Martin جان
ممنونم از اينكه لطف كردي و جوابم را دادي.
هميشه شاد و موفق باشي.
Martin جان
ممنونم از اينكه لطف كردي و جوابم را دادي.
هميشه شاد و موفق باشي.
من که زیاد از این چیزا سر در نمی یارم.مگه برای به دست اوردن این برنامه ها نباید اون ضمیمه ها رو که در تاپیک اون برنامه هست سیو کنیم؟
من که سیو کردم یه فایل windows picture and fax viewer اومد که وقتی روش کلیک کردم عکسی نیاورد و ارور داد.
سلام من وقتی بازیه ps 2 می زارم با برنامه pcsx باید رو کدوم گزینه کلیک کنم تا بیاد بازی؟
بابا چرا کسي توجه نميکنه
چرا با اينکه پلاگين صدا داخل پوشه پلاگين هست اون رو نميشناسه و ليست اون خاليه )PCSXE 9.2(
Last edited by ClubMilad; 26-04-2007 at 09:51.
سلام
میخواستم بدونم حداق سیستمی که میشه با اون بعد ریختن برنامه بازی های ps2رو اجرا کرد چی باید باشه.
مرسی
شما بگين كدوم ضميمه تا راهنمايي كنم.
شما اول بايد از منوي Config آدرس DVD-ROM خودتون رو براي برنامه مشخص كنين. بعد از منوي File ميتونين بازي رو اجرا كنين. آموزش كامل تنظيمات برنامه به فارسي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي اين كه پلاگينهاي صوتي توي بازي كار كنن نبايد كارت صوتي شما Onboard باشه و بايد كارت صوتي پيشرفته اي باشه. ضمنا اگه بازي با صدا باشه 3 تا 5 فريم افت فريم اتفاق مي افته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت شما دوستان گرامی می خواستم عرض کنم که وقتی بنده می خوام بازی god of war رو با pcsx2 0.9.1 اجرا بکنم بعد از زدن run cd و شروع به کار کردن برنامه بعد از رفتن آرم ps2 با دو گزینه مواجه می شوم که در بالا BROWSER و در پایین SYSTEM CONFIGURATION مواجه می شم چگونه می توانم وارد بازی شوم لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید![]()
خیلی ممنون مشکلم با خوندن پست های قبلی تاپیک حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم اونهم سرعت بازی است که خیلی پایینه البته من بازی رو از روی هارد و به صورت ایمیج اجرا نمی کنم در ضمن بنده تا درون بازی ها هم موفق شدم بروم منظورم بازی god of wart است لطفا در مورد سرعت بنده را راهنمایی کنید
با تشکر Dante
با سلام می خواستم عرض کنم که بنده بعد از دانلود کردن برنامه pcsx2 0.9.2 و اجرای آن با قسمت تنظیمات مواجه می شوم که پلاگین sound خال است و هر پلاگینی هم دانلود کردم به آن نخورد لازم به ذکر است که زمانی که تنظیمات را ok می زنم با ارور همان پلاگین صدا مواجه می شوم و به درون نرم افزار نمیرود لطفا بنده را کمک به فرمایید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)