نه آقا مرسی . اگه اینزاگی سال دیگه هم بمونه میریم که برای بقا در سری آ بجنگیم ... این بشر از نظر تاکتیکی در کل نابودـه و هیچی نداره .
بزودی و تا ساعاتی دیگر میهایلوویچ به عنوان سرمربی میلان برای فصل آینده معرفی میشه![]()
نه آقا مرسی . اگه اینزاگی سال دیگه هم بمونه میریم که برای بقا در سری آ بجنگیم ... این بشر از نظر تاکتیکی در کل نابودـه و هیچی نداره .
بزودی و تا ساعاتی دیگر میهایلوویچ به عنوان سرمربی میلان برای فصل آینده معرفی میشه![]()
امشب ملاقات میهایلوویچ با سران میلان
سرمربی صرب با مقامات میلان گفتگو خواهد کرد.
به گزارش وبسایت نود، اسکای ایتالیا و چند منبع معتبر دیگر در ایتالیا مدعی شده اند که میهایلوویچ سرمربی سابق سمپدوریا چهارشنبه شب با مسئولین میلان ملاقات خواهد کرد.
میهایلوویچ چهارشنبه ظهر به میلان رفته و قرار است با گالیانی مذاکراتی را در مورد مربیگری این تیم در فصل آینده داشته باشد.
من فکر کنم دیگه باید رسما میهایلویچ رو سرمربی رسمی میلان برای فصل آینده بدونیم.
پ.ن: ویکیپدیا انگلیسی که پیشاپیش، اسم تیم آث میلان رو جلوی تیم فعلی میهایلویچ ذکر کرده![]()
میهایلوویچ امشب به عنوان سرمربی میلان معرفی می شود؟
سرمربی صرب تبار، در یک قدمی هدایت آ.ث میلان قرار دارد.به گزارش وبسایت نود، بعد از ملاقات چهارشنبه شب
میلان میهایلوویچ و سران میلان، به نظر میرسد کار استخدام این مربی نهایی شده است و دو طرف بعد از رسیدن به
توافق، به زودی قرارداد رسمی را امضا خواهند کرد.کوریره دلاسرا مدعی شده است که در راه رسمی شدن استخدام
میهایلوویچ فقط برخی جزییات باقی مانده، اگرچه برای معرفی رسمی وی، میلان ابتدا باید اینزاگی را از کار برکنار کند
و سپس میهایلوویچ به عنوان سرمربی جدید معرفی شود. با این حال زمان زیادی به رخ دادن این اتفاق نمانده است.
رسمی : آقای بی موفق به خرید 48% از سهام میلان شد . کمپانی FININVEST هنوز مبلغ قرارداد رو بصورت رسمی اعلام نکرده ولی طبق گفته مطبوعات این مبلغ چیزی بین 450 تا 470 ملیون خواهد بود .
توافقات بین برلوسکونی و آقای بی انجام شده و احتمالن در یک کنفرانس مطبوعاتی در نهم ژوئن با حضور برلو و آقای بی اعلام خواهد شد .
در خبرهای دیشب هم گفته شده بود که میهایلوویچ با ناپولی و مالک این باشگاه دی لورنتیس مذاکراتی داشته . باید دید با ورود آقای بی و کمپانی Doyen Sport آیا تغییری در برنامه های میلان ایجاد میشه یا نه .
پ.ن : فروش سهام میلان یکی از خبرهای خوبی بود که میشد توی این وضعیت نابسامان میلان شنید و امیدوارم راه بازگشت میلان به شکوه گذشته رو دوباره هموار کنه.
برلوسکونی به شبکه اسکای گفته: حاضر نبودم بیشتر از 48% از سهام میلان رو بفروشم و برای من مهم ترین چیز حفظ اکثریت سهام باشگاه بود.
برلو همچنین گفت: من همیشه به فرزندانم هم گفته ام که دو چیز را هرگز نخواهم فروخت: یکی خانه ام در آرکور و دیگری باشگاه میلان.
در ضمن برلوسکونی احتمال حضور میهایلویچ به عنوان سرمربی فصل بعد میلان رو رد نکرد.
البته طبق خبرها طبق یک سری شرایط بی تاچیبول میتونه ظرف 24 ماه آینده یا کمی بیشتر کل سهام باشگاه رو در اختیار بگیره .
بی تاچیبول در مصاحبه ای که داشته گفته که " نباید زمان رو از دست داد و باید زودتر شروع کنیم به تیم رسیدگی کنیم و مربی و بازیکنان رو انتخاب کنیم . میخوام که هر چه زودتر میلانی بسازیم که برای قهرمانی در ایتالیا و لیگ قهرمانان مبارزه کنه و برگردیم به دوران باشکوه گذشته .
من قبل از این که برای خرید میلان اقدام کنم سه تیم از لیگ برتر انگلیس بهم پیشنهاد شد ولی من همه اونا رد کردم و انتخاب اول و آخرم میلان بود و فقط میلان رو میخواستم . در دوران کودکی با دیدن بازی های اون میلان باشکوه بزرگ شدم .
مشکلات مالی باشگاه رو میشه حل کرد ولی به یک برنامه ریزی مناسب احتیاج داریم . بدون برنامه ریزی سرمایه هایی که به باشگاه تزریق میشه اثر خودش رو از دست خواهد داد .
هواداران میتونن دوباره رویا پردازی کنن و تیمی داشته باشن که برای پیروزی میجنگه . قصد داریم تیمی بسازیم که دوباره سری آ و لیگ قهرمانان رو فتح کنه ."
امری طبق خبرایی که رو سایتا اومده قراردادش با سویا تا سال 2017 تمدید کرده
کارلتو هم که منتفی شد قضیش
سرمربی ایتالیا در جام جهانی دوره قبل هم گزینه خوبی برا هدایت میلانه یا کلوب اگه مغز مدیرای میلان اینقد کشش داشته باشه برن دنبال همچنین گزینه هاییاز امثال مونتلا و میهایلویچ آبی برا تیم گرم نمیشه همین امسال شاهکار فیورنتینا در لیگ اروپا جلوی سویا عیار مربیش مشخص کرد که در چه حدیه
تو خبرا بود که آلکس هم میخواد بره به سانتوس
Last edited by clau; 06-06-2015 at 19:15.
پراندلی به نظرم زیاد جالب نیست . تیم ایتالیا در جام جهانی نوع بازیش خیلی محدود بود و کل تیم روی دوش پیرلو بود و همه توپ ها هم حتمن باید میرسید به بالوتلی . پراندلی توی گالاتاسرای هم که بود اخراج شد .
به نظرم زیاد گزینه مناسبی نیست . اگر دقت کنین باشگاه های دیگه هم به سراغ اون نرفتن . پس این عدم علاقه دلیلی داشته
میهایلوویچ مربی خوبی نشون داده و از این اینزاگی خیلی بهتره که با این همه بازیکن گند زد به سر و هیکل تیم . نه بازی سازمان یافته ای دیدیم . نه دفاع درست و حسابی . نه حمله های برنامه ریزی شده . نه پلن b و نه استفاده از جوانان .
البته به طور حتم گزینه مورد علاقه من میهایلوویچ نبوده و نیست . من کارلتو و امری و کلوپ رو ترجیح میدادم . حتا همین خورخه خسوس مربی بنفیکا هم خیلی گزینه خوبه فکر کنم از بنفیکا هم رفت .
به هر حال میهایلوویچ مربی با تجربه ای هست و از دستیاری و تیم های کوچک تر شروع کرده و تا اینجا اومده . توی سمپدوریا هم عملکرد خوبی داشت .در کل 9 سال هم تجربه داره که دو سالش مربوط به دستیار بودن در اینتر میشه .
تجربه در مربیگری خیلی مهمه و همه مربیان از تیم های کوچک کارشون رو شروع میکنن تا به بالا بیان . از طرف دیگه میهایلوویچ توی کار با جوانان و پرورش اونا خوب کار میکنه . برعکس اینزاگی که یک فینگر فاک حواله بازیکنان جوان میلان کرد و در تابستان گفت که مونتاری و اسین نقش مهمی در میلان اون دارن !
برعکس انتخاب اینزاگی که صحبت های ژورنالیستها درباره حضورش در میلان 50-50 بود ولی تا الان خبری ندیدم که انتخاب میهایلوویچ رو بد بدونه و همه اونو گزینه خوبی دونستن . هر چند معیار درستی برای قضاوت نیست ولی میتونه یک سری سرنخ بهمون بده .
فعلن که تاسوتی هم رفتنی شده و خبر خیلی خوبیه و به نظرم یکی از دلایل اصلی ریشه های مشکلات میلان همین تاسوتی بوده .
در مورد کلوپ هم بگم که گفته میخواد یک سال استراحت کنه .
در حال حاضر بیشتر خبرها در مورد بازگشت ایبراهیموویچ و تمایل شدید میلان برای خرید اون هست . گفته شده که امشب در فینال برلین گالیانی هم حضور داره و با ایجنت ایبرا , مینو رایولا مذاکره خواهد کرد.
مطبوعات انگلیسی هم کولاروف مدافع چپ من سیتی رو به میلان لینک کردن و گفتن میهایلوویچ خواهان حضور اون در میلانه .
Last edited by B3HZ@D; 06-06-2015 at 22:02.
دنی آلوز بعد از فینال دیشب در مصاحبه ای که داشته عنوان کرده " من یک پیشنهاد از یک باشگاه ایتالیایی دارم که در حال بررسی اون هستم ... میلان ؟ بازی برای این تیم افتخار بزرگی محسوب میشه .
یک روز پیش از این مصاحبه مارکوس کافو مدافع پیشین میلان هم در مصاحبه ای کوتاه گفته بود " دنی آلوز خرید بزرگی برای میلان خواهد بود . او یکی از بهترین مدافعان کناری جهان است ."
بی تاچیبول هم صفحه توئیتر دنی آلوز رو هم جدیدن فالو میکنه
زلاتان هم احتمال حضورش در میلان به شدت بالاست و طبق خبرها برلو به شدت خواهان حضور اون در میلان شده . مذاکرات هم بین میلان و ایجنت زلاتان انجام شده و احتمالن قراردادی سه ساله با دستمزد سالیانه 6.5 تا 7 میلیونی بهش داده میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)