خيلي طول مي كشه دوست من
من با سي پي يو i7 حدود ٣ و نيم ساعت براي تمام فرايند نصب صبر كردم كه سه ساعت و ده دقيقش براي همين بخش بود. صبر كن تموم ميشه
خيلي طول مي كشه دوست من
من با سي پي يو i7 حدود ٣ و نيم ساعت براي تمام فرايند نصب صبر كردم كه سه ساعت و ده دقيقش براي همين بخش بود. صبر كن تموم ميشه
سلام.
مال من موقع رانندگی خیلی صحنه آهسته میشهلطفا کمک کنید.
![]()
بیشتر افراد همین مشکل رو دارن
شما تنظیمات رو تنظیم کمتر ست کن بهتر میشه
درست شد.مشکل از خود بازی بود چون ورژن 1 این بازی باگ های زیادی مثل رانندگی داره.کسایی که مشکل من رو دارن این آپدیت رو نصب کنن مشکلشون حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب آپدیت:نصب آپدیت رو بیشتر افراد بلدن و کار آسونیه ولی من برای تازه کار ها توضیح میدم.
ابتدا فایل فشرده را استخراج کنین.بعد به پوشه پچ استخراج شده بروید و بر روی setup کلیک کنید - ok را بزنید و محل پچ را روی دستکاپ ذخیره کنید. بعد پوشه ای به اسم واچ داگز روی دستکاپتون میاد. پوشه را باز کنید. فایل های bin را درون پوشه bin که در محل نصب واچ داگز وجود دارد کپی و ریلود کنید و همین طور پوشه data_win64 (دقت داشته باشید که پوشه را کپی ریلود نکید، فایل ها داخلش رو کپی ریلود کنید و همین طور سه فایلی که بیرون از پوشه ها قرار دارند را کپی ریلود کنید.)
حالا میریم سراغ پوشه کرک که ابتدا اون و پوشه پچ رو باهم استخراج کردیم. در پوشه کرک دوباره پوشه ای به اسم bin وجود داره. فایل های درونشو دوباره تو پوشه bin بازی کپی ریلود کنید. حالا میتونین برین حالش ببرین. خیلی بازیه با حالیه من که دیوونشم.![]()
Last edited by kasrahasannezhad; 16-07-2014 at 09:50.
با نصب این اپدیت و کرکش، سیو بازی که حذف نمیشه؟
چرا چرا حذفمیشه یه کپی از سیو بازی بگیر یه همون backup.
اینم یه نرم افزار برای کسایی که بازی براشون حتی رو low هم صحنه آهسته میشه.
با این نرم افزار میتونید گرافیک بازی رو تنظیم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چرا خبری بود یا پرسشی؟
سیو بازی کجاست؟
خبری
تو پوشه my Documents کلمه ی watch dogs رو سرچ کن یا خودت تو پوشه بگرد پیداش کن برا من این آدرسه Documents\My Games\Watch_Dogs
بعد فایل های داخلش رو تو دستکاپ کپی کن. و بعد از آپدیت کردن دوباره به همون پوشه بریز.
سلام بچه ها.
من تازه بازی رو دانلود کردم. ولی مشکلی که هست اینه که موقع loading تا نزدیک آخرش که پر میشه یهو میفته بیرون از بازی .. حتی Update رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
چیکارش کنم؟؟
روی هر رزولشن هم گذاشتم ظاهرا فرقی نداشت. کسی برخورد داشته با این مشکل ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)