تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 34 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان عزیز بایرنی !!!

من واقعا درک نمیکنم معنی این جمله رو ؟!!

میشه شما واسم توضیح بدید که بایرن چه پیشرفتی داشته زمانِ حضوره پپ ؟!!

تیمی که تا اون اندازه دوست داشتنی بود و واسه ی همه ی حریف ها قابل احترام بود،حالا به این روز افتاده ..... !!

میشه یکی از دستاورد ها و پیشرفت های پپ در زمان حضورش در مونیخ رو بهم بگید ... ؟!!

منی که حتی تیم محبوبم هم به بایرن میباخت ناراحت نمیشدم چون از بس دوست داشتنی و قابل احترام بود حالا واسه این تیم .................................. !!!

هـــــــــــــــــــــه !!

پیشرفت ....

اونم در زمان حضوره این آقا ....

خداییش از این دست حرف ها و این دفاعیات از عامل اصلی ضعیف شدن بایرن نسبت به سالیان قبل ، توهین مستقیم و آشکار به فهم و شعور هوادار های واقعی فوتبال (خصوصا هوادارن تیم دوست داشتنی بایرن مونیخ) نیست ؟!!!
    درک معنی جمله خیلی راحته. بازیکنی که به تیمش علاقه داره از مربی‌ای که جزیی از تیمه حمایت کرده چون معتقده باید همیشه پشت تیم بود.
    البته من بایرنی نیستم ولی میدونم بایرن اینقدر کلفت هست که به دلسوزی دیگران احتیاج نداشته باشه. بایرنی که شما میگید «به این روز افتاده» در دوسال گذشته دوبار قهرمان بوندسلیگا (دومین لیگ برتر اروپا) شده، یک قهرمانی حذفی داشته، یک قهرمانی جام باشگاه‌های جهان و یک سوپرجام اروپا رو برده. هربار هم به نیمه‌نهایی چمپیونزلیگ رسیدن. چندتا تیم اروپایی وضعیتشون بهتر از اینه؟ تیم محبوب شما در همین دو سال جام‌های خیلی بیشتری برده؟
    البته طبیعیه طرفدار تیمی که از سال ۹۸، پنج‌بار فینالیست چمپیونزلیگ بوده، دوبار قهرمان شده، در همین مدت ۱۰ بار قهرمانی لیگ رو کسب کرده و بازیکنانش شالوده‌ی اصلی قهرمان جهان رو تشکیل دادن، جاه‌طلب باشه و افتخارات بیشتری طلب کنه. اما دلسوزی!!! برای بایرن فعلی اگر بی‌احترامی به این تیم نباشه، در کمترین حالت از کم‌آگاهی ناشی میشه.

پ.ن: طرفداری من از بارسا و احساسم به پپ تنها انگیزه من از این پست نبود. بیربط بودن پست قبلی به حال و روز واقعی بایرن (نماینده اصلی فوتبال آلمان) هم باعث شد تا نقل‌قول بگیرم. بایرن همین الان به راحتی یکی از سه تیم برتر اروپاست و دلسوزی براش بی‌معنی.

2. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی اسبق بایرن مونیخ پیرامون اتفاقات اخیر این باشگاه صحبت هایی انجام داد.

طرفداری- به نقل از کیکر، هیستفلد سرمربی سابق بایرن مونیخ سیاسیت های اخیر باشگاه بایرن مونیخ را مورد انتقاد قرار داد. هیتسفلد در ستون هفته نامه کیکر در واکنش به بالا رفتن تراکم بازیکنان اسپانیایی در بایرن مونیخ گفت:
    بایرنی ها باید مواظب باشند که زبان اصلی تیم کماکان آلمانی باقی بماند و اسپانیولی تبدیل به زبان اصلی نشود.
    او همچنین درباره سیاسیت های بایرن مونیخ در نقل و انتقالات گفت:
    بایرنی ها باید متقاعد شوند نیازی نیست بازیکنان خارجی زیادی به تیم اضافه کنند. سیاست بایرن مونیخ همیشه جذب بهترین بازیکنان فوتبال آلمان بوده ولی به تازگی این رویه تغییر کرده است.
    هیستفلد همچنین درباره ماریو گوتسه و صحبت های پیرامون جدایی او گفت:
    گوتسه نمونه بارز یک فوتبالیست آلمانی است و ادامه حضورش در مونیخ برای او ایده آل خواهد بود. این فوتبالیست فوق العاده اینجا نیاز به یک چالش دارد.

---

نظر یکی از کاربران همین طرفداری

سنگین ترین جمله ماهو زد

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پ.ن: طرفداری من از بارسا و احساسم به پپ تنها انگیزه من از این پست نبود. بیربط بودن پست قبلی به حال و روز واقعی بایرن (نماینده اصلی فوتبال آلمان) هم باعث شد تا نقل‌قول بگیرم. بایرن همین الان به راحتی یکی از سه تیم برتر اروپاست و دلسوزی براش بی‌معنی.
    چـــرا دوست عزیز ...
    دقیقا انگیزه ی شما از این پست همین احساس شما نسبت به پپ بوده !!
    وگرنه کدوم یکی از دوستان بایرنی همچین حسی دارن نسبت به تیمشون؟!!

به قولِ یکی از قدیمی ترین ومتعصب ترین هوادارن بایرن در همین تاپیک ، اون حمایتی که بارسایی ها دارن از پپ میکنن بابت نتایجش در مونیخ،هیچکدوم از هوادار های مونیخی همچین حمایتی نمیکنن...

بهتره بذاریم در این مورد که آیا بایرن در زمان حضوره پپ موفق بوده یا نه و یا اینکه هوادار های این تیم چه حسی نسبت به این مربی دارن ، خودشون نظر بدن ... !!

پ.ن:
    البته خوندن پست های بایرنی های واقعی در 2-3 صفحه ی اخیر در همین تاپیک کاملا گویای همه چیز در مورد احساسات بایرنی نسبت به این مربی هستش ...!!

بایرن بدون سر مربی هم اونقدر گنده هست که میتونه 10 هفته مونده به پایان لیگ قهرمان بوندسلیگا بشه ... !!!
    این که شق القمر نیست دوست عزیز...!!

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چـــرا دوست عزیز ...
    دقیقا انگیزه ی شما از این پست همین احساس شما نسبت به پپ بوده !!
    وگرنه کدوم یکی از دوستان بایرنی همچین حسی دارن نسبت به تیمشون؟!!
    به قولِ یکی از قدیمی ترین ومتعصب ترین هوادارن بایرن در همین تاپیک ، اون حمایتی که بارسایی ها دارن از پپ میکنن بابت نتایجش در مونیخ،هیچکدوم از هوادار های مونیخی همچین حمایتی نمیکنن...

بایرن بدون سر مربی هم اونقدر گنده هست که میتونه 10 هفته مونده به پایان لیگ قهرمان بوندسلیگا بشه ... !!!
    این که شق القمر نیست دوست عزیز...!!
    منم گفتم تنها انگیزه‌ام نیست. این یعنی هست. اما انگیزه دیگه رو هم در ادامه گفتم؛ اغراق و بی‌ربطی توصیف شما از وضعیت بایرن فعلی.
    انگیزه من اونقدر مشخصه که خودم هم بهش اشاره کردم. همون‌طور که یک انگیزه شما هم طرفداری از مورینیو و بالطبع مخالفت با پپ هست‌.

قسمت آخر هم باز از اون اغراق‌های خنده‌داره. در همین فصل گذشته تیم آماده‌ای مثل وولفسبورگ رقیب بایرن بود. به آمار گل‌های خورده‌ی بایرن تا قبل از بازی برگشت با همین وولفسبورگ نگاه کنید، می‌بینید زدن ۴گل در یک بازی به بایرن کار کوچکی نبود. اینکه بایرن اونقدر شخصیت قهرمانی داره که میتونه با این همه مصدوم، قهرمان بلامنازع بوندسلیگا بشه، دلیل نمیشه فکر کنیم کار کوچک و راحتی داشته.
    همین تیم‌های بوندسلیگا که رقیبای بایرن هستن، در بیشتر دوره‌های چمپیونزلیگ، از گروهشون بالا میان (با اینکه اکثرا سید دو یا حتی سه هستن).
    بوندسلیگا لیگ ساده‌ای نیست. این بایرنه که در ۵-۶ سال گذشته مخصوصا خیلی قوی بوده و «هنوز هم هست.»
    Last edited by romantic; 23-07-2015 at 22:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

منم گفتم تنها انگیزه‌ام نیست. این یعنی هست. اما انگیزه دیگه رو هم در ادامه گفتم؛ اغراق و بی‌ربطی توصیف شما از وضعیت بایرن فعلی.
    انگیزه من اونقدر مشخصه که خودم هم بهش اشاره کردم. همون‌طور که یک انگیزه شما هم طرفداری از مورینیو و بالطبع مخالفت با پپ هست‌.

قسمت آخر هم باز از اون اغراق‌های خنده‌داره. در همین فصل گذشته تیم آماده‌ای مثل وولفسبورگ رقیب بایرن بود. به آمار گل‌های خورده‌ی بایرن تا قبل از بازی برگشت با همین وولفسبورگ نگاه کنید، می‌بینید زدن ۴گل در یک بازی به بایرن کار کوچکی نبود. اینکه بایرن اونقدر شخصیت قهرمانی داره که میتونه با این همه مصدوم، قهرمان بلامنازع بوندسلیگا بشه، دلیل نمیشه فکر کنیم کار کوچک و راحتی داشته.
    همین تیم‌های بوندسلیگا که رقیبای بایرن هستن، در بیشتر دوره‌های چمپیونزلیگ، از گروهشون بالا میان (با اینکه اکثرا سید دو یا حتی سه هستن).
    بوندسلیگا لیگ ساده‌ای نیست. این بایرنه که در ۵-۶ سال گذشته مخصوصا خیلی قوی بوده و «هنوز هم هست.»

دوست خوبم...

اول اینکه من اینجا نظر دوستان بایرن مونیخی رو پرسیدم...نه دوستان بارسلونایی...
    وگرنه پیش از پیش نظر دوستان بارسلونایی برای همه مشخص بود...
    نظر دوستان بایرن مونیخی هم کاملا مشخصه با توجه به پست هاشون و البته اون نظرسنجی که قرار دادن و هواداران بایرن حدود 30% علت وضعیت فعلی رو پپ میدونن ....

خیلی جالبه...
    3 تا بارسلونایی در تاپیک بایرن مونیخ پست هایی برای حمایت از گواردیولا میدن و خوده اون 3 نفر هم میان پست های هم دیگه رو لایک میکنن....

تا حالا شده یک پستی در حمایت از گواردیولا در این تاپیک لایک بخوره توسط یک هواداره بایرنی ... ؟!!

پپ گواردیولا یک تیم تمام عیار رو از یوپ هاینکس تحویل گرفت ...
    اگر مربی زیرک و باهوشی بود (این چیزیه که شما روش پا فشاری میکنید و من باهاش مخالفم) نباید اینقدر تیم رو دستخوش تغییرات گوناگون میکرد و اون تاکتیک و سبک بازی ِ که چند سالی میشه کاملا منسوخ و منقضی شده بود رو نباید به زور به سبک بازی مونیخ که خودش بسیار خوب و غنی بود دیکته میکرد تا بزرگترین افتخارش در این 2-3 سال اخیر بشه فتح لیگ آلمانی که قهرمانش از پیش معلومه کیه با توجه به پتانسیل تیم های حاضر...

بگذریم دوست عزیز...

اصن حق با شماست...

شما درست میگید....

اینجا تاپیک باواریایی هاست و حرمت داره ....

درست نیس ما بر سر اختلاف هامون این تاپیک رو شلوغ بکنیمش...

7. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بازگشت ستاره شیلیایی به بوندس لیگا

رسمی: ویدال به بایرن مونیخ پیوست

با توافق دو باشگاه بایرن مونیخ و یوونتوس، آرتورو ویدال به جمع باواریایی ها پیوست.

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که تقریبا انتقال ویدال به بایرن قطعی شده بود، حال باشگاه بایرن مونیخ به این موضوع رسمیت بخشید و انتقال ستاره شیلیایی را تایید کرد. بایرن برای به خدمت گرفتن ویدال، 40 میلیون یورو به یووه پرداخت کرده و او جانشین شواین اشتایگر در قلب خط هافبک بایرن خواهد شد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کارل هاینتس رومنیگه: ما با پپ خیلی خوشحالیم، او کارش را خوب انجام میدهد. او نماینده خوبی است.

من نسبتا آرام هستم. اگر او بخواهد بماند که فوق العاده است، ولی اگر نماند آخر دنیا نخواهد بود. در آن صورت فکری میکنیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

پپ بره تازه میشه به موفقیت تو دیدارهای بزرگ و جام های بین المللی فکر کرد و به قولی قسمت بعد از پپ رو میشه گذاشت "New Hope".

فعلا که فقط بدرد بازی جلو پادربورن و هامبورگ خورده ... شاید این فصل نبوغش رو کنار بزاره و بشه امیدوار بود ولی بعید می دونم.

12. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

جالبی داستان اینجاست ایشون تمایلی برای تمدید نداره و بایرن داره برای موندنش تلاش میکنه!!! هرچند اینجوری وانمود میکنه اقای پپ.(این توهین و فرار زیرکانه نیست؟!؟)
    پپ توی این پروژه هم خودش و هم بایرن رو خراب کرد.
    این رو فقط من نمیگم کل آلمان یکصدا دارن این موضوع رو فریاد میزنن.

14. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

پپ خوبه فقط این نبوغ سرشارش کار رو خراب میکنه
    مثلا یه چیزی تو مغزش میگه شواینی تو 30 سالگی می تونه سمت چپ هافبک هم بازی کنه یا روبن مصدوم رو ببر تو یه بازی پر فشار ببین کامل خوب شده یا نه .. یا اینکه یه دفاع سه نفره بچین ببین چی میشه شاید جواب داد و همه بهم گفتن عجب مربی ای هست این بشر

بین اسپورت یه خبر خوشحال کننده داده و اون رفتن پپ به سیتی هست.
    به این میگن برد - برد

16. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •