تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 67 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

در مدل‌های FullHD کیفیت بهتر از w900a پیدا نمی‌کنید.
    الان برای تعویض این تیوی خیلی زوده. حداقل تا پایان ۲۰۱۵ صبر کنید.
    برای اینکه یک تیوی 4K بتونه با up scale کیفیت محتوای fullhd رو اونقدری زیاد کنه که تفاوت رو بشه از فاصله مثلا ۲ متری دید، باید مدل خیلی خاصی باشه.
    احتمالا x900b بتونه این کار رو انجام بده، اما قیمتش خیلی بالا درمیاد.

بازم میگم. بهتره فعلا این تیوی رو عوض نکنید. حیفه!
    سلام

من متوجه نمیشم . مثلا اگر دو تا تلویزیون باشه . دقیقا هر دو سایز 55" . اما یکشون 4k باشه و دیگری Full HD . اگر یک محتوای 1080 رو بر روی هر دو تلویزیون پخش کنیم کدوم کیفیتش بالاتره ؟ آیا هر دو کیفیت یکسانی رو ارائه میدن ؟ با توجه به تلویزیون های 4k که سیستم up scale دارند ؟

2. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

من متوجه نمیشم . مثلا اگر دو تا تلویزیون باشه . دقیقا هر دو سایز 55" . اما یکشون 4k باشه و دیگری Full HD . اگر یک محتوای 1080 رو بر روی هر دو تلویزیون پخش کنیم کدوم کیفیتش بالاتره ؟ آیا هر دو کیفیت یکسانی رو ارائه میدن ؟ با توجه به تلویزیون های 4k که سیستم up scale دارند ؟
    درود
    عزیز من این مقایسه رو با SONY 52LX900 FULL HD و SONY 55X9004A 4K انجام دادم.
    تفاوت حیرت انگیزه جوری که دیگه رغبت به نگاه کردن به FULL HD رو از دست میدین.
    مخصوصاً هر چه نزدیکتر به جفت TV میشدم، لطافت تصویر تو 4K خیلی عالیه.

SONY XPERIA Z3

4. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

با توجه به مدلهای فعلی قطعا کیفیت 4K بالاتره اما اینکه میزان این تفاوت چقدر باشه، بستگی به دو مدل داره.
    درکل Up Scale در ویدیوهایی که کیفیتشون بالاست کمتر محسوسه. اگر بیت ریت زیاد باشه تقریبا Up Scale ویدیوی 1080p در یک 4K خوب با تصویر همون ویدیو در یک تیوی FullHD خوب چندان فرقی نداره. مخصوصا اگر فاصله به حدود 2 متر یا بیشتر برسه برای مثلا سایز 55 اصلا قابل تشخیص نیست.
    من دیسک بلوری The Amazing Spider-Man رو روی 4K سامسونگ 55HU8890 دیدم. همین دیسک رو روی 60F8880 هم دیده بودم. تفاوت آنچنان نیست. فقط وقتی تصویر رو فریز کنید و برید نزدیک، تفاوت زیاد میشه.
    اما اگر ویدیویی که میخواید پخش کنید چندان با کیفیت نباشه و بیت ریت پایینی داشته باشه، Up Scale خودشو نشون میده. مخصوصا اگر قدرت پردازش ویدیویی اون تیوی بالا باشه این کار به بهترین شکل انجام میشه.
    مثلا همین مدل W900A این دوستمون، میتونه یک فیلم سیاه و سفید با رزولوشن 480*720 رو طوری پخش کنه که انگار کیفیتش از ابتدا HD بوده.
    اینکه میگم برای ویدیوی FullHD این قضیه کمتره بخاطر محدودیت چشم آدمه. الان خود شما تشخیص فیلم 720p از 1080p برات راحت تره یا تشخیص فیلم 480p از 720p ؟ فکر میکنم قبول دارید که مورد دوم راحت تر باشه
    الان هم وقتی تلویزیون 8k بیاد، اون موقع Up Scale ویدیوهای 4K در تیوی 8K تفاوتش از این هم کمتر میشه. یعنی از یه حدی دیگه چشم سخته که بتونه در بین اون همه تصاویر رنگارنگ جزئیات پیکسلی رو تشخیص بده.
    این رو هم بگم تصویر سیاه و سفید، مشکلاتش خیلی راحت تر دیده میشه و اصولا برای تیوی ها درآوردن یک تصویر ایده آل سیاه و سفید سخت تره. واسه این ویدیوها هم Up Scale میتونه موثرتر باشه.

در هرصورت مدل W900A اینقدر خوب هست که آدم نخواد عوضش کنه.
    مگر اینکه به همراه خرید تیوی 4K قصد صرف هزینه های لازم برای فراهم کردن و دیدن محتوای 4K هم داشته باشی.

6. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

من اول فکر میکردم تلوزیون های 4k مثلا در پخش ودیوی HD با رزولیشن 1280*720 مشکل دارند و با بزرگنمایی upscale تصویر HD 720 در تلوزیون های 4k شطرنجی میشه .

خب اگر این upscale انقدر قوی عمل کنه . از هر سورسی به نظر بهترین کیفیت رو خواهید دید .

8. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من اول فکر میکردم تلوزیون های 4k مثلا در پخش ودیوی HD با رزولیشن 1280*720 مشکل دارند و با بزرگنمایی upscale تصویر HD 720 در تلوزیون های 4k شطرنجی میشه .

خب اگر این upscale انقدر قوی عمل کنه . از هر سورسی به نظر بهترین کیفیت رو خواهید دید .
    در مورد hd و fullhd این اتفاق میفته.
    اما اگر کیفیت پایین‌تر باشه، اون موقع سایز تیوی مهم میشه.
    مثلا تصویر sd بعد از up scale در فرضا یک 4k تیوی ۵۵ اینچی بهتر درمیاد تا در سایز ۶۵ اینچ همون مدل.
    البته با بالا رفتن سایز، طبیعتا فاصله استاندارد نشستن بیننده هم بالا میره و شطرنجی شدن کم میشه

10. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

هر چی میگردم یه ودیویی از Upscale پیدا نمیکنم که نشون بده کیفیت Full HD یا HD چطوری upscale میشه . منظور فیلم واقعی هست نه مانند انیمیشن . کسی از دوستان پیدا کرد یا سراغ داشت لینک ودیو یوتوپ یا .. رو بده ممنون میشم .

12. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه titanium626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تو رویا

