تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 42 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 415

نام تاپيک: مشکلات در رابطه با نصب برنامه ها و اجرا و نحوه کار با آنها فقط در اين تاپيک

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_2006_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    رامهرمز

پيش فرض rar

[

طریقه نصب بازی و نرم افزار روی گوشی های جاوا(سونی اريکسون و ساير گوشی ها)

1- نرم افزار و یا بازی جاوا رو دانلود کنید ...

2- به پسوند فایلی که دریافت کردید دقت کنید ... اگر فشرده بود ( فرمت zip و یا rar ) آن را از حالت فشرده خارج کنید.

3- بعد از خروج از حالت فشردگی شما یک فایل با پسوند jar مي بينيد که این فایل توسط Win Rar باز مي شود ! ولی شما اصلا نباید این فایل را باز کنید ... بلکه این فایل را به همین صورت به داخل گوشي منتقل كنيد و در داخل گوشي با کلیک بر روی آن فايل با پسوند Jar بازی و يا نرم افزار به طور اتوماتیک شروع به نصب مي كند.

نکته : در صورتیکه به فایلهایی برخورد کردید که پسوند آنها برای شما نا آشنا بود مانند : cls با inf ... این به این دليل است که شما فایل jar را به اشتباه باز کردید ...

نکته 2 : ممکن است فایلی که شما دانلود می کنید فشرده نباشد و به همان صورت jar باشد ... پس قبل از اینکه فایل را از حالت فشردگی خارج کنید توجه کنید که فایل فرمتش jar نباشد ...

با تشکر از جناب hossien9600[/quote]

فایلهای rar رو چطوری از حالت فشرده خارج کنم

داره خودمونی میشه topoly77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

من یه برنامه برای فیلم برداری طولانی و یک برنامه منشی تلفنی میخواستم

مدل گوشی من n90 هستش

پیشاپیش ممنونم

.

داره خودمونی میشه topoly77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

من یه برنامه برای فیلم برداری طولانی و یک برنامه منشی تلفنی میخواستم

مدل گوشی من n90 هستش

پیشاپیش ممنونم

.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Watson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقایون خانوم ها یه مشکل خفن
    من میخام برنامه Mobilock رو نصب کنم ولی وقتی نصب شد میگه نمیتونید استفاده کنید و اگه تاریخ گوشی رو 1 سال به عقب برگردونم درست میشه اما من نمیخام این کارو بکنم خاستم ببینم شما نسخه فول شو دارید که نو سال 2007 کار کنه ؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

12

فایلهای rar رو چطوری از حالت فشرده خارج کنم

سلام دوست عزيز

شما ميتونيد به جای باز کردن فايل های RaR از حالت فشرده, پسوند فايلی رو که دانلود ميکنيد به Jar تغيير بدين.

در حالت کلی اگر بخواهيد فايلی رو از حالت فشرده خارج کنيد ميتونيد از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    وقتی میخوام رو n91 تمی که دانلود کردم بزارم این ارور رو میده علتش چیه؟
    certificate may not yet be vali , is expried or phones daste setting may be incorrect

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض Back-up

سلام دوستان:
    دو تا سوال دارم:

1. من Nokia 6600 دارم و یه‌ چند وقت پیش قبل از اینکه‌ گوشی و مموری کارتم رو فورمت و مستر ریست کنم، اومدم از Contacts و Messagesبک آپ گرفتم (از اینجا: menu>extras>memory options)؛ اما حالا موندم که‌ چطور اون بک آپ ها رو برگردونم!؟ گوشی 6600 نه‌ کابل داره‌ و نه‌ من دستگاه Bluetooth دارم (فقط رم ریدر دارم).
    حالا کسی میتونه‌ کمکم کنه‌ که‌ چطور اون بک آپ ها رو به‌ گوشیم برگردونم؟ یعنی اینکه‌ بتونم دوباره‌ محتویات داخل بک آپ خودمو در جای خودشون قرار بدم و ببینمشون؟

2. من چون زیاد برنامه‌ نصب میکنم و بعدا پاکشون میکنم در آخر میبینم با اینکه‌ اکثر و گاها همه‌ برنامه‌ ها رو پاک میکنم اما فضای اشغال شده‌ خود گوشی رو اونقدر زیاد نشون میده‌ که‌ نمیشه‌ هیچ برنامه ‌دیگه‌ ای رو نصب کرد! حالا شما راه حلی بلدین که‌ احتیاجی به‌ فرمت کردن نباشه‌؟

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام .من گوشیم ان 70 هست.مدتی پیش دیکشنری های موجود در تاپیک برنامه کاربردی رو روی گوشیم نصب کردم و برنامه هم روی گوشیم باز شد و کار کرد.مدتی از دیکشنری استفاده نکردم و بعد از مدتی تقریبا طولانی که رفتم سراغ دیکشنری برنامه رو باز نمیکنه.برنامه رو دوباره هم نصب کردم.بازم باز نشد حالا من چی کار کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

آقا یه مشکل!
    من با برنامه ی X-Plore خیلی کار می کنم چون امکاناتش برای من حد اقل خیلی خوبه. اما بعد از تقریبا یک هفته کاملا اتفاقی وقتی وارد برنامنه می شم صفحه آبی می شه و میگه برنامه باید دوباره نصب شه. البته کد خطاش هم خیلی عجیبه یه چیز شبیه به این:
    /**')*(*
    بعد گوشی ری استارت می شه. با نصب مجدد هم راه نمی افته اما وقتی گوشی رو فرمت می کنم دوباره می تونم ازش استفاده کنم.
    راهکاری ندارین؟ به این برنامه خیلی وابسته ام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز .من يه گوشي 3230 دارام كه برنامه فارسي ساز بر روي آن نصب نمي شه لطف مي كني كمك كنين .تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •