داش بله آخرشه .ولی برا من بدون روت کردن میشه به sd انتقال داد.نمیدونم...
داش هنگام انتقال ارور میده؟
داش بله آخرشه .ولی برا من بدون روت کردن میشه به sd انتقال داد.نمیدونم...
داش هنگام انتقال ارور میده؟
ریست فکتوری کردم و رمو با موبایلم فرمت کردم درست شد.ممنون. ممکنه از نوع فرمت مموری بوده مشکل.بازم از راهنماییت ممنون.
سلام دوستان خسته نباشید تبلتم بنچمارکش از antutu وحشتناک کم شده نمیدونم چرا قبلا 13000 میگرفتم ولی الان 8000 من موندم که چرا اینطوری شده در ضمن توی بازیها هم لگ داره real racing3![]()
دوست عزیز بنچمارک، قبلنا درست امتیاز میداد.تویه سایتی خوندم که می گفت antutu از شرکتا پول هنگفتی میگیره تا گوشی هاش امتیاز بیشتری بگیره.
درمورد سوال دومت باید بگم حتما دیتاشو واسه power vr دانلود نکردی واسه من که هنگ نکرده .بازم سوال داشتی مطرح کن.
مرسی دوست عزیز از اینکه جواب سوال من رو دادی،ولی هر کسی تازه بنچمارک گرفته همشون بالای ۱۱۰۰۰ بوده من دیتا رو هم مطمئن هستم که مال این گرافیک بوده اخه از چند تا سایت مختلف دانلود کردم و همشون رو امتحان کردم باز میکنه ولی خیلی اهسته وکند دیگه نمیدونم چیکارش کنم شاید به اون اپدیتی که چند روز پیش اومده باشه بستگی داره نمیدونم فقط از چند نفر از دوستان خواهش میکنم که اونها هم بنچمارک بگیرن و بزارن و مرسی دوستان گلم![]()
Last edited by kanesbi; 06-12-2013 at 23:36.
کامپیوتر من دیگه تبلت رو نمشناسه.از 4 تا حالت usb اولی رو نمیشناسه ولی 3 تای اخر رو که حالتهای عکس و فقط شارژ و سی دی رام هست رو میشناسه.منم فقط گزینه اول واسم مهمه که بتونم توش اهنگ و برنامه بریزم.ویندوزم هم xp هستش.درایورش رو هم نصب کردم.گوشی هم روت شده است.البته جدیدا هم ویندوزم رو عوض کردم .ویندوز اکس پی نوامبر 2013 هستش.از چی میتونه باشه؟
Last edited by habib mahvare; 07-12-2013 at 15:45.
تب منم همین مشکل رو داره.....تازگی اینطور شده.....ویندوز سون 64 بیتی
برای منم اینجوری شده ولی با این تفاوت که تب رو میشناسه ولی فایلهای توی درایور رو نشون نمیده
Sent from my ME173X
میشه در مورد مشکل نشناختن تبلت توسط کامپیوتر یکم بیشتر توضیح دهید؟
میگردم و مشکلتون رو حل میکنم.
چرا مرورگر وب این تبلت باز نمیشه و پیغام متاسفانه مرورگر متوقف شده می دهد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)