پيش فرض

سلام دوستان برای خرید تلیویزیون نیاز به کمک دارم.
    ابتدا تصمیم به خرید sony 42 w800b گرفتم بعد از مراجعه به فروشگاهی برای خرید دیدم که تصویرش کدر هست بعد از تحقیقاتی کوچک تصمیم به خرید SONY KDL-42W828B شد ولی دو به شک هستم چون چندجا دیدم motio flow 400 هستش آیا این تصویرش به اندازه sony w800a خوب میشه یا نه آیا مدل 828 رو بخرم یا نه چون کیفیت تصویرش رو جایی ندیدم لطفا راهنمایی بفرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با توجه به مدلهای فعلی قطعا کیفیت 4K بالاتره اما اینکه میزان این تفاوت چقدر باشه، بستگی به دو مدل داره.
    درکل Up Scale در ویدیوهایی که کیفیتشون بالاست کمتر محسوسه. اگر بیت ریت زیاد باشه تقریبا Up Scale ویدیوی 1080p در یک 4K خوب با تصویر همون ویدیو در یک تیوی FullHD خوب چندان فرقی نداره. مخصوصا اگر فاصله به حدود 2 متر یا بیشتر برسه برای مثلا سایز 55 اصلا قابل تشخیص نیست.
    من دیسک بلوری The Amazing Spider-Man رو روی 4K سامسونگ 55HU8890 دیدم. همین دیسک رو روی 60F8880 هم دیده بودم. تفاوت آنچنان نیست. فقط وقتی تصویر رو فریز کنید و برید نزدیک، تفاوت زیاد میشه.
    اما اگر ویدیویی که میخواید پخش کنید چندان با کیفیت نباشه و بیت ریت پایینی داشته باشه، Up Scale خودشو نشون میده. مخصوصا اگر قدرت پردازش ویدیویی اون تیوی بالا باشه این کار به بهترین شکل انجام میشه.
    مثلا همین مدل W900A این دوستمون، میتونه یک فیلم سیاه و سفید با رزولوشن 480*720 رو طوری پخش کنه که انگار کیفیتش از ابتدا HD بوده.
    اینکه میگم برای ویدیوی FullHD این قضیه کمتره بخاطر محدودیت چشم آدمه. الان خود شما تشخیص فیلم 720p از 1080p برات راحت تره یا تشخیص فیلم 480p از 720p ؟ فکر میکنم قبول دارید که مورد دوم راحت تر باشه
    الان هم وقتی تلویزیون 8k بیاد، اون موقع Up Scale ویدیوهای 4K در تیوی 8K تفاوتش از این هم کمتر میشه. یعنی از یه حدی دیگه چشم سخته که بتونه در بین اون همه تصاویر رنگارنگ جزئیات پیکسلی رو تشخیص بده.
    این رو هم بگم تصویر سیاه و سفید، مشکلاتش خیلی راحت تر دیده میشه و اصولا برای تیوی ها درآوردن یک تصویر ایده آل سیاه و سفید سخت تره. واسه این ویدیوها هم Up Scale میتونه موثرتر باشه.

در هرصورت مدل W900A اینقدر خوب هست که آدم نخواد عوضش کنه.
    مگر اینکه به همراه خرید تیوی 4K قصد صرف هزینه های لازم برای فراهم کردن و دیدن محتوای 4K هم داشته باشی.
    با سلام
    دوست عزیز میشه نظرتون رو در مورد تی وی زیر بگید و من میخوام بدونم ایا در تی وی 4k مثلا تصویر کنسول بازی xbox360 نسبت به فول اچدی ها افت پیدا میکنه یا خیر و در مورد تی وی زیر هم اگه اطلاعی دارید یا میتونید از مشخصاتش حدس بزنید لطفا بگید و اگه تلوزیون 4k که قیمتش خوب باشه و یا در اینده ممکنه بیاد هم معرفی کنید.با تشکر از شما

LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 55LA9700
    Last edited by nob2003; 29-11-2014 at 17:04.

15. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز میشه نظرتون رو در مورد تی وی زیر بگید و من میخوام بدونم ایا در تی وی 4k مثلا تصویر کنسول بازی xbox360 نسبت به فول اچدی ها افت پیدا میکنه یا خیر و در مورد تی وی زیر هم اگه اطلاعی دارید یا میتونید از مشخصاتش حدس بزنید لطفا بگید و اگه تلوزیون 4k که قیمتش خوب باشه و یا در اینده ممکنه بیاد هم معرفی کنید.با تشکر از شما

LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 55LA9700
    همونطور که فرمودن تصویر بهینه سازی میشه تا با بالاترین کیفیت اجرا بشه .

17. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان یک نکته خیلی جالب اینه که تلوزیون های جدید سونی فرمت M2TS رو با زیرنویس همشون پشتیبانی میکنن .

کافیه زیر نویس را داخل فیلم با MKV Merge جاسازی کنید و حتما هم UTF-08 باشه .

M2TS فرمت بسیار خوبی هست که کیفیت خیلی بالایی داره و از MP4 بهتره .

در واقع فکر کنم تنها برند تلوزیون هست که از این فرمت پشتیبانی میکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •