تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 203 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب دیگو لوپز هم فروخته شد...
    الان رقابت باید بین کاسیاس و ناواس باشه که کاسیاس به راحتی از راه فنی هم نشد به خاطر پرستیژ و اصالتش ناواس رو شکست میده (همونطور که لوپز رو شکست داد)
    از آقای مدیر نباید غافل بشیم که بازیکنی که رسانه ای نباشه (نه الزاما" جنجالی و حاشیه ساز) یا سود تبلیغاتی خوبی نداشته باشه رو قبول نداره هر چند از نظر فنی خوب کار کنه.

2. 4 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    در مورد پست powerslave
    با بعضی از حرفاتون موافقم ، ولی با بعضی قسمتاش مخالفم که نظرمو میگم :

به این آدما و اون دو سه تایی که اینجا هم هستن پیشنهاد میکنم و ....
    من فکر میکنم برخوردی که این دوستان در قبال کاسیاس دارن و از شدت علاقه، نه اون موقع و نه حالا نقاط ضعفش رو نمیدیدن و نمیبینن برابری میکنه با تعصبی که در طرفدارای تیمهای دیگه سراغ داریم که باعث بحث و جنجال زیادی میشد
    کاری به کاربرای اون سایت ندارم ولی جزء دو سه تای اینجا هستم
    من هیچ وقت نگفتم کاسیاس خوووب بود و قبول داشتم که آماده نیست ، نقاط ضعفشو دیدم که این حرفو زدم
    خب وقتی با وجود دوتا دروازبان خوب که تیم داره ، میره یکی دیگه میگیره یعنی باید یکی میرفت که من بخاطر علاقه ای که به کاسیاس داشتم ، دوست نداشتم کاسیاس بره ( این رو از روی علاقه گفتم نه فنی )

من مثل اون آدم ها دیروز نشدم طرفدار رئال و یادم موقعی که چند سال دروازه بان نداشتیم
    والله منم دیروز طرفدار رئال نشدم ، البته با توجه به سنم

دیدم یه عده گفتن تو لالیگا لوپز دروازه بان بودقهرمان نشدیم و تو کوپا و سی ال ایکر بود قهرمان شدیم
    نظر من این نیست که چون لوپز تو لالیگا دروازبان بود قهرمان نشدیم ولی باید قبول کنید که لوپز هم مثل همه ی دروازبان های دیگه بازی های بد و سوتی های بدی داشته
    مثل چیپی که تو ال کلاسیکو خورد و ...
    من از دست دیریت به شدت نا امید شدم.
    اول من فکر کردم ناواس 24 سالشه و با توجه به سن و سال کاسیاس و لوپز برام خریدش جای توجیه داشت چون فکر کردم آینده نگریه و تا 2-3 سال بعد ناواس کاملاً پر تجربه میشه (در واقع میشه نیمکت نشینی رو تحمل کنه) و طبیعتاً تا اون موقع دروازه بان های فعلی کم کم باید فکر جدی ای در مورد آیندشون بکنن (درست همونطوری که در مورد راموس و په په و خرید احتمالی هوملز و رابطۀ سنیشون فکر کرده بودم). اما وقتی متوجه شدم که ناواس 27 ساله هست دیگه مشخص بود که میخوان لوپز رو رد کنن. واقعاً نامردی بزرگ و بی دلیلیه و البته همین طرز رفتار باعث اون چند سال عدم موفقیت تیم بوده. این دقیقاً همون رفتاریه که دارن با دیماریا هم میکنن. این همه برای تیم زحمت کشیده و در اوج آمادگی هم هست و افتی هم در کارش نبوده و همین چند ماه پیش باعث قهرمانیمون تو cl شده. درک این طرز برخورد از عهدۀ من خارجه.
    این حرفتونو قبول دارم و با خرید ناواس باید یکی از دروازبان های خوبمون میرفت که لوپز رفت ، حالا هر دلیلی داشته ( اشتباهی که در فروش دیماریا هم دارن انجام میدن )

چند پاراگراف بالاتر گفتم و الان هم میگم. کاسیاس خیلی عزیز و شایستۀ این هست که دوباره بهش فرصت داده بشه تا خودش رو ثابت کنه واین کاملاً منطقی هست ولی اگه قضیه فرصت دادن هست پس فروش لوپز چیه؟
    خب اینجا همون قضیه اشتباه خرید ناواس هست

البته دو سه تا نکته هست. یکیش اینه که کاسیاس از لحاظ سنی به آخر خط نرسیده و دوم اینکه کریس رونالدوی دروازه بان ها نیومده به تیم. بنابر این من انتظار ندارم که کاسیاس رو با بیشرمی پرت کنن بیرون ولی انکه به خاطر نا آمادگی کاسیاس دارن لوپز رو (یا به خاظر خرید جیمز دیماریای امتحان پس داده رو) میندازن بیرون همونقدر شرم آور هست.
    این انتخاب مدیریت باشگاه بود که خیلیا موافق و خیلیام مخالفن

خدایی بازی با یوونتوس یادتون بیاد کاسیاس اونقدر اعتماد به نفس نداشت توپ رو شوت کنه. اون یکی از صحنه های عجیبی بود که دید. کم کم بهش بازی دادن و روحیش کم کم بهتر شد
    اون بازی های گروهی لیگ قهرمانان بود که کاسیاس بعد مدت ها داشت بازی میکرد ، یکم کار داشت تا راه بیفته که اگه یادتون باشه تو مرحله ی گروهی بهترین دروازبان شد ، پس خودشو خوووب داشت جمع میکرد

اگه سر اشتباه آماتوری ایکر رویای 12 سالۀ تیم به باد رفته بود هنوز هم همین برخورد رو میکردین؟
    جواب این سوالتون تو ایت حرفتون هست :

از دست دادن موقعیتهای تک به تک 100% که در شرایط عادی باید گل میشدن، اشتباهای مدافعان و هافبک ها در بازی سویا که 2-1 باختیم و اشتباه های آلونسو و راموس در بازی سلتا که توپ رو تقدیم کردن به فوروارد ها کردن و 2 تا خوردیم و.....

خب تو اون صحنه هم باید مدافع ، هافبک های تیم میومدن توپ رو دور میکردن ( خدیرا بود که باید با سر توپو دور میکرد که کم آورد و بازیکن اتلتیک از بالای سرش توپو زد و در همین حین کاسیاس داشت میومد جلو که توپو بگیره که عقب موند ) البته خود کاسیاس هم مقصر بود ولی نه به تنهایی که شما میگید سر اشتباه آماتوری ایکر رویای 12 ساله تیم به باد میرفت
    +
    همین راموس که یجورایی تیم رو به قهرمانی رسوند هم کلی تو لالیگا سوتی داشت ولی به خاطر گلهاش با بایرن و گل دقیقه 93 به اتلتیک کسی چیزی نگفت

+

کاسیاس تو این فصل تو 3 تا جام بازی کرد :

کوپا : که عملکرد عاااالی داشت و تنها 1 گل خورد که اونم نمیشد نخورد به نظر من ( گلی که بارترا زد اگه اشتباه نکنم تو فینال )
    لیگ قهرمانان : که به جزء فینال ( که اونجام بد نبود ) تو بقیه بازیا عملکرد قابل قبولی داشت و همونطور که گفتن تو مرحله ی گروهی بهترین دروازبان شد
    جام جهانی : که به همین حرفتون قناعت میکنم ، چون باهاتون موافقم :
    تو جام جهانی هم همۀ تیم اسپانیا بد بود ولی ایکر هم بد کار کرد. اینکه روت خطا کنن و اینکه دفاع جا بمونه و تک به تک بخوری فرق داره تا اینکه توپو دودستی بدی به فوروارد حریف. باخت های اسپانیا تقصر ایکر نبود ولی اون هم بد کار کرد.

در آخر هم باید بگم متاسفانه لوپز رفت ، دروازبانی که برای تیم زحمت کشید و آماده بود و نباید میرفت ، رفت ( با توجه به خرید اشتباه ناواس )
    و حالا هم کاسیاس مونده و ناواس ، باید امیدوارم باشیم که هر فصل خوبی رو پیش رو داشته باشن

الان رقابت باید بین کاسیاس و ناواس باشه که کاسیاس به راحتی از راه فنی هم نشد به خاطر پرستیژ و اصالتش ناواس رو شکست میده (همونطور که لوپز رو شکست داد)
    ...............................................
    Last edited by Abdolreza2012; 09-08-2014 at 22:13.

4. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همون بعد رفتن مورینیو هم همه با توهین به ایکر به ما وعده روز های تیره و تار میدادن اما به رنگ های آشنای طبیعت در اومدن و ما دهمیش رو گرفتیم.
    الانم داستان همونه. لوپز رفته به ایکر توهین میکنند. ایشالا ایکر به اوج برمیگرده تا دوباره شاهد رنگای قشنگ طبیعت بشیم!

6. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    دوستان زمان دقیق سوپرجام اروپا و اسپانیا کِیِ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان زمان دقیق سوپرجام اروپا و اسپانیا کِیِ؟
    سلام امیرجان
    سوپر جام اروپا سه شنبه ی همین هفته یعنی 21 مرداد برگزار میشه
    سوپر جام اسپانیام 29 مرداد و 1 شهریور برگزار میشه که ساعت برگزاری به وقت ایران به ترتیب 1.30 و 1 بامداد هست احتمالا
    Last edited by Abdolreza2012; 10-08-2014 at 01:26.

9. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آربلوا تو خودروی جدیدش:

11. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کریستیانو در بهترین شرایط در کاردیف

با توجه به اتمام دوران نقاهت در سوپرکاپ اروپا فیکس است

خامس و کروس نیز که اولین بازیشان را با رئال انجام می دهند در ترکیب خواهند بود

ایکر بازی می کند

سوپرکاپ اولین جدال کاسیاس و کیلور ناواس

فشا ربرای کاپیتان : آنجلوتی اگر راضی نباشد سیستم را عوض می کند

دیگو لوپز در میلان

قرارداد چهار ساله می بندد و به صورت رایگان از رئال می رود

پس از عقب نشینی پی اس جی ، یونایتد دوباره مشتری دی ماریا شد

محتوای مخفی: قهرمان های 5 لیگ معتبر 

13. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آربلوا تو خودروی جدیدش:

Morgan Three Wheeler
    اینوتو تاپ گیر فصل 18 قسمت 6 دیدم که ریچار همند میروندش. چیز خیلی دندون گیری نیست و فقط برای جلب توجه هست (تیپیکال آربلوا ) و کمپانیه اینو مثل یه هواپیما ساخته. اینا هم تو انگلیس موتور سیکلت به حساب میانو مالیات خیلی کمتری دارن (چیپ بس...د ). خیلی باحاله.
    Last edited by powerslave; 11-08-2014 at 13:11.

15. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این مقاله رو تو سایت طرفداری دیدم گفتم اینجا بذارم دوستانم بخونن.
    یه مقاله 4 بخشی کامل و موشکافانه راجع به انتقال دی استفانو به رئال.پیشنهاد میکنم بخونید.بحثو تموم میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

این مقاله رو تو سایت طرفداری دیدم گفتم اینجا بذارم دوستانم بخونن.
    یه مقاله 4 بخشی کامل و موشکافانه راجع به انتقال دی استفانو به رئال.پیشنهاد میکنم بخونید.بحثو تموم میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اتفاقاً من این مقاله رو به زبان انگلسی و از سایت روزنامه حدود 7-8 روز پیش خوندم. خیلی کامل هست حالا نمیدونم این کسی که ترجمش کرده چقدر امانت داری کرده.
    جالب ترین نکتش هم اون ترکیب شدن سرباز های فوتبالیست ارتش فرانکو با تیم اتلتیکو مادرید هست که انگار ازش حمایت هم میشده.
    این رو هم یکی در تائید یک کامنت دیگه لینک داده بود. من الان خود اون کانت اولی رو میزارم اینجا که اطلاعات جالبی در مورد منطقه و زبان و ... توش داره. البته همش کلمه به کلمه یادم نمیاد. اگه چیز توهین آمیزی توش بود دیگه پای نویسنده:

محتوای مخفی: زبان انگلیسی: 

Ok since I've seen many comment reference politics and rehash the tired Franco-Madrid connection and these are clearly from people who aren't familiar with either Spain's history, much less Real Madrid's or Barcelona's, I'm going to set something's straight:

-Catalonia is a North Eastern Autonomous Region in Spain.

-Franco was GALICIAN of ANDALUSIAN parents.

-Catalan is one of many Spanish Languages, Galician, Basque, Asturian, Aragonese and of course, Castilian, are some to name a few.

-Catalan is also spoken in the Valencia Region, which has historically never desired its own Independence.

-Franco prohibited the use of languages that were not Castilian--again-- he himself was Galician.

-Real Madrid was founded by two Catalan brothers, the Padros brothers-- Barcelona was not founded by Catalans.

-Madrid was the Capital of the Republic of Spain and was subsequently the last city to fall and where the Spanish Civil War ended.

-Franco's forces executed President of Real Madrid, Colonel Antonio Ortega in Alicante and tortured Rafael Sanchez Guerra, another former President.

-Unlike Sunol, the Barcelona president killed at the beginning of the War, when Ortega was executed and Sanchez Guerra tortured, the war was at its end and there was no Republican propaganda that used either of them to inspire the Republican cause.

-Real Madrid didn't win its first league title under Franco, its 3rd overall, until 1953-- Barcelona had already won 5 under Franco and had 6 overall. In other words, 15 years of Franco's regime went by and Real Madrid won nothing. In fact, Barcelona, Atletico, Athletic and Valencia had more league titles than Madrid at that point, Barcelona being the most successful, during those years.

-Real Madrid has won more titles after Franco than during his regime: See teams like "la Quinta del Buitre"

-ALL CLUBS during Franco's reign praised and revered Franco because if you didn't he murdered you, Barcelona are no exception.

-Barcelona being a fierce opponent of the regime is a myth. In fact they are the only team in La Liga's history to reward Franco with 2 special medals, appreciating the regime's intervention when it aided in both forgiving the clubs debt and in the construction of the Camp Nou--they also hold the record for most Copa del Generalissimos.

-This is probably this most important fact: Franco did not like Football.

-Real Madrid and Barcelona are both owned by their fans and are more alike than Barca supporters let on.

-Real Madrid has been a victim of a fierce propaganda and historical manipulation campaign by Barca's Catalan supporters who aim to paint their own club as victims and paint the Spanish State and the Spanish Capital's team as oppressors. Barcelona is politicized by these supporters and this is politicization is done because Spaniards of all languages and regions have been historically oppressed by absolutism and Barcelona has always been one of the richest regions in Spain-- portraying Catalan independence as black and white and diverting the economic argument, helps sidestep the fact that all of Spain has suffered equally. This is also the reason these very same people ignore that Real Madrid was founded by Catalans and ignore their equal suffering due to the Civil War. Madrid supporters, on the other hand, don't care so much about their teams past and are more focused on winning in the present., since they consider their club a Football club first, Barcelona, on the other hand, label themselves as "More than a Club"--again--due to politics.

Everything I stated can be looked up and confirmed quite easily. I don't do this to disparage any team, I do it in order to attack a myth head on. People aren't familiar with Spain and thinks its culture and nationality is easily summed up, when in fact their are multiple cultures and nationality's-- hell, the original definition of Spain itself included the entirety of the Iberian peninsula. That's why this deal with Catalonia is extremely complex. What should always remain firm in people's mind is that Real Madrid and Barcelona are Football Clubs not Political Parties.

این یکی هم جالبه. یک سری آمار در زمینۀ اقتصاد و ... هست که کلاً نشون میده اون منطقۀ کاتالان پولدار تر هستن:

محتوای مخفی: آمار اقتصادی: 

The main reason for independence is ECONOMY .....

Catalonia represents 8% of Spain's territory,

16% of its population,

20% of its GDP,

25% of its tax revenues, and

35% of its exports (and 45% of high-tech exports).

In return, it receives (in theory; the real figure may be much less) 11% of government investment.

با توجه به این وضع بد اقتصادی که بخش هایی از اروپا و البته اسپانیا داشته، میتونه کمک کنه که بفهمیم اوضاع از چه قراره.
    Last edited by powerslave; 11-08-2014 at 15:06.

19. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •