تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 32 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه با این مسدومیت ، مسی بازم توپ طلا رو میبرد توهین بدی بود به رونالدو و تلاش چند سالش. دورانی که ما داریم فوتبال میبینم و خیلی هم لذت بخش هست به خاطر وجود هر دوتا شونه و رقابتی که دارن و اینم جالبه که رونالدو هم دست از رقابت بر نداشت برای همین شخصیتش قابل تحسینه.ولی باز هم از حق نباید گذشت این عصر ، عصر مسی هست و نمیشه منکر این قزیه شد. یه مورد دیگه هم که میشه بهش اشاره کرد صحبت بلاتر بود که درباره مسی و رونالدو گفته بود اینم باعث شد که رونالدو شلوغ کنه و تمام نگاهها رو به خودش جلب کنه و کسایی که میخواستن رای بدن تحت تاثیر حرف بلاتر قرار بگیرن و به رونالدو رای بدن (از آب گل آلود ماهی گرفتن).بلاترم به خاطر این که شخصیت و جایگاه خودش و برای این حرفی که زده بود در خطر میدید هر کاری کرد که این بار توپ به رونالدو برسه چون رونالدو ورسانه ها بیش از حد شلوغش کرده بودن که حتی بلاتر با عذر خواهی هم نمتونست جبران کنه. 4 روزم که زمان اعلام آرا رو عقب انداختن به نظرم به همین دلیل بود(تا بعد از بازی پرتغال سوئد) .منم با این که طرفدار مسی ام ولی به نظرم خوب شد توپ طلا به مسی رسید چون باز هم ما شاهد فوتبال زیباتر و رقابت بیشتر هر دو میشیم.
    Last edited by mojtaba_tanha; 14-01-2014 at 11:02.

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امسال متوجه خیلی چیزا شدم
    1- توپ طلا بعد از 4 سال یهو ارزش پیدا میکنه
    2- وقتی اسنایدر برنده نشد و مسی توپ رو گرفت عدالت رعایت نشد اما الان که ریبری برنده نشد و رونالدو برد کاملا عادلانه بود
    3- ریبری بازیکن اروپا میشه مسی با وجود مصدومیت در 2013 کفش طلا رو میبره و رونالدو توپ طلا

کلا منطق جالبی دارن بعضی ها مسی اگر هر عنوانی رو بگیره دست فیفا تو کار بوده ولی اگر هر کسی دیگه بگیره خوب عدالته

3. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كجا عصر عصر مسي هست!؟ البته شايد عصر يك روز مال مسي باشه البته در حقيقت عصر عصر بارسلوناست. من فوتبال هر دو رو دوست
    دارم و همترازشون وجود نداره منتهي بين اين دو نميشه قاضي خوبي بود!
    البته الان بديهي بود كه توپ رو رونالدو ميبره يا بايد ميدادن به ريبري كه در آن صورت رونالدو نماد سنگ محك فيفا ميشد و حتما كار به كتك كاري ميكشيد

5. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

2- وقتی اسنایدر برنده نشد و مسی توپ رو گرفت عدالت رعایت نشد اما الان که ریبری برنده نشد و رونالدو برد کاملا عادلانه بود
    3- ریبری بازیکن اروپا میشه مسی با وجود مصدومیت در 2013 کفش طلا رو میبره و رونالدو توپ طلا

کلا منطق جالبی دارن بعضی ها مسی اگر هر عنوانی رو بگیره دست فیفا تو کار بوده ولی اگر هر کسی دیگه بگیره خوب عدالته
    شماره 2 رو بیشتر طرفدار های بایرن و ریبری گفتن و قضیه اسنایدر رو مشابه امسال ریبری دونستن
    زلاتان هم جایزه قشنگ ترین گل پوشکاش رو گرفت

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شماره 2 رو بیشتر طرفدار های بایرن و ریبری گفتن و قضیه اسنایدر رو مشابه امسال ریبری دونستن
    زلاتان هم جایزه قشنگ ترین گل پوشکاش رو گرفت
    مهم نیست کی گفته یا هوادار کجا بوده مهم اینه وقتی برای تیم رقیب این اتفاق میفته کاملا بی عدالتی ولی اگر بازیکن مورد علاقه عده ای خاص باشه عدالته

8. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

توپ طلا به نظر من هیچ ارزشی نداره و فقط یه جایزه است که تو یه نظرسنجی بین مربیا و کاپیتانای ملی انجام میشه و همه نظرات کاملا شخصی هست./ با این جایزه نه کسی بهترین بازیکن سال میشه و نه چیز دیگه ای. به نظر من بهترین بازیکن هر سال باید کسی باشه که از لحاظ فردی (گلزنی و پاس گل و دریبلینگ و ...) از بقیه بهتر باشه.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مهم نیست کی گفته یا هوادار کجا بوده مهم اینه وقتی برای تیم رقیب این اتفاق میفته کاملا بی عدالتی ولی اگر بازیکن مورد علاقه عده ای خاص باشه عدالته
    زیاد سخت نگیر...فوتبال همینه ! اگه ریبری میگرفت بازم حرف و حدیث را میفتاد - رونالدو هم گرفت یه سری حرف و حدثث را افتاد ( کمتر ) - مسی هم که امسال تکلیفش مشخص بود.

11. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اینکه بعد از رونالدو مسی قرار بگیرد نشان از حماقت رای دهنگان است !!!! مسی مسیه ولی امسال نصف خودش هم نبوده !! حالا که نوبت ریبری شد رای دهندگان یاد مظلومیت رونالدو افتادن و رای ها رو به ایشون دادن !!

مسخره تر از همه تیم منتخب هست که هر سال مسخره تر از سال گذشته انتخاب میشه

اسمی از بایرنیا نمیارم . ولی مارکو رویس کجاس ؟؟؟؟ رابرت لواندوفسکی بهترین مهاجم دنیا کجاس ؟؟؟؟ [حذف شد]
    اینیستا و ژاوی امسال چی داشتن که رویس نداشت ؟؟؟؟ چرا همیشه باید اسم ها در این تیم باشن !! کفر میشه 1 سال اینا نباشن و بازیکنایی که واقعا حقشونه اینجا باشن ؟؟؟
    Last edited by pcforlife; 14-01-2014 at 21:02. دليل: بخش حذف شده = ادبیات نامناسب

13. 4 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

راست میگه زیاد سخت نگیر
    هر کسی هم که چه کفش طلا چه توپ طلا رو میبرد یه سری حرف و حدیث پشتش بود .
    بحث علاقه هم بی دلیل نیست . اینا همه به خاطر رای همین علاقه مندا به همین بازیکنها بوده . واقعا از نظر من که هیچی از ارزشهای بازیکنهای دیگه کم نمیشه . من خودم عاشق مسی اما واقعا دوست داشتم این دفعه رونالدو ببره .

15. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

رونالدو: من آدم احساساتي هستم

رونالدو با اعلام اين که دوست دارد سال آينده نيز "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورد مي‌گويد به اين خاطر که خيلي احساساتي است نتوانسته جلوي احساسش را در هنگام دريافت «توپ طلاي فوتبال جهان» بگيرد.

کريستيانو رونالدو شب گذشته (دوشنبه) موفق شد براي دومين بار توپ فوتبال جهان را به دست آورد و به عنوان بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 انتخاب شود.

به نقل از ايسنا،رونالدو پس از دريافت توپ طلا در ميکسدزون مراسم انتخاب برترين‌هاي فوتبال جهان گفت: امشب شبي بسيار فراموش نشدني را پشت سر گذاشتم. نمي‌توانم احساسم را از دريافت توپ طلا بيان کنم. لحظه بسيار خاصي براي من بود. مي‌خواهم از هم تيمي‌هايم در رئال مادريد و تيم ملي پرتغال تشکر کنم، چرا که بدون کمک آنها نمي‌توانستم به اين عنوان دست پيدا کنم. هم من و هم ريبري شايسته دريافت "توپ طلا" بوديم.

رونالدو در ادامه گفت: سال خوبي را در سال 2013 پشت سر گذاشتم. مي‌خواهم سال آينده نيز با عملکرد خوبم بتوانم بار ديگر توپ فوتبال جهان را به دست بياورم. اين توپ طلا را به خانواده‌ام، فرزندم، همسرم، زين الدين زيدان که در اينجا همراه من بود و اوزه‌بيو فقيد تقديم کنم. هم‌چنين مي‌دانم که خيلي از پرتغالي‌ها از انتخاب من به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" خوشحال شدند و به همين خاطر اين عنوان را به آنها نيز تقديم مي‌کنم. هم‌چنين بايد از مادرم که هميشه در کنارم بود و در هنگام انتخابم به عنوان مرد سال گريه کرد تشکر کنم. من بسيار آدم احساساتي هستم و در آن لحظه نتوانستم خودم را کنترل کنم. در کل اين‌ها مي‌تواند انگيزه خوبي براي من در سال 2014 باشد. توپ طلا يک جايزه فردي است و من دوست دارم که در سال 2013 جوايز گروهي مهمي همراه باشگاهم رئال مادريد کسب کنم و بتوانم همراه پرتغال در جام جهاني 2014 برزيل موفق باشم.

ستاره رئال مادريد در پايان درباره رابطه‌اش با ليونل مسي گفت: من رابطه حرفه‌اي با ليونل مسي دارم و هميشه به عنوان يک بازيکن او را ستايش کرده‌ام و خوشحالم که با او که يکي از بهترين بازيکنان فوتبال جهان است رقابت مي‌کنم. باز هم اميدوارم که سال آينده بتوانم اينجا باشم و يک بار ديگر "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورم.

کريستيانو رونالدو در سال 2008، زماني که در منچستريونايتد بازي مي‌کرد موفق شد به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شود، اما پس از آن ليونل مسي چهار بار پي در پي "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شد.
    Last edited by اورست; 14-01-2014 at 13:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •