منظورش حراست هستيك پليس ورزش ايراني
------------------------
با وجود تکذیب استفاده بازیکنان مس از مشروبات الکلی
محمدی: ما تحقیقاتمان را ادامه میدهیم
صحبت های لوکا بوناچیچ در گفت و گو با یکی از خبر گزاری ها مبنی بر اینکه بازیکنان تیمش در امارات به جای آب مشروبات الکلی سفارش می دادند واکنش شدید سازمان لیگ را به همراه داشته است.
این مسئله آنقدر بازتاب داشته که سازمان لیگی ها پس از انتشار این مصاحبه بلافاصله دست به کار شدند تا موضع را از طریق باشگاه مس پیگیری کنند.موضوعی که به نظر مسی ها ان را تکذیب کرده اند.عزیر محمدی می گوید« پس از بررسیهایی که در مورد مصاحبه لوکا بوناچیچ مبنی بر مصرف مشروبات الکلی یکی از بازیکنان مس انجام دادیم مدیران باشگاه مس این مسأله را به شدت تکذیب کردند.»
اما این پایان کار نیست.عزیز محمدی خیلی جدی تر از این حرف ها پیگیر ادعای لوکا است.این را خودش می گوید و ادامه می دهد«این قضیه از سوی مدیران مس تکذیب شد اما با این حال ما به تحقیقات خود ادامه میدهیم و اگر متوجه شویم که این قضیه صحت دارد قطعا با خاطی یا خاطیان برخورد میکنیم.
البته من خودم در امارات حضور داشتم و چنین مسألهای را ندیدم اما در هر صورت به بررسیهایمان ادامه میدهیم.»
رئیس سازمان لیگ در پایان می گوید«: دیروز در این خصوص با نژادزمانی صحبت کردم که وی همه به شدت قضیه مصرف مشروبات الکلی بازیکن مس را تکذیب کرد هنوزچیزی در خصوص ادعای بوناچیچ به اثبات نرسیده است.»
khabaronline.ir