بدلیل اینکه من قسمت Subtitle Workshop این را در سایتی غیر از این ادرسی که گفتید مشاهده کردم که ادرس این سایت را از یاد بردم وگر نه نام ان سایت را بعنوان قسمتی از منبع اعلام میکردم
ممنون
بدلیل اینکه من قسمت Subtitle Workshop این را در سایتی غیر از این ادرسی که گفتید مشاهده کردم که ادرس این سایت را از یاد بردم وگر نه نام ان سایت را بعنوان قسمتی از منبع اعلام میکردم
ممنون
سلام
بالا لينك گذاشتن
به هرحال
2 نسخه
براي شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
امین جان این برنامه ای که گذشتی امکانش نیست که باش خروجی mpeg بگیریم
یعنی پلاگینی چیزی نداره؟
سلام
برای این که از virtualdub خروجی mpeg بگیری باید همراهش از برنامه هایی مثل TmpgEnc استفاده کنی.
اگه درست یادم باشه به این صورته که از منوی فایل virtualdub گزینه start frame server رو انتخاب میکنی start رو می زنی و یه فایل با پسوند vdr می سازی.حالا یه پنجره جدید باز می شه که عنوانش اینه: frameserver mode
بعدش بدون این که با این پنجره کاری داشته باشی با برنامه Tmpgenc همین فایلی رو که ساختی انتخاب میکنی(البته باید view all files رو بزنی تا این فایل رو نشون بده) و در ادامه با فرمت mpg سیوش می کنی.
امیدوارم که خوب توضیح داده باشم.
اینم آموزشی که میخوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این دیگه کمکت کنه.
Last edited by pejman999; 17-05-2007 at 21:28.
سلام
براي شما
ببخشيد اگه گنگ بود![]()
براي اين كه از virtualdub خروجي غير از avi بگيريد ابتدا بايد از داخل فولدر virtualdub فايل auxsetup را اجرا كرده سپس روي instal handler كليك كنيد و در پايان ok را بزنيد و بعد برنامه virtualdub را اجرا كنيد
پس از اعمال تغييرات لازم در فايل ويديويي اوليه و استفاده از فيلترهاي مورد نياز (مثلآ زيرنويس دار كردن) از منوي File روي گزينه Start frame server كليك كنيد.
تنها كاري كه در پنجره جديد (كه عنوانش frameserver setup هست) بايد انجام دهيد كليك كردن روي start است.
سپس بايد مسير و نامي را براي فايل vdr كه قرار است ساخته شود مشخص كنيد و دكمه save را بزنيد.
با انجام اين كار پنجره جديدي با عنوان frameserver mode ايجاد مي شود كه تا پايان كار با آن كاري نداريد.(فقط stop serving رو نزنيد)
حالا با برنامه اي مثل TmpgEnc فايل vdr را كه با virtualdub ساختيد انتخاب كنيد(توجه كنيد كه چون فايلهاي vdr جزو فايل هاي پشتيباني شده توسط اين برنامه ها نيست بايد براي انتخاب آن ابتدا view all files را بزنيد) و در ادامه آن را با فرمت mpg سيو كنيد.(فكر مي كنم كار با برنامه هايي نظير Tmpgenc رو همه بلد باشن.كسي هم بلد نباشه چون كار كردن باهاشون راحته مي تونه زود ياد بگيره.به همين دليل اين قسمت رو زياد توضيح ندادم.ولي اگه بازم كسي مشكلي داشت بگه تا اين قسمت رو هم كامل توضيح بدم)
فكر مي كنم توضيحات واضح باشه ولي اگه باز هم متوجه نشديد و احتياجي بود بگيد تا يك آموزش تصويري بزارم
راستي علي جان اگه قبل از اين كه تو ضيحات پست بالا رو بخوني روشي رو كه برات گفتم تست كرده باشي احتمالآ به مشكل برخوردي
شرمنده من وقتي براي شما توضيح دادم يه قسمت اساسي رو يادم رفت بگم:
اگه اين كار رو انجام نديد TmpgEnc اصلآ فايل vdr ساخته شده با virtualdub رو نمي شناسه و قبول نمي كنه....ابتدا بايد از داخل فولدر virtualdub فايل auxsetup را اجرا كرده سپس روي instal handler كليك كنيد و در پايان ok را بزنيد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)