هزینه ی دعوت مهمان ها رو اسپانسر میده یا تهیه کننده ؟
رایتل اگه انقدر بودجه داشت که میرفت سیستم خودشو توسعه میداد. این چه کاریه آخه![]()
هزینه ی دعوت مهمان ها رو اسپانسر میده یا تهیه کننده ؟
رایتل اگه انقدر بودجه داشت که میرفت سیستم خودشو توسعه میداد. این چه کاریه آخه![]()
خنده داریش اینجاست پولشو همراه اول و ایرانسل داره به جیب میزنه اونوقت رایتل داره جایزه هاشو میده![]()
همه امتیاز بالا ایرانسل ی بودند.برداشت بد نشه ها من خودم ایرانسلی ام.
خیلی چیز شاخی نیست...
من بدبخت الان باید 90 امتیاز میداشتم !!
بخاطر چندتا غفلت 36 امتیاز از دست دادم ...
با سلام
لطفا تمام آهنگ های برنامه بیست چهارده رو برای دانلود بزارید
مخصوصا آهنگهایی که اول بازی موقع ورود بازیکنها میزارن یا بین دو نیمه یا آخر بازی میزارن
چند تا هست خواهشا همه رو بزارید ممنون خیلی گشتم ولی جایی پیدا نکردم
خب منم همينو ميگم ديگه
مثلاً اوني كه با فكر داغونش زده كاستاريكا ٣ بر ١ اوروگوئه رو ميبره بايد زده باشه ايران ٦ بر ١ نيجريه رو شكست ميده ، مگر اينكه از بچه هاي گل سازمان باشه و ...
من با بيست امتياز بازي ايران و ده امتياز آمريكا تازه شدم ٧٦ و ربه ي من ٦٠١٥١ هستش
اونوقت ...
میثاقیان آخر بازی ایران و نیجریه:
الان امتیاز ایران از اسپانیا، پرتغال، اروگوئه و ... بیشتره...![]()
از اون جوک های تاریخ بود
میخوام ببینم اگه ما جلوی آلمان و هند بازی داشتیم بازیم میتونستیم 0-0 مساوی بگیریم ؟؟
دیشب تو بازی ایران نیجیریه که هیچ خط حمله خطرناکی نداره 2 تا ضد حمله زد نزدیک بود گل بخوریم !!
آلمان و هلند بودن الان دو رقمی بودیم !!
مگه نتایج پیش بینی با ارسال SMS دوباره ادیت میشه ؟
من دیروز نتیجه بازی ایران رو زده بودم 0-0 . بعد موقع بازی ایران گفتم دقیقا موقعی که سوت بازی زده شد SMS دادم واسه بازی امریکا که 1-0 میشه اما جواب که اومد بازی ایران رو زده بود . بی خیال شدم و دیگه SMS ندادم . یعنی پیش بینی قبلی پاک میشه اگه دوباره SMS بدی ؟ من واسم 4 امتیاز حساب کرده این بازی رو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)