تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 25 از 47 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان.
    راستش من یکم در مورد تاثیر سوابق تحصیلی برای کنکور 94 گیج شدم. امروز مدرسه بودم معاون مدرسه مون گفتن تاثیرش درس به درس هست و به معدل کتبی ربطی نداره. فقط نمره های هر درس تاثیر داره.
    اما بعضی از دوستام میگفتن که فقط معدل کتبی تاثیر داره.
    حالا بالاخره معدل کتبی تاثیر داره یا نمره های تک تک درس های نهایی ؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این پست دارای اطلاعات اشتباه است => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان.
    راستش من یکم در مورد تاثیر سوابق تحصیلی برای کنکور 94 گیج شدم. امروز مدرسه بودم معاون مدرسه مون گفتن تاثیرش درس به درس هست و به معدل کتبی ربطی نداره. فقط نمره های هر درس تاثیر داره.
    سال 93 اینطوری بود:
    سوابق تحصیلی، نمره امتحانات خرداد (شهریور) سال سوم تاثیر میذاره
    تاثیرش درس به درسه هست ... برای ما 25% و به طور مستقیم بود:
    تاثیر معدل در کنکور 93 اینجوری محاسبه میشه که درصدای کنکورمون رو از 75 درصد حساب میکنن و معدل کتبی سال سوم رو از 25 حساب می کنند بعد با هم جمع می کنند.
    مثلا اگه سر کنکور شما ریاضی رو 100% میزدی در زمان انتخاب رشته 75% حساب میشه و اون 25% دیگه بستگی به نمرت داره
    مثلا اگه 8 گرفتی سر خرداد سال سوم درصد ریاضیتون میشه=> 75% + 10% = 85%

محتوای مخفی: توضیح بیشتر 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تاثیر مثبت باشه ... (که بعید میدونم امسال اینطوری شه)
    نمره خرداد فقط در صورتی تاثیر داده میشه که رو درصدتون تاثیر مثبت بذار یعنی در کل بیشتر کنه
    سرکنکور اگه مثلا ریاضی رو 75% زده باشی و فرضا سر ورقه گرفته باشی 0 => درصدش همون 75% میشه
    (درصد مستقیم بود اگه 100% میزدی و فرضا سر ورقه گرفته باشی 0 => میشد 75%!)
    50% بزنی سر کنکور:
    اگه مثبت باشه، سر ورقه نمره بالاتر از 10 تاثیر مثبت میذاره و کمتر از 10، همون 50% ثبت میشه.
    اگه مستقیم باشه، نمره بالاتر از 10 سر ورقه تاثیر مثبت و پایین تر از 10، تاثیر منفی (یعنی درصد کلیتون از 50% درصد کمتر میشه)

اگه تو تاثیر مثبت اشتباه کردم بگید
    Last edited by Iloveu-ALL; 28-12-2014 at 21:50. دليل: اضافه کردن پست درست

4. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پاک شود ، کسی جوابمو نداد ؛
    Last edited by Mehran-King; 21-12-2014 at 00:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    تاثیرش درس به درسه

7. این کاربر از maziyarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان.
    من از رشته ریاضی به انسانی تغییر رشته دادم و باید چهارم انسانی رو درس هاشو قبول شم.
    با توجه به شاغل بودنم و یک سری شرایط دیگه تصمیم گرفتم پیام نور مشهد کارشناسی مدیریت جهانگردی بخونم.میخواستم راهنمایی کنید که قبولی در این رشته و دانشگاه چطور هست؟ سخت یا آسون؟
    و اینکه چه کتاب ها و درس هایی رو بخونم مفیدترند؟؟؟
    سپاسگذار

