اگر تحویل 5 ماهه باشه یعنی اینکه وارد کشور نکردن هنوز و دارن پیش فرو ش میکنن.
به مراتب اگر کمری با قیمت 90 میلیون تومان عرضه بشه قیمت آریون 2012 هم طوری تنظیم میشه که اون
اختلاف قیمت برقرار باشه.
قیمت انواع 2007 و 2008 هم تغییری نخواهد کرد.
اگر تحویل 5 ماهه باشه یعنی اینکه وارد کشور نکردن هنوز و دارن پیش فرو ش میکنن.
به مراتب اگر کمری با قیمت 90 میلیون تومان عرضه بشه قیمت آریون 2012 هم طوری تنظیم میشه که اون
اختلاف قیمت برقرار باشه.
قیمت انواع 2007 و 2008 هم تغییری نخواهد کرد.
سلام
از دوستان اگه کسی میتونه لطفا تو این موارد منو راهنمایی کنه:
اولا مزدا 3 مدل 88 دارم میخوام بفروشم چند به نظرتون میخرن ده هزارتا کار کرده که تقریبا یه سال خوابیده سفیده و خطو رنگی هم نداره روش(خدایی عروسکه)
دوما با حدود 230 تا چه ماشینی پیشنهاد میدین برند برام مهمه نهایتا هم 5 یا 6 تا کار کرده باشه .خودم نظرم روی e300 2012ولی قیمتهاش خیلی متفاوته منم چیز زیادی از آپشنهاش نمیدونم که صرف میکنه برای کدوم آپشن پول بدم یا ندم...
راستی یه بنده خدایی هم میگفت ب ام و 523I هم خوبه ... اگه کمکم کنید ممنون میشم
مرسدس E300 خودروی بسیار عالی هست.
اما خوب گزینه های بسیار تو این رنج قیمت با دنیایی از تجهیزات و آپشن ها میتونید انتخاب کنید.
ملاک های شما در انتخاب خودرو اونم تو این رنج بسیار مهم هست.
پس ملاک هاتون رو دقیق و به ترتیب ذکر کنید تا ببینیم کدوم خودروها بیشتر همخوانی دارن و زودتر به نتیجه برسید.
[
دوست عزیز به جز برند که خیلی برام مهمه سدان بودن 4در بودن وقدرت موتور از 3000 به بالا برام مهمه اینها معیارهای کلی هست که برام مهمه بقیه چیزا خیلی برام مهم نیست البته با توجه به صاحبنظر بودن شما اگه فاکتوری هست که حتما باید مد نظر قرار بگیره ممنون میشم بدونم در غیر اینصورت موارد سلیقه ای خیلی مهم نیست..
Last edited by joonam_albaloo; 09-08-2012 at 04:20.
با توجه به بودجه شما و برند داخواهتون تنها خودروی مرسدس بنز برای شما E300 هست که خودتون قصد خریدش رو کردید ، در مورد آپشن ها چون تقریبا خودروی خاص میخرید افراد زیادی نیستند که در این باره اطلاعات داشته باشن ، فکر میکنم استاد محمد اطلاع داشته باشن .
قیمت هم بین 185 تا 200 ملیون تومن هست .
آپشن های مرسدس E300 مدل 2012
ايربگ : راننده - سرنشین - جانبی - پرده ای - زانو برای راننده - جانبی عقب سفارشی ترمز و كنترل : جلو و عقب دیسکی - ABS - BAS - ASR - ESP تهويه هوا : کنترل اتوماتیک - کنترل چهارگانه سفارشی صندلی : دستی - پشت سری فعال - گرمکن، سردکن ، ماساژور ، صندلی برقی عقب و جلو و چرم سفارشی شيشه ها : برقی - سانروف و سقف پانوراما سفارشی آينه : برقی - گرمکن - تاشوندگی برقی و حافظه سفارشی چراغ ها : روشن و خاموش شدن اتوماتیک - مه شکن جلو و عقب - زنون - چرخش نور در پیچ ها سفارشی سایر امكانات : کروز کنترل - سنسور باران - سنسور پارک - دوربین عقب ، کمک پارک ، دید در شب ، پرده بغل و عقب سفارشی
خیلی ممنون لطف کردین.فقط اینکه کار کرده بخرم بهتره یا صفر
شما مطمئنی؟؟؟ میشه به من چند جا معرفی کنی چون من از 225 تا 245 سراغ دارم
Last edited by mohamad skystar; 10-08-2012 at 12:18.
بهتره به نمايندگي ستاره مراجعه كنيد .
نوسان قیمت خودروهای مدل بالای بنز و BMW گاهی اوقات بسیار زیاد هست.
البته اینم در نظر بگیریم امکان داره برخی خودروها دارای کیت های اسپرتی یا لوازم جانبی سفارشی باشن.
الان با افت قیمت خودروهای خارجی E300 حدود 200 میلیون تومن شده شاید قبلا بالاتر بود اما الان قیمت ها پایین اومد.
این قیمت ها تو سایت کیا موتورز واقعیه؟؟؟
چون یکی می گفت قیمت سراتو کوپ 57 میلیونه ولی تو سایتش 51 زده که؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)