درایور صدا رو عوض کنیدنوشته شده توسط afsharnia
روش کار هم در بخش آموزش هک
درایور صدا رو عوض کنیدنوشته شده توسط afsharnia
روش کار هم در بخش آموزش هک
w810 سفيد رو از كجا بگيريم؟
سفيد قشنگ تره يا سياه؟
خدايتان در بهشت كناد !
راستي! عرض ادب يادم رفت.
با سلام خدمت شما دوستان گرام.
به نظر من سفيدشم خيلي نازه ولی دخترونه تره
من هنوز تو بازار نديدم
Last edited by ali_j98; 12-09-2006 at 01:33.
اقا فوري فوتيه . مي خوام بخرم . جواب بدين.
سلام
ببخشيد من فقط مشکل دارمو هيچ کمکيم نميکنم ولی چيکار کنم فقط شما هارو دارم
ببينيد من وقتی ميخوام يه برنامه مثلاً نقشيه تهران رو تويه گوشيم بريزم چند تا مشکل دارم
1 نميدونم چجوری بريزم تويه memory card
2 نميدونم چجوری بايد بريزم مثلاً وقتی اين برنامه رو آنزيپ ميکنم کلی فايل داره که موقع کپی کردن هم ارتباط قطع ميشه اميگه unble to connect
یعنی وسط انتقال ارتباطگوشیو کامپیوتر قطع میشه![]()
![]()
یه چیز دیگه من نمیدونم باید اینجا مینوشتم یا بهتر بود تاپیک بزنم ببخشید
TAke cAre bYe
سياوش جان اگه شما راهي پيدا كردي به منم بگو براي صداش و اس ام اس ممنون ميشم حداقل 440 پول داديم اين امكانات اضافه بشه البته با نسخه هاي جديد اين مشكلات حل ميكرد خوب بود چون بيشتر نرم افزاريه من خودم با اون فر كار نكردم ترسيدم خراب كنه. ولي شما راه حلشو به من بگو ممنون ميشم چون من تمام كاراي موبايلمو ميكنم نميخوام براي اين كار يا آپگريد برم بيرون فكر كنه حاليم نيست 10 و 15 هزار تومان بگيره از مننوشته شده توسط Siavash Y
ممنون
ساوش جان اين سوال رو فكر ميكنم يه بار ديگه پرسيده بودي كه جوابت رو دادمنوشته شده توسط siavashh
![]()
در هر صورت
1- يا مموريت رو ميزاري توي رم ريدر يا كابل رو وصل ميكني به گوشي اونوقت توي My Computer ميري بقل سي دي رام (اون پايين) يه درايو ديگه درست ميشه بنام Removable Disk وقتي كه روش كليك كني ميري توي مموري گوشي![]()
2- اول كه نبايد آنزيپ كني يعني بصورت فشرده شده بايد بريزي توي گوشي كه معمولا rar شده هست بايد بريزي توي يكي از پوشه هاي گوشيت مثل Other و بعد ارتباط رو قطع كني بيايي توش گوشي بري توي Other و وقتي كه روش كليك كني اتوماتيك برنامه نصب ميشه هر برنامه اي كه باشه به همين صورت نصب ميشه فقط از حالت rar درش نيار![]()
3-در مورد قطعي ارتباطت هم كابل رو يه چك بكن به گوشي ربطي نداره![]()
موفق باشي
دوست من وقتيكه در حالت پخش آهنگ هستي روي More (بيشتر) كليك كن بعد برو توي اكولايزر شايد تنظيمات اون هنوز تنظيم نشده همه خونه هارو ببر بالانوشته شده توسط afsharnia
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)