تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 32 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 315

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایتالیا | آتزوری

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیــــلی بد بودیـــم ، خیـــــلی بــد
    تیــم هیــچ کاری تو زمیــن نکـرد فقط داشتــن بازی بازیکنای کاستاریکا رو نگــاه میــکردن
    2 موقعیــت داشتیــم جفـت موقعیــت ها بایــد گل میشد که بالوتــلی خــراب کــرد
    بیچاره انگلیسی ها که توی این بازی طرفدار ایتالیا بودن
    بازی آخــر با اروگـوئه خیــــــلی سخــت شد مخصوصا با بازگشــت سوارز که بـه تنهــایی یه تیم رو حذف کــرد

2. 5 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چقدر افتضاح بودیم امروز

مسئله باخت نیست , اینه که اصلآ جنگنده بازی نمیکردیم . بازیکنا عین خیالشون نبود دارن میبازن

کیه لینی آقای سوتی بود یه تنه تیمو به فنا داد

تعویضای جناب پراندلی هم که حرفی ازش نزنیم بهتره

بالوتلی هم انگار فقط به درد بازیهای جلوی نامهای بزرگ میخوره ... حیفِ اون ایموبیله بدبخت که بازیش نمیده

4. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان که دقت کردم کاستاریکا هر دو بازیش در مناطق شمالی و استوایی برزیل انجام شده آب و هوایی که به شرایط کشور خودشون کاملا شبیه ولی بازی سومشون در جنوب برزیل انجام میشه که من فکر کنم در برابر انگلیس شکست بخورند
    در کل دو کشور کاستاریکا و کلمبیا که کشورشون در مناطق استوایی قرار داره و هر دو بازیشون هم در شمال برزیل انجام شده الان در گروهشون اول هستند!!
    بقیه تیمهایی که کشورشون در استوا قرار داره و بازیشون هم در شهرهای شمالی برزیل بوده همه بازیهاشونو بردند!! (غیر از کلمبیا که کلا خیلی بد بازی کرده) بازی ایران و نیجریه هم ما خیلی شانس آوردیم که در جنوب برزیل انجام شد والا حتما باخته بودیم!!

6. 4 کاربر از united بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واقعا بد شد که باخت چون میتونست بازی را حتی ببرد

محتوای مخفی: حذف انگلیس 
    دلیل باختنش هم میتونه حذف شدن انگلیس باشه

8. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

الان که دقت کردم کاستاریکا هر دو بازیش در مناطق شمالی و استوایی برزیل انجام شده آب و هوایی که به شرایط کشور خودشون کاملا شبیه ولی بازی سومشون در جنوب برزیل انجام میشه که من فکر کنم در برابر انگلیس شکست بخورند
    در کل دو کشور کاستاریکا و کلمبیا که کشورشون در مناطق استوایی قرار داره و هر دو بازیشون هم در شمال برزیل انجام شده الان در گروهشون اول هستند!!
    بقیه تیمهایی که کشورشون در استوا قرار داره و بازیشون هم در شهرهای شمالی برزیل بوده همه بازیهاشونو بردند!! (غیر از کلمبیا که کلا خیلی بد بازی کرده) بازی ایران و نیجریه هم ما خیلی شانس آوردیم که در جنوب برزیل انجام شد والا حتما باخته بودیم!!
    آفرین نکته دقیقی بود،اتفاقا ابتدای بازی که دیدم هیچ کس اصلا نمیتونه راه بره رفتم دمای هوای اون شهر رو چک کردم.در خود سایت فیفا میزنه.30 درجه سانتیگراد با رطوبت 80 درجه!
    این باعث شده تا اکثر تیمهای آمریکای مرکزی و جنوبی بتونند براحتی بازی عادی خودشون رو انجام بدهند اما تیمهای اروپایی که اکثرا مناطق سردسیر دارند و مثل ما تابستان 40-45 (تازه در تهران) ندارند،آب و هوای برزیل براشون یک مشکل بزرگ باشه.
    البته من منکر،بازی بسیار خوب این تیمها و در مقابل بازی ضعیف اکثر تیمهای اروپایی نیستم اما واقعا تغییرات اینچنینی برای تیمهای اروپایی یک مشکل بزرگ ایجاد کرده.

این مسئله در بازی امروز هم مشهود بود و توان خیلی از بازیکنان در رطوبت بالا گرفته شده بود.اما ایتالیا به آب و هوا نباخت به مسایلی باخت که دوستان در صفحه قبل و این صفحه گفتند.اصرار روی حرکات عمقی در مقابل تیمی که از ابتدا 1-4-5 بازی میکرد.استفاده از کاسانویی که نمیدونم علت دعوتش کلا چی بود در حالیکه میشد مهاجمانی مثل جوزپه روسی یا دومنیکو براردی رو داشت که در سری آ جزو بهترین گلزنان بودند و .......

در پست قبل از بازی گفتم که اگه به عنوان سرگروه صعود کنیم،در مرحله حذفی نهایتا شاید به آرژانتین بخوریم اما حالا احتمال رویارویی با برزیل و آلمان هست.البته الان دقیق جدول حذفی رو بررسی نکردم اما در اونطرف جدول میافتیم.
    در بازی سوم،با یک تساوی هم صعود میکیم ولی برای سرگروهی باید با اختلاف دو گل هم اروگوئه رو شکست بدهیم و انگلیس حذف شده هم با اختلاف 2 گل،کاستاریکا رو شکست بده.

به هر حال الان که تیم باخته راحت میشه انتقاد کرد و فراموش نکنیم همونطور که امروز به معنای واقعی بد بودیم،در بازی با انگلیس،تیم کامل بودیم.فقط امیدوارم برای دومین بار پیاپی در مرحله گروهی حذف نشویم.

10. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آفرین نکته دقیقی بود،اتفاقا ابتدای بازی که دیدم هیچ کس اصلا نمیتونه راه بره رفتم دمای هوای اون شهر رو چک کردم.در خود سایت فیفا میزنه.30 درجه سانتیگراد با رطوبت 80 درجه!
    این باعث شده تا اکثر تیمهای آمریکای مرکزی و جنوبی بتونند براحتی بازی عادی خودشون رو انجام بدهند اما تیمهای اروپایی که اکثرا مناطق سردسیر دارند و مثل ما تابستان 40-45 (تازه در تهران) ندارند،آب و هوای برزیل براشون یک مشکل بزرگ باشه
    شانسی که آوردیم الان نیمکره جنوبی پاییزه و برزیل هم کشور بزرگیه غیر از مناطق شمالیش که در استوا قرار داره بقیه جاهاش الان هوای معتدلی داره
    تیمهای اروپایی که حریفشون کشورهای استوایی و بازیشون هم در شمال برزیل انجام میشه خیلی دچار مشکل میشن

12. 3 کاربر از united بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آ
    در پست قبل از بازی گفتم که اگه به عنوان سرگروه صعود کنیم،در مرحله حذفی نهایتا شاید به آرژانتین بخوریم اما حالا احتمال رویارویی با برزیل و آلمان هست.البته الان دقیق جدول حذفی رو بررسی نکردم اما در اونطرف جدول میافتیم.
    بله کاملآ درسته .. در صورت سرگروهی با هلند و آرژانتین در یک سمت جدول میفتادیم

ولی حالا اگه به عنوان تیم دوم صعود کنیم باید به ترتیب با کلمبیا , برزیل و آلمان/فرانسه بازی کنیم

البته فعلآ دغدغمون صعود کردن یا نکردنه

14. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در بازی سوم،با یک تساوی هم صعود میکیم ولی برای سرگروهی باید با اختلاف دو گل هم اروگوئه رو شکست بدهیم و انگلیس حذف شده هم با اختلاف 2 گل،کاستاریکا رو شکست بده.
    من فکر کنم در گروه اول بشیم!!! ولی اگه اول بشیم بازی بعدیمون دوباره در همین ورزشگاه نزدیک استواس و حریفمون هم مطمئنا یکی از تیمهای کلمبیا یا ساحل عاج هست که کشورهای استوایی هستند که با توجه به اینکه امکان داره بازی به وقت اضافه کشیده بشه کار خیلی سختی خواهیم داشت (البته زمان برگزاری مسابقه نزدیکاع غروبه)
    اما اگه دوم بشیم بازی بعدیمون در ورزشگاه ریودوزانیرو خواهد بود

16. 4 کاربر از united بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

متاسفانه من بازی رو ندیدم اما وقتی شنیدم که به این شکل بازی کردن و این نتیجه رو گرفتم راستش حرصم گرفتم

نمیدونم چرا!!! واقعا نمیدونم چرا!!!!!

یکم سخت شد

18. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام

با کمی تاخیر حدودِ ۱ هفته نبودم.
    تو این ۱ هفته ایتالیا ۲ تا بازی داشت
    بازی اول رو بردیم هر چند بازی خوبی برای ما نبودیم (انگلیس خیلی خوب بازی میکرد)
    اما بازی دوم خیلی بد بازی کردیم، در حدِ چندتا پاس کاری ساده که حتی یه پاسِ تو عمقِ خوب یا یه حرکت هجومی جدی نداشتیم(به خصوص نیمه دوم)
    چیزی که باعثِ تعجب من شد بازی ندادن به ایموبیله بود
    بالوتلی که خشن شده بود و یه دریپل ساده یا یه شوت ساده هم نمیتونست بزنه.
    خلاصه امیدوارم با وجودِ اینکه کارِ ساده‌ای مقابل اروگوئه نداریم اما ببریم و بریم مرحله بعدی/نکته مهم تو این جام شرایط آب و هوایی برزیل هستش
    که باعث مقداری شگفتی شده و تیم های آمریکای جنوبی دارن خوب کار میکنن.
    از بین تیم های اروپایی هم فکر میکنم فراسنه/هلند و آلمان شرایط ایده‌آل و بسیار خوبی دارن.
    به امیدِ پیروزی در بازی آینده

Forza Azzuri

20. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •