تیم یعنی همین
واقعا مدتها بود که یه بازی تیمی از ایران ندیده بودم
معرکه بود کارشون
تیم یعنی همین
واقعا مدتها بود که یه بازی تیمی از ایران ندیده بودم
معرکه بود کارشون
یه موی گندیده اشکان دژاگه میرزه به 1000 تا مسی و اگرو و .......
ولی بعضی از دوستان با باخت ایران در پوست خودشون نمیگنجند........
واقعا متاسفم..... واقعا![]()
6 ماه پیش رسانه های انگلیسی مینوشتند انگلیس تنها میتونه هندوراس و ایران رو ببره و بهتره دعا کنیم با ایران همگروه شیم.امروز همشون فهمدین عمرا نمیتونستند ما رو ببرند.خدایی الان خیلی تیم ها خوشحالند تو قرعه کشی با ایران همگروه نشدند.مثلا ساحل عاج یا روسیه یا بلژیک الان خوشحالند به جای ایران با الجزایر و ... همگروه شدند تا ما
دقت کردین تو کل بازی تنها 3 بار زیر توپ زدیم؟ وقت کشی دی ماریا رو چی؟
کی فکرش رو میکرد آرژانتین جلوی ما دقیقه 92 وقت کشی کنی و دی ماریا مثل ابراهیم تهامی الکی با کفشش ور بره موقع تعویض تا وقت تلف شه
دوست عزیز ، فکر کنم جایگاه دو تیم رو اشتباه میبینید
هر چی باشه آرژانتین در صدر تیمهای جهان هست و اینرو در نظر بگیرین .
![]()
رئيس جمهور ايران: سرتان را بالا بگيريد
رئيس جمهور ايران در پيامي خطاب به تيم ملي فوتبال اين کشور پس از شکست مقابل آرژانتين گفت: سرتان را بالا بگيريد.
حسن روحاني پس از شکست تيم ملي فوتبال ايران در دقيقه اول وقتهاي تلف شده نيمه دوم مقابل آرژانتين در دومين ديدار دو تيم در گروه F رقابتهاي جامجهاني 2014 فوتبال برزيل
با ارسال پيغامي به شاگردان کيروش نوشت: يوزپلنگهاي ما عالي بازي کردند. اين نتيجه شايسته شما نبود اما تلاش فوقالعادهاي کرديد. سرتان را بالا بگيريد.
دوست عزیز، شما هم کشوری که توش زندگی میکنین و شاید هم عاشقش هستید رو نادیده می گیرید....
هر چی باشه شما دارین تو این مملکت نفس میکشین!!
![]()
دقیقا به همین دلیل هم هست که به تیم ملیم افتخار میکنم با این بازیشون.
حتی اگه با تعداد گل بیشتری میباختیم به خاطر غیرتی که بخرج دادن بازم شایسته تبریک و تشکر هستن .
آخه چرا پنالتی رو قبول نکرد؟![]()
در زمین این بازیکنان تیم بودند که بسیار عالی تفکرات دفاعی کیروش رو اجرا کردند اما آمادگی روانی تیم برای این بازی بزرگ،هماهنگی عالی بازیکنان همدلی و اتحادشون فقط و فقط مستقیما به خود کیروش برمیگرده.
کیروش واقعا یک روانشناس عالیست.
این بازی تقریبا بزرگترین بازی برای نسل ما و جوانتر ها هست که بازی های سال 1978 رو اصلا نبودیم ببینیم.امروز روز بزرگیی برای فوتبال ایران بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)