error ::::::
error ::::::
Last edited by M.etallic.A; 16-11-2006 at 11:23.
اگه در مورد v3i سوالی دارین در خدمتم .
متالیکا جان سلام . سیدی وی 3 ایکسم نصب نمیشه یعنی تا یه جایی نصب میشه بعد گیر می کنه رفتم از اونجایی که خریدم پرسیدم گفت باید بقیشو با سیدی وی3 ادامه بدی . درست گفته ؟
به جای نصب این سیدی میشه از اون دوتا نرم افزارایی که بالا گفتی استفاده کرد ؟ این دوتا نرم افزار چه فرقی با هم دارن ؟
من دیروز وی 3 ایکس خریدم هیچی بلد نیستم
متالیکا جان سلام . سیدی وی 3 ایکسم نصب نمیشه یعنی تا یه جایی نصب میشه بعد گیر می کنه رفتم از اونجایی که خریدم پرسیدم گفت باید بقیشو با سیدی وی3 ادامه بدی . درست گفته ؟
به جای نصب این سیدی میشه از اون دوتا نرم افزارایی که بالا گفتی استفاده کرد ؟ این دوتا نرم افزار چه فرقی با هم دارن ؟
چرا سه تا اومد مورورگر اپرام قاتی کرد
طریقه نصب تم رو گوشی v3xرو ميخواستم فايل هايي كه ما از اينترنت ميگيريم پسوند rarهستند
من اين مشكلم تو اينجا و خيلي سايت هاي ديگه بيان كردم.ولي همه فلش كردن به من پيشنهاد ميكنن و من هم چون خط ژرسرعت ندارم كه فايل فلش رو بگيرم مجبورم بدم تعمير كار كه متاسفانه تو اين 15 نتونستم برم. ولي همين روزا ميرم.نوشته شده توسط HITLER_fashist
مشكل:
چندتا از فايل هام ناپديد شدن مثل" (inbox )كد يا چيزي مثل كدهاي نوكيا بلدي؟؟؟؟؟ يا راه ديگه ؟؟؟؟
نصب نميشه ؟ يعني چه جوري ؟ كلا برنامه نصب نميشه يا اينكه نصب ميشه اما به گوشي وصل نميشه ؟نوشته شده توسط kelvinator
اگر برنامش نصب نميشه مشكل از سي دي بايد باشه اما اگه نصب ميشه ولي گوشي رو نمي شناسه دليلش اينه كه مودم يو اس بي رو نصب نكردي توضيح ( مودم يو اس بي يه اصطلاحه منظور يه قطعه سخت افزاري نيست يه برنامه سيستميه كه گوشي رو به كامپيوتر مرتبط ميكنه و طرز نصبش هم شبيه نصب راه انداز سخت افزارهاي ديگس مثل كارت گرافيك و....) در مورد مشكلت بيشتر توضيح بده......
ببين هميشه سعي كن از فروشنده ها سوال نكني ." بايد بقيشو با سي دي وي تري ادمه بدي " مزخرف تر از اين جمله تا حالا نشنيده بودم. هيچ ربطي نداره تو فقط مشكلت رو واضح تر بگو تا من بهت بگم چيكار كني .
برنامه فابريكش رو نصب كني بهتره . چون گفتي تازه خريدي فعلا با اون دو تا برنامه كاري نداشته باش.
تو صفحات قبل تو ضيح داده شده . بايد فايل دانلود شده رو از حالت زيپ در بياري و بعد محتوياتش رو تو يه جا كپي كني... برو به صفحات قبل.نوشته شده توسط wolf_rain900
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)