بدون کوچکترین لگ رو حداکثر گرافیک رو تلویزیون 42 اینچ اچ دی آوردمش...در یک کلام feel the game
بدون کوچکترین لگ رو حداکثر گرافیک رو تلویزیون 42 اینچ اچ دی آوردمش...در یک کلام feel the game
بازیش برای xbox 360 خیلی تو منو کنده ولی و بازی خیلی خوبه!! چرا؟؟!![]()
سلام
من دمو رو دانلود کردم
روی آیکون بازی که play رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته و بازی اصلا اجزا نمیشه. فایل fifaconfig هم اصلا اجرا نمیشه
مشکل از کجاست؟
(کارت من DX 10) هستش. یعنی به خاطر همین بازی اجرا نمیشه کلا؟
راه حلی نیست واسه اجراش؟
![]()
Last edited by gadogar13; 11-09-2014 at 12:16.
تو بازیهای فیفا وقتی گل میزدی اون حس گل زدن رو بهت القا نمیکرد ولی تو این نسخه واقعا وقتی گل میزنی به وجد میای...مخصوصا صحنه بعد اهسته گل و خوشحالی بازیکن رو که نشون میده دیگه مو نمیزنه با فوتبالی که تو تلویزیون نگاه میکنیم...چمن حرف نداره و با تکلهای محکم جای تکل روش میمونه...درگیری بازیکنا واقعا خوب هستش...جو استادیوم عالیه...فک نکنم پیس امسالم بتونه از پس فیفا بر بیاد هرچند امیدوارم این حرفمو آخر سر پس بگیرم چون نمیتونم علاقه قلبی خودم به پیس رو انکار کنم
تازه بین بازی اگر توپ خیلی مسخره بره اوت صحنه گلو نشون میده!!![]()
چیزی که خیلی بهم حال داد سانترهای قشنگ و مواج و کات دار هستش که تو سری های قبل بسیار خشک بود...
دوستان من تو اورجین بازی رو نصب کردم ولی موقع پلی کردن این اررور رو میده :
![]()
با توجه به اینکه طرفدار فیفا هستم ، نسبت به فیفا های قبلی فیفا 14 که اصلا به من نچسبید
نشد نیم ساعت متوالی بازی کنم و اعصابم خورد نشه ( با CPU بازی میکنم ) کلا غیر از ریباند و سانتر هیچ روش درست و حسابی برای گل زدن نبود ( گاهی هم پاس های چیپ عمقی )
دوستانی که دمو رو گرفتن گیم پلی چطوره؟با پاسکاری میشه گل زد؟
Last edited by Mohammad Yek110; 11-09-2014 at 14:37.
این ویدیو رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ولی جواب نداد این روش هم. البته اون آپدیت اول مربوط به ویندوز 8 بود که به درد من نمیخورد (ویندوز 7 دارم من)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)