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سال 83 بمدت 2 سال وقت داشتم که برای کنکور درس بخونم.
    هدفم پزشکی بودو همون روز اول رو یه کاغذ بزرگ نوشتم "پزشکی" و زدم جلوی میزی که هر روز روش مطالعه میکردم.
    اون دوران کتب آموزشی بسیار بسیار کم بود ( شایدم بتونیم بگیم نایاب بود)
    شروع کردم به خوندن از روزی 5 ساعت شروع شد تا رسید به روزی 11 ساعت و خواب و خوراک ازم صلب شد.
    تقریبا" کل شب رو بیدار میموندم و در ایامی که مدرسه نداشتم حداکثر 5 6 ساعت میخوابیدم تا جبران خواب اون هفته باشه.
    5 ماه گدشت و من به این نتیجه رسیدم که کتب درسی اصلا" توضیحات جامعی ندارند و فقط سر فصل معرفی شده.
    در میان کتب فارسی هم چیز ارزشمندی بجز کتب انتشارات دانشگاه تهران پیدا نکردم. ( بافتدشناسی چاپ 1379)
    ببسختی تونستم چندین کتاب انگلیسی درمورد زیست و شیمی پیدا کنم. ( 5 کتاب بودن در کل , یکیشون biology volume 1 نوشته neil campbell بود)
    با بدست اوردن کتب جدید انگیزم چند برابر شد حتی در خواب هم زیسن و شیمی میدیدم. (!)
    بعد دوسال از نظر خودم یک زیست شناس قهار بودم کمتر موضوعی در زیست مونده بود که من دربارش اطلاع دقیق نداشته باشم. ( همین طور شیمی و درس های محاسباتی)
    درس خواندن از من جانوری ساخته بود که 24 ساعت روز ( به غیر از ایام مدرسه) در اتاقم در حال مطالعه بودم.
    کم کم اینترنت در ایران عمومی شد و من هم از این تکنولوژی ناب کمال استفاده رو بردم و با اینترنت به قول بعضیا ذغالی (dial up) شروع به خواندن موضوعات جدید کردم.
    من که دو سال پیش جوانی قبراق و با نشاط بودم تبدیل شده بودم به خوره کتاب و کتاب از غذا و خواب برام واجب تر بود! همون سال هم عینکی شدم الان که فکر میکنم میبنم که ارزشش رو داشت.
    همه فامیل من رو خرخون صدا میزدند و میگفتن افسرده ای و ...
    موقع کنکور شد قرار رو بر این گذاشته بودم که مطالعه رو کم و استراحت رو افزایش بدم که همین طور شد.
    اوایل تیر ماه کنکور دادم و شهرور نتایج اعلام شدند.
    اون شور و شوق دو سال پیش رو نداشتم میدونستم که حتما" قبول میشم و همون طور هم شد.
    از اون سال تا حالا داریم رشته پزشکی می خونیم و کم کم دارم فارغ التحصیل میشم.

حالا هدف جدید دیگری دارم (تخصص روانپزشکی) دوباره مثل اون سال رو کاغذ نوشتمش و ...

چند توصیه و نصیحت از من به شما:

1- خارج از کتاب مطالعه کنید , مثلا" کتاب زیست در مورد لیپید ها توضیح داده شما یه مرحله بیشتر پا بزارید و در مورد کارایی, نوع و خصوصیات اطلاعات دقیق تری کسب کنید.
    راز موفقیت من در این بود که مرز های کتاب رو شکسته بودم و معیار من کتاب درسی نبود بلکه کتاب های مطرح زیست شناسی بین الملی بود. ( همون کتبی که با زحمت بدستشون اوردم)
    وقتی در مرز و محدودیت کتاب درسی و کمک آموزش درس میخونید یعنی نصف ماجرا برای شما روشن و نصف دیگش نامفهومه و این یعنی اشتباه محض , شما برای اینکه زیست ( یا هر درس دیگه ای) رو 80% به بالا بزنید باید کاملا" درش حرفه ای باشید اینطور نباشه فقط در مورد موضوعاتی که در کتب درسی اومده اطلاع داشته باشید خیر.
    مانند یک مکانیک خوب از زیرو بم ماشین ( زیست) حالیتون باشه و تست رو که دیدین گزینه درست بدون درگیری مغز مشخص بشه مثل رنگ ها که با یه نگاه قرمز رو از آبی تمیز میدین.
    2- یک توصیه اکید دارم که حتما" خوندن شیمی رو زود تر از زیست شروع و حداقل چند فصل از زیست جلوتر باشید در غیر این صورت در بخش هایی از زیست گیر میکنید چون کارتون لنگ شیمی و فرمولاش میمونه.
    3- علاوه بر مرز های کتاب که باید شکسته بشه باید از مرز های زبان هم عبور کنید و مطالعتون در سطح زبان فارسی محدود نکنید, از فروم های خارجی کمک بگیرید اگر سوالی دارید همونجا مطرح کنید خیلی زود جواب میگیرد همچنین test bank هایی که بعضی سایت گذاشتن رو دانلود و حل کنید. ( این یک راه کار عالیه و یک برگ برنده محسوب میشه)
    4- کمتر از 8 ساعت درس خوندن یعنی اینکه اصلا" هیچی نخوندی , 4 ساعت اول تازه مغزت گرم میشه! 4 ساعت هم میری در عمق موضوع و هر چقدر بیشتر بخونی بیشتر برات تثبیت و ذخیره میشه. ( روزی 11 ساعت غیر ممکن نیست درسته 2 ساعت اولش خستتون میکنه ولی هر چقدر که مطالعه عمیق تر میشه مغز به همون اندازه تشنه تر میشه) توصیه من به شما روزی حداقل 8 ساعت درس خوندنه هر چند مثل من عمل نکنید و به خواب و استراحت هم بپردازید.
    5- از قرص و کافئین و این جور چیزا دوری کنید باور کنید نتنها موثر نیستند بلکه بسیار هم مضرند , ریتالینی که به قرص شب امتحان معروفه نتیجه ی کاملا" عکس میده. ( اونهایی که مصرف کردن میدونن چی میگم)
    6- مثل نماز که نیت میکنید برای کنکور هم نیت کنید , هدفتون مشخص باشه درست مثل من هدفتون رو بنویسید و در جایی بزارید که هر روز در معرض دیدتون باشه, برنامه ریزی دقیق کلیه ساعت های هفته بسیار مهمـ ,یادتون نره که مهمانی و .. تعطیل است. با شعار درس درس تا خوشبختی پیش برید و مطمئن باشید که به هدفتان میرسید.

این بود سرگذشت و توصیه های من , امیدوارم مورد استفاده ( شما ) پزشکان آینده قرار بگیره.

همگی موفق باشید ...

10. 7 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان

راستش من هفت ترمه دارم دانشگاه رو تموم ميكنم با معدل 18
    واسه ارشد يه جزوه هم نخوندم
    هيچي هم نخواهم خوند! چون مشغول هستم ( چند شغله! ) و اصلا وقتي نيست
    پس اينكه فلان كتاب رو بخون و فلان تست رو كار كن رو لطفا بهم نگيد ...

سوالم اينه
    من با اين معدل اگه برگه رو سفيد سفيد بدم و هيچ تستي نزنم
    هيچ شانسي ندارم درسته؟!

چون ميخوام فقط بابت همين سوال اطمينان حاصل كنم تا اگه هيچ شانسي نيست
    تمام تست ها رو بزنم

چون به هر حال كه قبول نميشم! پس تست ها رو بزنم فوقش اينه كه هر درسي رو منفي 100 ميگيرم !!!

سال پيشم شركت كردم كنكور ارشد رو ...
    با اينكه منفي نزده بودم رتبه ام شد 29 هزار
    با معدل 17 شركت كردم
    ولي هيچ جا حتي پيام نور و غير انتفاعي هم قبول نشدم ...

پس معلوم ميشه سفيد بدم هم هيچ جا قبول نخواهم شد؟

داره خودمونی میشه crown 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ثبت نام در هر کنکور سراسری بدون توجه به دیپلم انجام میشه.همونطور که ریاضیا میتونن تجربی بدن ما هم اینجوری که میگن میتونیم.حالا سوال من اینه که آیا اگه دانشگاه سراسری رشته ای تی قبول شم دانشگاه موردنظر قبول میکنه منو با دیپلم تجربی؟
    Last edited by crown 22; 28-12-2014 at 01:11.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سال 93 اینطوری بود:
    سوابق تحصیلی، نمره امتحانات خرداد (شهریور) سال سوم تاثیر میذاره
    تاثیرش درس به درسه هست ... برای ما 25% و به طور مستقیم بود:
    تاثیر معدل در کنکور 93 اینجوری محاسبه میشه که درصدای کنکورمون رو از 75 درصد حساب میکنن و معدل کتبی سال سوم رو از 25 حساب می کنند بعد با هم جمع می کنند.
    مثلا اگه سر کنکور شما ریاضی رو 100% میزدی در زمان انتخاب رشته 75% حساب میشه و اون 25% دیگه بستگی به نمرت داره
    مثلا اگه 8 گرفتی سر خرداد سال سوم درصد ریاضیتون میشه=> 75% + 10% = 85%

محتوای مخفی: توضیح بیشتر 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تاثیر مثبت باشه ... (که بعید میدونم امسال اینطوری شه)
    نمره خرداد فقط در صورتی تاثیر داده میشه که رو درصدتون تاثیر مثبت بذار یعنی در کل بیشتر کنه
    سرکنکور اگه مثلا ریاضی رو 75% زده باشی و فرضا سر ورقه گرفته باشی 0 => درصدش همون 75% میشه
    (درصد مستقیم بود اگه 100% میزدی و فرضا سر ورقه گرفته باشی 0 => میشد 75%!)
    50% بزنی سر کنکور:
    اگه مثبت باشه، سر ورقه نمره بالاتر از 10 تاثیر مثبت میذاره و کمتر از 10، همون 50% ثبت میشه.
    اگه مستقیم باشه، نمره بالاتر از 10 سر ورقه تاثیر مثبت و پایین تر از 10، تاثیر منفی (یعنی درصد کلیتون از 50% درصد کمتر میشه)
    اگه تو تاثیر مثبت اشتباه کردم بگید

متاسفانه اشتباهه.
    اینجور نیست که کنکور از 75 حساب بشه و معدل هم از 25 بعدش باهم جمع بشن و درصد رو در اون درس تشکیل بدن.
    با اون درصد توی کنکور یه نمره تراز محاسبه میشه و با نمره امتحان نهایی هم یه نمره تراز دیگه. بعدا ازشون میانگین وزنی میگیرن و ترازنهایی در اون درس رو تشکیل میده.

تراز ها هم طوری هست که نمیشه گفت اگر کسی از 20 نمره، 10 گرفته باشه، از اون 25% تاثیر سوابق 12.5 درصدشو میدن بهش. در درس های عمومی مثل دینی و ادبیات اگه نمره نهایی شما 10 باشه، نمره ترازی که برای تاثیر سوابق شما در نظر گرفته میشه شاید یک سوم تراز کسی که 20 گرفته هم نباشه.

14. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •