یادش بخیر این یکی از عکسهای مسابقه شعر متناسب با عکس در انجمن ادبیات بود من تعبیرم ازاین عکس رو با شعری که در اون مسابقه گذاشتم بیان میکنم با این عنوان:
دور باطل
یادش بخیر این یکی از عکسهای مسابقه شعر متناسب با عکس در انجمن ادبیات بود من تعبیرم ازاین عکس رو با شعری که در اون مسابقه گذاشتم بیان میکنم با این عنوان:
دور باطل
این عکس منو یاد خر آسیاب می ندازه تنها با این تفاوت بسیار کوچیک (!) که این فرد در تمام عمرش مدعیه داره یه راه جدید و هرگز طی نشده رو با سختی و مرارت زیاد کشف می کنه.
Last edited by forutan; 01-04-2014 at 19:02.
این اولین عکس من در این تاپیک هست و خوشحال میشم نظر دوستان رو در موردش بدونم :
عکس بسیار جالبیه و منو یاده اون ضرب المثل معروف ایرانی میندازه:
" خواهی نشوی رسوا, هم رنگ جماعت شو "
" If you do not want to be ashamed, follow the crowd "
Last edited by Demon King; 30-03-2014 at 11:14. دليل: اضافه کردن معادله انگلیسی ضرب المثل
نظر خیلی خوبی بود، ولی من این عکس رو از جایی که برداشته بودم یک تفسیر خیلی جالبی ازش ارائه داده بود، که شاید با این نگاه سریع ما زیاد جور در نیاد.
به ذهن خودم نرسید، خواستم ببینم به ذهن کس دیگری هم نمیرسه یا نه.![]()
این عکس منو یاد این ضرب المثل میندازه:
در کنار سيب گنديده، سيب سالم هم میگندد.
یعنی بیشتر این حس بهم القا میشه که اون چنگال متفاوت میتونه بهم زننده نظم یک جمع باشه و اونها رو تحت تاثیر بگذاره...
تو انیمیش رنگو، لاک پشت فرماندار میگفت :
اگه آب رو کنترل کنی، همه چیو کنترل میکنی.
امروز آدما تشنه این هستن که خودشون رو به وسیله دانستن قانع کنن یا توجیه کنن، پس کافیه وسیله های گسترش آگاهی رو کنترل کنی، تا همه چیو کنترل کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر قابی میتواند تنها بخشی از حقیقت باشد، هر دوربینی میتواند دروغ بگوید.
یادآور تحلیل معروف از عملیات گوبلزی:
هیچوقت نگذارید مردم دلسرد شوند، هیچوقت خطا و تقصیری را نپذیرید، هیچوقت تصدیق نکنید که دشمن ممکن است صفت خوبی داشته باشد، هیچوقت جایی برای جایگزین باقی نگذارید، در آن واحد روی یک دشمن متمرکز شوید و تقصیر هر اتفاق بدی را بر گردن او بیاندازید. مردم دروغ بزرگ را زودتر از دروغ کوچک باور میکنند و اگر دروغی را مکرراً تکرار کنید، دیر یا زود آن را باور خواهند کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
شاید زیاد مرتبط نباشد : این مفهوم در این مورد خاص برایم یادآور اصطلاح دوکومنتور فرانسوی و ماکومنتری انگلیسی است. (مستند + دروغگو) نمیدونم فارسیش میشه "دروغتند"؟ : )
برنامه های دیدم که به نیت هزل و هجو تهیه شده و با وجود نشانگان آشکار و نیت عمدی(مثل همین روزهای دروغ اپریل) مورد پذیرش مخاطب واقع شده.
یکبار نشریه "همشهری داستان" یک مصاحبه جعلی و شوخی و طنز زد، ماه بعد بازخورد از مخاطبان داشت:| که کجاست این آدم با حال(نویسنده فرضی به سخره گرفته شده)
دوره زمونه ای شده که به چشمهامون هم نمیتونیم اعتماد کنیم!
نشان دادن وقایع بصورت خلاف واقع
نقش رسانه در جهت دهی قضاوت مردم از اتفاقات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)