من نتیجه رو بر اساس این صحنه ها ندونستم.
رییس جمهور برزیل هم می دونه که احتمالا عمر سیاسی ش تموم میشه با این افتضاح... دیگه خیلی ناراحته... ملکه رو که توپ تکون نمیده![]()
من نتیجه رو بر اساس این صحنه ها ندونستم.
رییس جمهور برزیل هم می دونه که احتمالا عمر سیاسی ش تموم میشه با این افتضاح... دیگه خیلی ناراحته... ملکه رو که توپ تکون نمیده![]()
دوستان مراسم اهدای جام رو از کجا میشه گرفت؟
ستاره هایی که دیگه در جام های جهانی نیستند:
Miroslav Klose
Andrea Pirlo
Steven Gerrard
Xabi Alonso
Xavi
David Villa
Samuel Eto'o
Didier Drogba
Diego Forlan
Rafael Marquez
Zlatan Ibrahimovic
خودت بهتر میدونی که فیفا برای جذب پول اسپانسر میگیره و یکیش اینکه جایزه های جام رو براش اسپانسر میزاره . مثلا توپ طلا ، کفش طلا و دستکش طلا اسپانسرش آدیداس ، بهترین بازیکن زمین در هربازی اسپانسرش بادوایزر ، بهترین بازیکن جوان جام اسپانسرش هیوندای و ... لذا اون سیستم توسط هرکی هم اجرا بشه به معنی نظر اون شرکت نیست بلکه نظر فیفاست. یعنی توپ طلا رو آدیداس برنده شو انتخاب نکرده! . حالا اگر رنکینگ ارائه شده در سایت فیفا با نام لیست کاسترول اعتباری نداره! مشکل از فیفا و سیستم شیر تو شیر سپ بلاتره که همه رو سر کار گذاشته.
اگر هم این لیست معتبره و هنوز آپدیت نشده ، آخرین آپدیت این لیست قرار بود برای 14 جولای باشه یعنی امروز . نمیدونم تا این ساعت آپدیت شده یا نه!
Last edited by parsicola; 14-07-2014 at 17:48.
اون لیست ملاکش امتیازاتیه که خود شرکت کاسترول با نرم افزارهای خودش به هر بازیکن میده.
دوره قبل جام جهانی سرخیو راموس بالاترین امتیاز رو داشت.
در جام کنفدراسیون ها هم که برزیل قهرمان شد فِرِد بالاترین امتیاز رو آورد.
اگر اون لیست بخواد ملاک انتخاب باشه، باور کنید بحث و جنجال از اینی هم که الان هست بیشتر میشد. فقط به نفر اول لیستش نگاه نکنید، ببینید 11 نفر برترش چه کسانی هستن.
اتفاقا بین انگلیسی ها (به طرز عجیبی) کم طرفدار آرژانتین پیدا نمیشه، با وجود اون بازی تاریخی انگلیس و آرژانتین و گل هند مارادونا و ماجرای "دست خدا" اکثر ستاره های انگلیس همیشه طرفدار مارادونا و الان طرفدار آرژانتین بودن، کارشناس های Sky از قبل از جام همه از آرژانتین حمایت کردن و حتی فینال رو بر خلاف اکثر پایگاه های دیگه برد به سود آرژانتین پیش بینی کرده بودن. اما مسئله نفرت از آلمان رو دارن و ریشه تاریخی داره
+
در مورد پنالتی که بعضی از دوستان ازش صحبت می کنن من تا الان توی هیچ پایگاه معتبری با موردی برنخوردم، هر مقاله ای بوده صحبت از تحسین آلمان بوده و قهرمانی سزاوارانه، توی صحبت اعضای دو تیم هم موردی نبوده و فقط اینجا برای اولین بار شنیدم این مسئله رو، البته نمی دونم شاید یک وقت شبکه 3 چیزی نشون داده (بازی رو از تلویزیون داخلی ندیدم) که دوستان تحت تاثیر قرار گرفتن، چون صحبت ها و تجربه قبلیم ظاهرا اینُ میگه، اما حقیقتا من جایی صحبت از داوری ندیدم. الان که صحنه رو دوباره نگاه کردم هم خطایی نمی بینم.
قانون به این شکل هست که شما اگه بازیکنی که صاحب توپ هست رو بعد از زدن توپ سرنگون کنید خطا مرتکب شدید (مثل خطای روی دژاگه) اما اینجا هیگواین به هیچ وجه توپ رو در تصاحب نداره، توپ در هوا بوده و ارتفاع بسیار زیادی داشته، که یک شرایط برابر هست، که چون در محوطه آلمان هست و نوئر دروازبان، می تونه از دستان خودش استفاده کنه و توپ رو دور کنه، علت اصلی برخورد این هست که هیگواین تلاشی برای ضربه زدن به توپ در هوا نمی کنه (میشه گفت امکانش رو نداره) و زیر توپ ایستاده و این فضا دقیقا جایی هست که نوئر موقع فرود خودش قرار می گیره و صرفا یک برخورد جانبی در یک شرایط برابر برای ضربه زدن به توپ هست. توی شرایط مشابه بازیکنی رو در نظر بگیرید که به هوا می پره و با یک ضربه سر شیرجه ای توپ رو وارد دروازه می کنه و بعد از اون با بازیکن حریف برخورد می کنه، اینجور صحنه ای خطا نیست، چون بازیکن حریف تلاشی برای تصاحب توپ در یک شرایط برابر نکرده و تملک توپ رو در اختیار نداشته.
در مورد صحنه برخورد کرامر با گارای یک خبر بود که پزشک آلمان اعلام کرده که کرامر دچار concussion شده که در اثر ضربه شدید به سر به وجود میاد و نگرانی هایی وجود داشته، که البته این صحنه هم مطمئنا خطا نبود و یک بی احتیاطی یا یک اتفاق بود.
درسته، فکر میکنم عادل بعد از بازی یه جا بین صحبت هاشون این صحنه رو پنالتی صد در صد اعلام کرد.
اینکه یه عده فوتبالیست مشهور یا غیره دارن تز میدن توپ طلا حق مسی نبوده و بلاتر دنبال کاسبی هست این حرفا همش جنبه خودنمایی و رسانه ای شدن داره فاصله بین بازیکنان کم بود همه خوب بودن مسی هرچند با فاصله کمی از سایرین بهتر کار کرد
![]()
گفتنی است این آمار توسط وب سایت Who Scored منتشر شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر خودم هم خطا نبود چون برای هیگواین نرفت و یه برخورد عادی بود حالی کاری به شدتش نداریم ولی برای اون نرفت بلکه برای توپ رفت...
من هم نمی دونم چرا همه اعتقاد دارن پنالتی بود
حتی یه لحظه هم شک نکردم در مورد این صحنه و خطا بودنش.------->دست داور درست
![]()
اون چیزی که مشخصه وجود هافبک های متعدد درجه یک توی آلمان توی قهرمانی خیلی تاثیر داشتش
با وجود اینکه رویس و گوندوان قبل جام مصدوم شدن و بین جام هم بعضی بازی ها مصدوم هایی بودن ولی آلمان با این حال روی نیمکتش هم بازیکنایی فوق العاده ای مثل شورله و گوتزه رو داشت
شورله با اینکه همه بازی ها به عنوان بازیکن تعویضی اومد ولی همه بازی ها تاثیرشو گذاشت و در نهایت پاس گل قهرمانی رو هم داد
بین این هافبک های گوشه ای که بودن شورله از همه بهتر بود یعنی اوزیل که اصلا تخصصش گوشه نیست مولر هم با اینکه خوب گل می زنه ولی توی گوشه زمین کار خاصی نمی کنه و شورله حداقل تو هافبک گوشه و وینگر از اون بهتره
کلا آلمان هم هافبک دفاعی هم هافبک هجومی های کاملی داشت...
به این لیست بوفون ، کاسیاس و لمپارد رو هم باید اضافه کرد
بازیکنایی هم که 30 سالشون شده هم باید انتظار داشته باشیم که اکثرا دیگه نباشن مثل اینیستا ، روبن ، ریبری ، وسلی اشنایدر و ون پرسی و تعداد کمی می تونن تا 34-35 هم توی اوج باشن و به تیم ملی هم دعوت بشن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)