........
..........
........
..........
خواهش میکنم عزیز
++++
دوستان محض اطلاع بگم من الان شخصا دو مرحله از بازی رو رفتم و به شخصه توی اجرای بازی کوچکترین مشکلی نداشتم!
به جرات میتونم بگم تنها جایی که بازی لگ میزنه درست توی چک پوینتهاست که بازی برای 5. ثانیه لگ میزنه(که کاملا طبیعیه) و در بقیه جاهای بازی کوچکترین مشکلی در اجرای بازی نداشتم!
فقط من برای اطمینان آپدیت شماره 1 رو که قبلا روی سیستم بود رو نصب کردم که توی بازی به باگ نخورم ولی به دوستان پیشنهاد میکنم اگه قرار به دانلود هست آپدیت شماره 2 رو دانلود و نصب کنند...
+++
فقط خواستم بگم اکثر دوستانی که مشکل اجرای بازی و یا لگ دارند نه به خاطر ضعف سیستم بلکه به خاطر اینه که در وهله اول بازی رو(حالا یا از روی آگاهی یا نا آگاهی)در حالت 32bit اجرا میکنند چون اینجور که من بررسی کردم این بازی برای اجرا به حدود 3.5GB رم سیستم احتباج داره که اگه بازی در حالت 32bit باشه به هبچ وجه به بیشتر از 3GB اون دسترسی ندارین که باعث میشه بازی به شدت دچار لگ بشه!
موفق باشید...![]()
Last edited by mehdy.z; 23-11-2013 at 22:08.
دوستان من بلاخره دانلود کردم بازی رو نسخه بلک باکس از سایت دانلودها و رو سیستمم به راحتی اجرا شد بدون هیچ کرکی و لگی و با رزولوشن 1600*900
مشخصات سیستمم هم قبلا گفتم ولی بازم میگم که اطلاع رسانی بشه.
کارت گرافیکم>>>NVIDIA Geforce 9500 GT 1 GIG XFX با نسخه دایرکت ایکس 10.1
رم سیستمم:2 گیگابایت APEACER
سی پی یو هم DUAL CORE INTEL E5300 2.66 گیگاهرتز
اپدیت کارت گرافیک هم 331.82 هست
ویندوز هم Windows 7 Ultimate 32 bit Servis Pack 1
اگه چیزی مونده تا بازم توضیح بدم و در اخر بازی بسیار قشنگیه سعی کنید از دست ندید .یا علی.
منم که هر کار کردم نشد!
روی ویندوز 8 64 بیتی روی لپ تاپ نصب کردم که اصن بالا نیومد
روی PC با ویندوز 7 sp1 32 بیتی هم نصب کردم از اون بخش که میرن توی کشتی دیگه میپره بیرون
آپدیت شماره 2 رو هم نصب کردم ولی باز تاثیری نداشت
دیگه موندم چیکار کنم![]()
سلام
من رو وین 7 بازی میکردم و هیچ مشکلی نداشتم آپدیت 13.9 هم رو سیستمم نصب کرده بودم
الان بنا به دلایلی که مربوط ب این بازی نمیشه مجبور شدم وین 8 نصب کنم
الان بازی اجرا میشه ولی هر کار میکنم آپدیت 13.9 نصب نمیشه
لطفا راهنمایی کنین یا یه لینک آپدیت سالم از آپدیت گرافیک 13.9 ای تی آی بهم بدین
ممنون
يكي نيست جواب ما رو بده؟؟؟
به خدا ثواب داره![]()
سلام
اگر گرافیکتون سری 4000 یا قدیمی تر هست ، درایور 13.9 روی ویندوز 8 نصب نمیشه چون این درایور برای ویندوز 8 نیومده
این رو من از خود سایت AMD دیدم که درایور 13.9 برای ویندوز 7 و ویستا اومده و وقتی ویندوز 8 رو انتخاب می کنید ، درایور 13.1 رو برای دانلود میاره
اینم لینک خود سایت AMD که می تونید با انتخاب ویندوز 8 و مدل گرافیکتون ، ببینید فقط درایور 13.1 رو نمایش می ده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی رو از یکی از دوستام گرفتم و اجراش میکنم اما وسط بازی یهو بازی گیر میکنه و منم مجبورم بازی رو ببندم دلیلش چیه ؟؟؟؟ من بازی call of duty ghost رو تموم کردم و هیچ مشکلی هم نداشت اما این بازی مشکل داره چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا مشکل کرک دارین![]()
این مشکل کرش با آپدیت های بازی مخصوصا آپدیت ورژن 2 حل میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)