محتویات کرگ رو باید کپی پیست کرد در پوشه ی بازی پچم باید محتویات داخلشو کپی پیست کرد در پوشه ی بازی ..درسته؟
خیلی لگ میزنه روی gtx 850m رزولوشن فول اچ دی 25داد البته برای دوستم بود و power plan هم رو high performance بود ...همچین چیزی میشه؟؟؟
محتویات کرگ رو باید کپی پیست کرد در پوشه ی بازی پچم باید محتویات داخلشو کپی پیست کرد در پوشه ی بازی ..درسته؟
خیلی لگ میزنه روی gtx 850m رزولوشن فول اچ دی 25داد البته برای دوستم بود و power plan هم رو high performance بود ...همچین چیزی میشه؟؟؟
آره درسته
پچ 1.3 دان کردی یک فایل نصبی داره setup اجرا کن بعد محتویات داخلشو کپی کن تو پوشه بازی
بازی من سیو نمیشه, چیکار کنم ؟![]()
با کرک ریلودد که حجمش 1مگ هستش هم مشکل سیو بازیت حل نشد![]()
بازی رو به ورژن 1.3 اپدیت کردم, اگه این کرک 1 مگی رو بریزم مشکلی بوحود نمیاد ؟
من با همین کرک ریلودد 1مگی مشکل سیو بازیم حل شد
پچ 1.3 با خودش یک پوشه کرک داره اونم تست کن ببین سیو میشه یا نه
اگه جواب نداد کرک ریلودد بریز
آپدیت کن بعد آخرین کرکی رو که اومده رو بزن....
بالاخره ماهم بازیو گرفتیم داریم نصب میکنیم تا ببینیم فاجعه یه مانی سافت چه چیزی از اب دراومده
دوستان چجوری میتونم از محیط بازی عکس بگیرم؟ نرم افزارش هست ولی کارباهاشوبلدنیستم اگه بلدید جواب بدید
زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه بدون هیچ لگی وحتی توشهر بااین که جمعیتش زیاد 50فریم میگیرم وکم تر از 37نیست نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینامن رفتم تاصبح بازیکنم
![]()
Last edited by امید رض; 10-12-2014 at 19:37.
[QUOTE=امید رض;8485574]زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه بدون هیچ لگی وحتی توشهر بااین که جمعیتش زیاد 50فریم میگیرم وکم تر از 37نیست نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینامن رفتم تاصبح بازیکنم
![]()
بابا یکی نیست بگه من چجوری بازی میکنم....اوووف خوش بحالتون یونیتی رفت بعد از ترم اول
راستی شما که بازی کرد امید جون روی gtx 850m 4gb چجوری میره؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)