود.

کاستاريکا در مقابل خط حمله آتشين هلند هم که در چهار بازي قبلي اش 12 گل زده بود 120 دقيقه جانانه مقاومت کرد تا اومانا و ناواس در اين مصاف سنگين و حساس هم مقابل فن پرسي،روبن و اشنايدر نمره قبولي بگيرند.

اما در ضربات پنالتي هم ناواس و اومانا ماجراي جالبي داشتند.
    اومانا در ضيافت پنالتي ها مقابل يونان آخرين پنالتي تيمش را گل کرد تا بعد از اوت شدن پنالتي گکاس در آغوش ناواس قرار گيرد
    اما در مصاف با هلند اومانا نتوانست دروازه تيم کرول دروازه بان ذخيره هلند را باز کند.

قبل از اومانا البته برايان رويس کاپيتان با تکنيک کاستاريکا هم از پس کرول بر نيامده بود و ناواس که در مقابل هر 4 پنالتي هلند تسليم شده بود
    اين بار کاري پيش نبرد تا شادي دو نفره و خاطهر انگيزاين دو بايکن سبزه رو تکرار نشده و شگفتي تکميل نشود.

حالا اومانيا پا در دنياي ديگر گذاشته كه خيلي برايش شايد ناشناخته باشد اما اينجا پرسپوليس هست
    تيمي كه هوادارنش با تمام وجود بازيكن هايي كه به تيم خدمت كنند رو حمايت ميكنند و در استاديوم ازادي يكصد هزار نفر يك صدا او را تشويق مي كنند
    بازيكن هايي مثل ايموند زايد و نيلسون كه بت تماشاگران شده اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وبسایت رسمی برنامه نود - مایکل اومانا مدافع جدید پرسپولیس به احتمال زیاد برای بازی در تیم ملی فوتبال کاستاریکا در جام مرکزی آمریکا چند هفته از جمع سرخپوشان تهرانی دور خواهد بود.

به گزارش وبسایت نود، مایکل اومانا روز یکشنبه با عقد قراردادی دو ساله به تیم فوتبال پرسپولیس تهران پیوست. مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا کارت بازی این بازیکن را دریافت کرده تا اومانا بتواند به زودی برای سرخپوشان به میدان برود.

این در حالی است که احتمال بازگشت اومانا به کشور کاستاریکا و جدایی از پرسپولیس برای حداقل دو هفته وجود دارد. تیم ملی فوتبال کاستاریکا باید از سوم تا سیزدهم سپتامبر (۱۲ تا ۲۲ شهریورماه) در جام مرکزی آمریکا (Copa Centroamericana) به میدان برود.

این مسابقات یک سال در میان برگزار می‌شد ولی سال گذشته مسئولان برگزاری آن تصمیم گرفتند در ماه سپتامبر ۲۰۱۴ هم این رقابت‌ها را برگزار کنند. "رافائل تینوکو" رئیس UNCAF در دفاع از این تصمیم گفته بود: "ما ماه سپتامبر را برای برگزاری این بازی‌ها انتخاب کردیم چون ۹ روز از این ماه در تقویم بین المللی فیفا به عنوان فیفا دی لحاظ شده است و این موضوع به تیم‌های ملی اجازه می‌دهد تا بازیکنان اصلی خود را انتخاب کنند".

طبق اعلام مسئولان برگزاری، کشور آمریکا به خاظر مشکلات مالی میزبان سیزدهمین دوره این مسابقات خواهد بود.

کاستاریکا با کسب ۷ عنوان قهرمانی در صدر کشورهای آمریکای مرکزی در این مسابقات قرار دارد. کاستاریکا که مدافع عنوان قهرمانی این بازی‌ها هم محسوب می‌شود، با تیم‌های نیکاراگوئه و پاناما همگروه است. در گروه دوم هم تیم‌های بلیز، السالوادور، گواتمالا و هندوراس قرار دارند.

لاناسیون یکی از سایت‌های کاستاریکایی مدعی شده است که مایکل اومانا برای این مسابقات تیم ملی کشورش را همراهی می‌کند. طبق اعلام این سایت، سرمربی تیم ملی کاستاریکا قصد دارد تیم کشورش را جوان‌تر کند ولی از سه بازیکن با تجربه این تیم که در جام جهانی بازی کرده‌اند، دعوت شده تا در جام مرکزی آمریکا به میدان بروند. مایکل اومانا، اسکار گرانادوس و دیو مایری سه بازیکنی هستند که از جام جهانی برزیل در تیم ملی کاستاریکا برای این مسابقات دعوت شده‌اند.

به این ترتیب باید دید آیا چنین موضوعی در قرارداد اومانا با پرسپولیس لحاظ شده است یا خیر. آیا مدافع کاستاریکایی در زمان تعیین شده پرسپولیس را رها می‌کند و به تیم ملی کشورش اضافه می‌شود و اینکه وی قید بازی در تیم ملی کاستاریکا را زده و کارش را با سرخپوشان ادامه می‌دهد.

4. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

۰

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبسایت رسمی برنامه نود - در آخرین دیدار هفته چهارم لیگ برتر تیم فوتبال پرسپولیس میهمان تیم ملوان انزلی است. به گزارش وبسایت نود ، آخرین دیدار هفته چهارم لیگ برتر ساعت ۱۸ روز چهارشنبه در ورزشگاه تختی انزلی برگزار می‌شود. پرسپولیس بعد از پیروزی مقابل ذوب آهن به آرامش رسیده به خصوص اینکه پدیده‌ای به نام مهدی طارمی هم توانست یک گل سه امتیازی بزند تا جوانان حاضر در پرسپولیس اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنند.

سرخپوشان البته در بندرانزلی بازی سختی پیش رو دارند. پرسپولیس که قرار گرفتن روی پله هشتمی را در شأن خود نمی‌داند و برای اینکه در جدول لیگ بالاتر برود باید سه امتیاز از بندر صید کند و اگر شانس داشته باشد و دیگر تیم‌های بالاتر از خودش شکست بخورند شاید به طرز معجزه‌‌آسایی بتواند به رده دوم جدول لیگ هم برسد. بنابراین علی دایی تیمش را با روش تهاجمی در انزلی به میدان می‌فرستد.

ملوان هم که در لیگ چهاردهم هنوز بردی نداشته و حتی گلی هم نزده است می‌خواهد نخستین بردش را در لیگ برتر مقابل هواداران دو آتشه به دست بیاورد. ملوانی‌ها در این مسابقه می‌توانند از سعید عزت‌الهی پدیده خود استفاده کنند. عزت‌الهی که مورد توجه اتلتیکو مادرید هم قرار گرفته در سه دیدار اول لیگ چهاردهم به حکم انضباطی نمی‌توانست برای تیمش بازی کند و اکنون مقابل پرسپولیس این فرصت را دارد که یک‌بار دیگر توانایی‌های فنی‌اش را به رخ اهالی فوتبال بکشد و ثابت کند تیم اسپانیایی بی‌دلیل نیست که به دنبال جذب اوست.

در ملوان مازیار زارع و مهرداد اولادی هم که سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس را دارند، حضور دارند. باید دید جدال این دو تیم که همواره زیبا از کار درمی‌آید این مرتبه چگونه خواهد شد زیرا هر دو تیم به دنبال برد هستند و مساوی هیچکدام از دو تیم را راضی نمی‌کند.

اسامی داوران این مسابقه به این شرح است:

حسین زرگر – رضا سخندان – محمدرضا ابوالفضلی – بابک وسیله – ناظر: بهرام مهرپیما

6. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.چون وحید هاشمیان پرسپولیس بوده گفتم اینو بذارم.امیدوارم خوشتون بیاد
    وبسایت رسمی برنامه نود - مهاجم سابق تیم ملی فوتبال ایران بعد از نخستین حضور خود در تمرین بایرن مونیخ گفت که گواردیولا و سایر اعضای کادر فنی این تیم برخورد گرمی با او داشتند.
    به گزارش وبسایت نود ، وحید هاشمیان درباره حضورش در باشگاه بایرن مونیخ به عنوان بخشی از کلاس کسب مدرک پرولایسنس فوتبال آلمان، برخوردش با گواردیولا، علت پایین بودن آمار گلزنی در فوتبال ایران و ارزیابی‌اش از چگونگی حضور ایران در جام ملت‌های آسیا صحبت کرد.

* به وحید هاشمیان تبریک می‌گوییم چرا که پس از چند سال اولین فردی است که برای کسب مدرک پرولایسنس مربی‌گری در آلمان توانسته برای طی دوره‌ای از این کلاس با باشگاه بایرن مونیخ همکاری کند.

تشکر می‌کنم. من دوره ۱۰ ماهه مربی‌گری پرولایسنس آلمان را که یکی از سخت‌ترین دوره‌های مربی‌گری است می‌گذرانم. ما باید در بخش عملی این کلاس، در سه فاز به تیم‌های بوندسلیگای یک، دو یا سه و یا تیم‌های بین‌المللی مثل تیم‌های حاضر در انگلیس و ایتالیا برویم و نحوه تمرین و طراحی تمرین آن تیم را در نظر بگیریم. من فعلا در قسمت اول این فاز هستم و باید در عرض سه هفته در تمرین‌های بایرن مونیخ حضور داشته باشم و در پایان گزارشی آماده کنم و به فدراسیون آلمان تحویل دهم. البته برای من راحت‌تر بود که در هامبورگ بمانم اما هر تیم فقط یک نفر را برای این کار می‌پذیرد. من از باشگاه بایرن مونیخ تقاضا کردم و آن‌ها هم با نهایت مهربانی این درخواست را پذیرفتند.

* روز گذشته برای نخستین بار در تمرین حضور یافتید. تمرین چگونه بود؟

روز گذشته برای نخستین بار در تمرین بایرن مونیخ حاضر شدم. تمرین‌های این تیم در طول هفته فقط یک بار برای مردم باز است و در سایر روزها پشت درهای بسته تمرین می‌کنند. آن‌ها دو روز پیش بازی داشتند و تمرین دیروز‌شان سبک بود و چندان کار تاکتیکی انجام نشد. به هر حال به عنوان روز اول خوب بود و از روزهای آینده کارم بیشتر می‌شود.

* مربیان بایرن مونیخ چه برخوردی با شما داشتند؟

با مربیان بایرن آشنا شدم. من را به عنوان فردی که قرار است در تمرین‌ها حاضر باشد معرفی کردند و آن‌ها از من استقبال کردند. گواردیولا هم برخورد گرمی با من داشت و به من خوش‌آمد گفت.

* کمی از فوتبال ایران صحبت کنیم. تیم ملی در مقدماتی جام جهانی و همچنین سه بازی‌اش در این تورنمنت آمار گلزنی ضعیفی داشت و لیگ‌مان هم در یکی دو سال گذشته از این نظر افت فاحشی داشته،‌ از نظر شما علت چیست؟

باید بگویم که من لیگ ایران را در این دو، سه هفته ندیده‌ام بنابراین نمی‌توانم نظر کاملی داشته باشم. شاید هنوز تیم‌ها از فشار دوره بدنسازی خارج نشده‌اند و این می‌تواند یکی از دلایل باشد. ضمن اینکه در یک تیم فقط مهاجم نباید گل بزند. در تمرین‌ها باید روی تاکتیک تیمی و کارهای دو سه نفره کار شود. شاید ما در ایران انتظار داریم که فقط مهاجمان روی خلاقیت خود گلزنی کنند اما در تمرین‌ها از کارهای گروهی غافل می‌شویم. این هم می‌تواند عامل دیگری برای این موضوع باشد.

* در چند روز گذشته اظهارنظری شد که علت کم شدن آمار گلزنی در لیگ به خاطر الگوبرداری باشگاه‌ها از تیم ملی بوده است.

البته بهتر است از کسی که این صحبت را کرده پرسید که منظورش چه بوده است اما به نظر من باشگاه‌ها بیشتر روی تیم ملی تاثیر می‌گذارند. ما باید قبول کنیم که تیم ملی در جام جهانی خیلی دفاعی بازی کرد و شاید اگر باز بازی می‌کرد، گل‌های بیشتری دریافت می‌کرد کما اینکه نمونه کوچکش را در بازی مقابل بوسنی تجربه کردیم. الان هم جلال حسینی، پولادی، نکونام، انصاری فرد، قوچان نژاد و دژاگه در ایران بازی نمی‌کنند، بنابراین بعید می‌دانم که سبک تیم ملی روی باشگاه‌ها تاثیر گذاشته باشد. در این رابطه شاید بتوان گفت که سبک بازی بایرن مونیخ و آلمان روی یکدیگر تاثیر متقابل دارد اما فکر نمی‌کنم در ایران این موضوع مصداق داشته باشد.

* جام ملت‌های آسیا نزدیک است. فکر می‌کنید برای جوان‌گرایی می‌توان کار را از این تورنمنت شروع کرد؟

اگر می‌خواهیم نتیجه بگیریم که طبعا نمی‌توان جوان‌گرایی را از جام ملت‌ها شروع کرد چرا که معمولا جوان‌گرایی در سال‌های نخست جواب نمی‌دهد. تیم‌هایی که جوان‌گرایی می‌کنند برای کسب تجربه به میدان می‌آیند. البته اگر جوان بالیاقتی باشد، می‌توانیم بازیکنان مسن را کنار بگذاریم و از جوان‌ترها استفاده کنیم.

* البته فوتبال ما در چند سال گذشته نشان داده که بیشتر نتیجه‌گراست تا جوان‌گرا.

بله، وقتی اینقدر بعد از باخت روی مربیان فشار می‌آوریم طبیعی است که به نتیجه‌گیری علاقه بیشتری داریم.

* شاید مثال خوب در این رابطه تیم ملی آلمان باشد که در طول ۱۰۰ سال گذشته تنها ۱۰ مربی عوض کرده است.

بله، آلمانی‌ها در انتخاب مربی همیشه دقت کرده‌اند. برای مثال وقتی یوآخیم لوو تیمش را به رده سوم جام جهانی رسانده چرا فدراسیون آلمان باید او را تغییر دهد؟ متاسفانه ما به مربیان و مدیران‌مان چندان شانس و فرصت نمی‌دهیم که بمانند و با برنامه‌ریزی مداوم، کار خود را پیش ببرند. نکته مهم دیگر در فوتبال آلمان این است که مربیان آن‌ها از روی پارتی و رابطه انتخاب نشده‌اند و مدیرانی که روی کار آمده‌اند هم به مربیان فرصت داده‌اند تا فوتبال این کشور به نتیجه برسد.

8. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جالبه تو این شرایط بد پرسپولیس باز هم هواداران ما اول میشن

10. 3 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مدافع تازه وارد پرسپولیس به مدیران این باشگاه قول داده است که هافبک تیم ملی کاستاریکا را هم سرخ پوش کند.بالاخره پس از کش و قوس های فراوان، مایکل اومانا مدافع تیم ملی کاستاریکا با امضای قراردادی رسما به پرسپولیس پیوست تا جای خالی سید جلال حسینی را در این تیم پر کند.حالا که خیال پرسپولیسی ها از خط دفاع شان راحت شده، درصدد برآمده اند تا این بار ضعف تیم شان در خط میانی را پوشش بدهند.

محرومیت سه ماهه پیام صادقیان هافبک پرسپولیس، خیلی می تواند به ضرر این تیم شود و به همین دلیل هم مدیران این باشگاه درصدد برآمده اند تا یک جانشین خوب برای صادقیان پیدا کنند.

گویا در این میان هافبک تیم ملی کاستاریکا چشم علی دایی را گرفته است و از این رو سرخپوشان از اومانا خواسته اند تا به واسطه دوستی و ارتباط نزدیکی که با این بازیکن دارد، او را پرسپولیسی کند و این مدافع کاستاریکایی هم قول هایی را در این زمینه به مدیران تیم سرخپوش داده است.
    **جام نیوز**

12. 4 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پیش بازی پرسپولیس-ملوان
    اختصاصی - ملوان بندرانزلی در هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر در انزلی میزبان پرسپولیس تهران خواهد بود .

این دیدار از ساعت 18 عصر روز چهارشنبه 29 مرداد 93 در استادیوم تختی انزلی آغاز خواهد شد.

اینفوگرافیک تیم داوری این دیدار :

اسامی بازیکنان دعوت شده برای بازی با پرسپولیس:

اینفوگرافیک ترکیب احتمالی دو تیم را هم در ادامه مشاهده می کنید:

رو در رو : تمامی نتایج کسب شده ملوان مقابل پرسپولیس تهراندر نمودار زیر که حاکی از برتری نسبی پرسپولیس را دارد . در 24 بازی که دو تیم در تاریخ رقابتهای لیگ برتر مقابل یکدیگر داشته اند ملوان 28 گل و پرسپولیس 33 گل به ثمر رسانده است .

- ملوان در دو بازی آخر مقابل پرسپولیس در انزلی نتوانسته این تیم را شکست دهد ،

- ملوان مانند فصل گذشته در 3 بازی اول موفق به گلزنی نشده است .
    - مصاحبه های نصرت ایراندوست بعد از بازیهای اخیر و تعریف و تمجید دائمی وی از حریف و به خصوص تمجید عجیب او از هواداران تراکتورسازی که به اسطوره ی فوتبال ایران و به مردم انزلی فحاشی کرده بودند ، به شدت هواداران ملوان را ناراحت کرد ! باید دید نصرت ایراندوست پس از این دیدار چگونه هواداران را سوپرایز خواهد کرد . - نصرت ایراندوست در دو بازی آخر به عنوان سرمربی ملوان مقابل پرسپولیس در انزلی شکست خورده است . - مازیار زارع که در بازی هفته گذشته به دلیل مصدومیت مقابل تراکتورسازی غائب بود در تمرینات گروهی ملوان شرکت کرده و هواداران را از نگرانی بیرون آورد . - مهدی دغاغله ، مازیار زارع ، اولادی ، آهی و کنعانی سابقه ی بازی در هر دو تیم را در کارنامه دارند . - پیام صادقیان مهمترین غائب پرسپولیس در این دیدار خواهد بود

دوئل :
    جلال رافخایی و رضا نوروزی هر کدام یک بار آقای گل لیگ برتر فوتبال ایران شده اند و هواداران دو تیم ملوان و پرسپولیس انتظارات زیادی از این دو بازیکن دارند که تاکنون در لیگ چهاردهم پای هیچکدام به گلزنی باز نشده است .

مصاحبه:
    نصرت ایراندوست در کنفرانس خبری پیش از دیدار با پرسپولیس: بازیکنان ما برای مسابقه با پرسپولیس آماده‌اند و برای برد به میدان می‌رویم و امیدوارم که فردا روز خوب ملوان باشد. سه بازی قبل پرسپولیس را آنالیز کرده‌ایم و نکات کلیدی را هم به بازیکنان انتقال می‌دهیم امیدوارم از میدان با سه امتیاز خارج شویم. از مربی تیم پرسپولیس هم تشکر می‌کنم که در مورد بازیکنان ما صحبت کرده است و از هواداران هم انتظار دارم که از دقیقه یک تا 90 تیم را حمایت کنند. [ فارس ]
    مهدی دغاغله: ملوان در این چند هفته‌ خوب نتیجه‌ نگرفته اما تیم دست و پا بسته‌ای نیست و در چند سال گذشته نشان داده که در انزلی پرسپولیس را اذیت می‌کند. خودم در انزلی بوده‌ام و به جو آنجا آشنا هستم. بازی سختی با ملوان نداریم اما امیدوارم تیم برنده پرسپولیس باشد. خود من خیلی دوست داشتم به این بازی برسم اما نشد و مصدومیت مجدد اجازه نداد به آمادگی برسم. [ ایسنا ]
    احمد نوراللهی: باید ملوان را شکست دهیم و چاره‌ای جز این نداریم. بازی در انزلی و آب و هوای خاص شمال سخت است ولی می‌خواهیم سه امتیاز را بگیریم تا به رده‌های بالای جدول برسیم. [ تسنیم ]
    محمد رضا خانزاده: ملوان همیشه تیم خوبی است که مقابل پرسپولیس خیلی با انگیزه بازی می‌کند به خصوص اینکه در زمین خودشان و مقابل هوادارانشان بازی خواهند کرد و این مسائل دست به دست هم خواهد داد که بازی سختی در پیش داشته باشیم اما فکر می‌کنم در جلسه آنالیز به خوبی این تیم را برای ما معرفی کردند تا با تلاش بیشتر با سه امتیاز به تهران برگردیم. [ فارس ]
    محمد پنجعلی: با تغییر وضعیتی که در تیم بوجود آمده است به انزلی می‌رویم تا سه امتیاز بازی را کسب کنیم. سه امتیاز بازی با ذوب آهن برای ما خیلی خوب بود و از نظر روحی و روانی تیم را احیاء کرد تا بچه‌ها از فشار خارج شوند و با این تغییر وضعیت، به انزلی می‌رویم تا به امید خدا سه امتیاز این بازی را هم بگیریم. [ سایت رسمی باشگاه پرسپولیس ]
    مهرداد اولادی: پرسپوليس تيم بسيار خوبي است و مهره‌هاي قابلي هم دارد که مي‌توانند براي هر تيمي خطرناک باشند ولي فراموش نکنيد که ملوان در اين مسابقه نياز به برد دارد و نمي‌گذارد پرسپوليس با امتياز از انزلي خارج شود. من تازه دارم آماده مي‌شوم و مي‌خواهم با گلزني مقابل پرسپوليس به دوران گذشته برگردم و دل هواداران ملوان را نيز به دست بياورم. [ روزنامه ورزشی نود ]
    پخش زنده :

منبع : ملوان کلاب.نت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 20-08-2014 at 11:08.

14. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

9

جالبه تو این شرایط بد پرسپولیس باز هم هواداران ما اول میشن
    حالا نه اینکه به خاطر تعصب و به عنوان یه طرفدار بگم ولی خب طرفدارهای پرسپولیس نسبت به هرتیمی تو ایران خیلی بیشترن، خیلی..

به همین دلیل بیشترین زوم رو این تیم هست و عجیب ترین یا بی خود ترین مشکلات هم برای این تیم هست!

می بینید که مشکلاتی که تو پرسپولیس هست تو هیچ تیمی نیست! حاضرم مشکلات تیم، مسه مشکلات بعضی تیم ها باشه ولی اینایی که الان هست نباشه!!

به امید روزای خوب برای پرسپولیسی ها.

16. 4 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

خبر خوش: ITC اومانیا رسید.

بنابر اعلام روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال، بازیکن تیم ملی کاستاریکا قرارداد دو ساله‌‎ای را برای همراهی پرسپولیس امضاء کرده است
    و مجوز بازی خود را دریافت نمود و باشگاه پرسپولیس در تلاش برای رساندن این بازیکن به بازی‌های لیگ، اقدامات لازم را در اسرع وقت انجام داد.

درخواست ITC این بازیکن دوشنبه شب بعد از رسیدن مدارک مورد نیاز از کارستاریکا توسط روابط بین‌الملل باشگاه
    از طریق سیستم TMS انجام و ITC این بازیکن صبح امروز توسط روابط بین‌الملل فدراسیون رویت شد.

گفتنی است؛ اومانا مدافع جدید قرمزپوشان در صورت تشخیص کادر فنی می‌تواند سرخپوشان را در دیدار با ملوان همراهی کند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ترکیبم همون ترکیب بازی قبله که...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •