1 مگ نامحدود مخابرات قزوین - همین الان
![]()
محتوای مخفی: تست سرعت 2 هفته پیش
تست سرعت طرح طلایی پاییزه 10 صبح
محتوای مخفی: speedtest
تک کانکشن سرور داخلی
تک کانکشن سرور خارجی
مولتی کانکشن سرور خارجی
![]()
اسم نامحدود رو نیارید که ما محرومیم حسرت میخوریم
512 پارس 12:30 جمعه . مثه همیشه در صدر بهترین . من نمیدونم اون مدیریت ترافیک چی بود این همه تبلیغ کرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی. با اجازه ی netstat گرامی:
دو تا پرسش نسبتا (و یا خیلی) فنی و تخصصی:
۱. ویژگی دانلود بصورت مولتی کانکشن، یکی از ویژگی های نرم افزارهای دانلود منیجره یا سرورهایی که دانلود از روی اون ها انجام میشه، و یا اینکه این ویژگی باید هم روی سرور و هم نرم افزار دانلود منیجر ما باشه؟!
بنظر خودم گزینه ی "هر دو" درسته. یعنی هم باید دانلود منیجر ما ویژگی مولتی کانکشن داشته باشه و هم اون سروری که قراره ازش دانلود بشه. ولی خب، نظر شما چیه؟
۲. نرم افزارهای دانلود منیجر دقیقا چیکار میکنن که دانلود بصورت مولتی کانکشن انجام میشه؟! منظورم اینه که مثلا فرض کنید در یک زبان برنامه نویسی دستور دانلود فایل به این صورته:
download("d:/","http://google.com/f.zip" )
یعنی فایل f.zip رو دانلود و در درایو d ذخیره کن.
بدون شک این نوع دانلود بصورت تک کانکشن انجام میشه. چون ما هیچ تکنیک خاصی براش انجام ندادیم.
حالا اگه قرار باشه عملیات این دانلود بصورت مولتی کانکشن انجام بشه دستورات این زبان برنامه نویسی چجوری میشه؟!
نکته:
این سؤالات رو میخواستم تو بخش برنامه نویسی مطرح کنم ولی بنظرم اومد که اگه اینجا مطرحش کنم و به جوابش برسیم هم همگی با ماهیت قضیه ی مولتی کانکشن آشنا میشیم (منظورم اتفاقات پشت پردس!) و هم من به جواب این کنجکاوی خودم میرسم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by B.i.r.i.y.a; 18-04-2014 at 16:57.
اینجا توضیح دادنش سخته ولی من سعی خودم رو میکنم....
قبلش یه نکته ی خیلی مهمی رو باید بگم... اصولاً شما وقتی با طراحی موجوداتی!!! که با اینترنت سر و کار دارن آشنا میشی میبینی که هیچ تمایلی به استفاده کردن از بیشتر از یک کانکشن وجود نداره حتی به خاطر اور هدی که ایجاد کانکشن داره توی بعضی پروتکل ها مثل http pipelining کلی زور میزنن که همه ی کارا به جای چند تا کانکشن فقط با یک کانکشن انجام بشه.....
این قضیه دانلود با چند کانکشن در واقع یه جور هکک کردنه... راستی چرا دانلود منیجرا با بیشتر از 15 کانکشن دانلود نمیکنن؟؟؟ اگه گفتی....
اما حالا سوالت
دقیقاً جواب هر دو هستش.... اصل این قضیه یک یا چند کانکشن به پروتکل Http برمیگرده....
برای اینکه شما بتونی یک فایل رو با چند کانکشن از طریق پروتکل Http بگیری راهی نیست مگه اینکه فایل رو از طریق بیشتر از یک Http request بگیری... برای اینکه بشه این کار رو کرد باید سرور یه نوع request خاص به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ساپورت کنه.... یعنی شما از سرور تقاضا میکنی میگی از بایت x تا بایت y فایل فلان رو به من بده و اونم میده... مثلاً اینجا الان بایت 200 تا 400 رو تقاضا کرده:
حالا دانلود منیجر هم میاد فایلی که میخواد دانلود کنه رو مثلاً 8 تیکه میکنه و هر 8 تیکه رو همزمان از سرور تقاضا میکنه (8 تا کانکشن میزنه و رو هر کانکشن یه دونه از اون request ها میده) بعدشم که اون تیکه ها رو دانلود کرد بهم میچسبوندشون.... که البته این کار رو دانلود منیجرای شدیداً شاسکول!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثل IDM انجام میدن درست ترش اینه که از یه نوع فایل خاص به اسم random access file استفاده کنه که دیگه اضافه کاری انجام نشه....
میخواستم برات کد هم بذارم ولی دیدم احتمالاً نمیشه خوب این مسئله ی کانکشن ها رو ازش متوجه شد چونکه این کار توی threadهای جداگونه انجام میشه و توی کد درست معلوم نمیشه....
نمیدونم تا چه حد تونستم مطلب رو توضیح بدم...![]()
Last edited by netstat; 18-04-2014 at 21:07.
چرا با اجازه ی من؟؟؟مگه این تاپیک جزو املاک شخصی منه؟؟؟
راستش یه کم برام عجیب بود.....![]()
Last edited by netstat; 18-04-2014 at 22:16.
آخه شما آغازگر تاپیکی و معمولا رسم ادب تو انجمن ها اینه که هرکسی تاپیکی ایجاد میکنه شرکت کننده ها در بحث تاپیک باید به مدیریت تاپیک توسط آغازگرش احترام بذارن.
مثلا شما شاید دوست نداشته باشی بحث منحرف بشه و یا خیلی تخصصی بشه.
توجه:
چیزی که گفتم یک قانون نانوشته هست و بهتره که اینجوری باشه، تا هرکس در هر انجمنی هر پرسشی که داره زودتر و بهتر به نتیجه برسه.
با سپاس
لطفا در صورت امکان بیشتر در مورد این دو اصطلاح توضیح بده:
http request
random access file
و لطفا کد هایی که گفتی هم قرار بده (ترجیحا به زبان سی شارپ). چون من هدفم نوشتن یک دانلود منیجر شخصی به زبان سی شارپ هست. میخوام در مورد این مولتی کانکشن بیشتر و فنی تر سر در بیارم.
اگر علمش رو دارید لطفا یا خودتون کد رو بنویسید یا اگر اطلاع دارید لینکی بذارید که بتونم ازش کمک بگیرم.
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)