ما که رفتیم پارس آنلاین
به نظرم تنها شرکتی که کاربراش اکثرا راضی ان پارس آنلاینه
ما که رفتیم پارس آنلاین
به نظرم تنها شرکتی که کاربراش اکثرا راضی ان پارس آنلاینه
اونوقت برای خونه هم اگر این تعرفه رو بگیریم همچین سرعتی میده یا چون برای شرکت بوده بالا بسته براتون ؟
همین رو باید بده. چون جز تعرفه های عادی هست نه اختصاصی
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم شرکت فارانت نماینده صبانت هم هستش.
وایرلس فارانت دست خودشون هست و میتونند سرعت واستون باز بذارن. البته در صورتی هستش که تجهیزات وایرلس هم از خودشون تهیه کنید.(آنتن نانوM5 )
ولی ADSL بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی خودشون میگن سرعت ADSL هم تا اونجایی که بشه باز میذاریم.
منظور من یه چیز دیگه بود دوست عزیز .من فقط وایرلس میخام ازشون بگیرم و سوالم این بود که همین تعرفه 512 برای خونه هم تا 10 مگ بازه یا چون شما برای شرکت گرفتید سرعت رو باز گذاشته ؟
من الان مبین نت دارم . بخاطر پینگ افتضاحش مخابرات گرفتم ( چون فیبر نوری هست و انتخاب دیگه یی نیست ) بهم گفتن 10 روز دیگه وصل میشه ! الان 5 روزش گذشته
دزفول
به نظرتون میتونه از مبین نت بدتر باشه؟
تفاوت چندانی نداره فقط قیمتش پایینتره همین..
اره ولی گفتم شاید دیده برا شرکته کمی سرعت رو بیشتر گذاشته .
شنبه هفته پیش رفتم نمایندگی اکسین خیابون 12 غربی کیانپارس که نمایندگی ابنترنت مخابرات رو گرفته ،که یه مشت احمق نفهم نشته اونجا،درخواست تخلیه خطمو دادم که خطم و از رانژه در بیارم و از شر این آشغالا راحت بشم....
بعد درخواست رو نوشتم بش دادم بعد بم گفت دلیل هم باید بنویسی که چرا میخوای خط رو تخلیه کنی؛منم یه صفحه کامل براش نوشتم....بعد آشغال در اومده میگه یکی دو ماه طول میکشه تا از رانژه در بیاد...
میگم چه خبره تمام شرکتا دو روزه در میارن میگه ما با بقیه فرق داریم.....خو یکی نیست بگه لا الله الا الله .........
دوباره امروز رفتم میگه یکی دو ماه طول میکشه...
8 روز از درخواستم گذشته خدا میدونه درخواستمو چیکار کردهم:پارش کرده انداخته تو سطل آشغال..
کسی راهی ،چیزی بلده که سربع درش بیارم از رانژه؟
ممنون میشم
من هم جواب رو غیر مستقیم بهتون دادم.
شما برو آنتن رو ازشون بخر بعدش یک تعرفه 256 یا 512 بگیر خودت هم بگو سرعت رو روی چند واست بذارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)