داداش من فایل fifa14.par رو حذف کن..و بعد روی فایل که به عنوان کرک کپی کردی کلیک کن..نه رو فایل فیفا 14
روی فیفا 14-اسکیدرو کلیک کن که میره تو بازی
خبرشو بده
داداش من فایل fifa14.par رو حذف کن..و بعد روی فایل که به عنوان کرک کپی کردی کلیک کن..نه رو فایل فیفا 14
روی فیفا 14-اسکیدرو کلیک کن که میره تو بازی
خبرشو بده
دادا این کارو کردی؟؟؟؟
توی run تایپ کنید cmd و روی آن کلیک کنید و run as administrator رو حتما بزنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- عبارت زیر را با ماوس کپی و در صفحه cmd کپی کنید
bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff
5- کامپیوتر را ریست کنید و از کرک زیر استفاده کنید و فایل fifa.par رو پاک کنید
دادا توپ بزرگه...یه کاری کن..قبل بازی توپ رو عوض کن..احتمالا چون رو حال دیفالت هست اینطوری میشه...
تو فیفا 13 هم توپ دیفالت پیدا نبود ..غیب بود.
یه توپ دیگه امتحان کن
ببین داداش من با این قسمت بخش ران رو نفهمیدم جدی من سی ام دی رو زدم بعدش یه صفحه سیاه اومدش که نمیدونم باهاش باید چیکار کرد البته من اون عبارت ران اس ادمینیستراتور رو جلوش زدم بعدش اومد پائین بعدش عبارتی که گفتید رو کپی کردم تو اونجا و بازم نوشته های اومدش و اومد پائین و بعد اون ریستار کردم اومدم فایل فیفا.پار رو حذف کردم ولی هیچی نشد
من الان میخوام بازم اون نسخه دیگه رو که غیرشرکتی بودش رو امتحان کنم ببینم با این روشی که گفتید میشه یا نه خیلی ممنون از همه بچه ها آقا فاضل و آقا رضا و جناب جی جی آلکس و هرکسی که واقعا کمک میکنه![]()
سلام
من تمام مراحل بالا رو انجام دادم ولی هنوز بازی اجرا نمیشه این پیغام و میده وقتی از فایل های کرک شده بازی و اجرا میکنم
fifa 14 has stopped workingfifa-config این قسمت اجرا میکنم نیاز به اکانت برنامه origin داره
و وقتی هم که بازی و از
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
دادا ویندوزت سون هست؟؟؟
اینی که میگم رو دونه به دونه انجام بده
برو تو قسمت استارت
اون پایین بنویسcmd
یه فایل میاد به همین نام
روش کلیک راست کن
روی ران از ادمینستر کلیک کن
بعد یه صفحه سیاه میاد
این نوشته ای که بهت داده بودم رو کپی کن
برو تو صفحه سیاه کلیک راست کن و بزن پیست
بعد اینتر رو بزن
زیرش مینویسه ساکسفول
موس میاد خط پایینش
صفحه رو ببند
ری استارت کن..
بعد که بالا اومد برو کرک 4 رو تو قسمت فیفا 14/ گیم پیست کن
فایل فیفا14.پار رو پاک کن
رو اون فایل کرک که ریختی توی پوشه بازی کلیک کن..اون فایلی که اکسترکش کردی رو میگما...
روی فایلی به نام فیفا 14 که از اول تو اون فولدر بود کلیک نکن..بازی میاد به احتمال فراوان
خبرشو بده
سلام من اول مشکل stop working داشتم دقیقا این کارا کردم وقتی رو فایل کرکی ک کپی کردم کلیک میکنم مینویسه
cracked by BP@3DM
و ی لجظه صفحه سیاه میشه و دوباره به صفحه دستکتاپ برمیگرده و هیچ اتفاقی نمیافته!!![]()
من مشکل stop working داشتم اما حل شد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- از کرک ورژن 3 استفاده کنید
2- از فولدر installer هم dx هم vc و هم اون یکی که تو ذهنم نیست رو حتی اگه ورژن دیگه ای نصبه رو نصب کنید مخصوصا vc
3- توی run تایپ کنید cmd و روی آن کلیک کنید و run as administrator رو حتما بزنید
4- عبارت زیر را با ماوس کپی و در صفحه cmd کپی کنید
bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff
5- کامپیوتر را ریست کنید و از کرک زیر استفاده کنید و فایل fifa.par رو پاک کنید
6- اسم کرک رو تغییر ندید و قبل از آپدیت یک بار امتحان کنید که آیا اجرا میشود یا خیر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اینجوری مشکلم با ویندوز 7 64 بیتی حل شد
ضمنا حتما از پچی که نور ورزشگاه رو زیاد میکنه هم استفاده کنید
برای روونتر شدن بازی توی تنظیمات بازی شتاب بازیکنا رو توی قسمت user و pc رو از 50 روی 55 بذارید
بازی با برنامه xboxce مشکلی نداشت اما هنوز تنظیمات رو انجام ندادم ببینم شوکر راست کار میکنه یا نه
لرزش و کارت قرمز هم توی دوستانه وجود نداشت
فقط یه خواهشی دارم..اونایی که دپفعه ی اول دومشونه که هیچ ولی امثال من اگه بازیشون اجرا شد بیان اینجا و به بقیه هم کمک کنن...برین پشتتونو نگاه نکنین بعد براتون بد میشه ها...م=واسه شماهم خراب میشه ها...از ما گفتن بود..کمک کن تا کمکت کنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)