تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 29 اولاول ... 15212223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

2. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مهران مدیری «شوخی کردم» را تمام می‌کند

مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام می‌کند و پرونده‌ی این مجموعه نمایشی در شبکه‌ی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته می‌شود.

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تاکنون 10 قسمت از مجموعه‌ی شوخی کردم در قالب پنج دی‌وی‌دی در شبکه‌ی نمایش خانگی توزیع شده است. 14 قسمت دیگر این مجموعه نیز قرار است در قالب هفت دی‌وی‌دی توزیع شود.

پیش از این اعلام شده بود فصل اول این مجموعه ابتدا در ۲۴ قسمت (۱۲ دی‌وی‌دی) تولید می‌شود و پس از دریافت بازخوردهای مردمی، تصویربرداری فصل دوم آن آغاز می‌شود. اما مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام می‌کند و به نظر می‌رسد پرونده‌ی این مجموعه نمایشی در شبکه‌ی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته می‌شود.

«شوخی کردم» نام مجموعه نمایشی ویدئویی در حال پخش به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مهران مدیری است. این مجموعه با ژانر طنز اجتماعی بوده و به صورت شبکه نمایش خانگی تولید می‌شود.

مجموعه «شوخی کردم» از لحاظ موضوع، دارای قسمت‌های مستقل بوده و در هر قسمت بر اساس یک سوژه نمایش‌های کمدی پخش می‌شود.

در مجموعه «شوخی کردم»، کلیپ‌های طنز در محیط‌ها و قالب‌های خاصی اجرا می‌شود: اتاق عمل که این کلیپ در اتاق عمل و در حین عمل جراحی اجرا می‌شود و نقش جراح را مهران مدیری بازی می‌کند.

آدم‌های اولیه: این کلیپ در محیط عصر انسان‌های نخستین اجرا می‌شود. یکی از نقش‌های این اجرا، مهران غفوریان است.

متهم و بازپرس: این کلیپ مجموعه گفتگوهای متهم و بازپرس است. نقش متهم را مهران غفوریان بازی می‌کند.

زن و شوهر باتجربه: این کلیپ خاطرات یک زن و شوهر پیشکسوت را نمایش می‌دهد.

اخبار: این کلیپ در قالب خبر پخش می‌شود. الیکا عبدالرزاقی و مهران مدیری نقش اخبارگویان را اجرا می‌کنند.

شب شعر: این کلیپ یک محفل ادبی شاعرانه است که در آن مهران مدیری به ارزیابی و نقد شعر می‌پردازد.مشاور خانواده: این کلیپ به تقلید از برنامه‌های مشاوره‌ای ماهواره‌ای که با تلفن کردن به کارشناسان انجام می‌گیرد، تهیه شده است.

میزگرد تلویزیونی اجتماعی و کارشناس مهمان، میزگرد تلویزیونی سینما و کارشناس مهمان نیز از دیگر آیتم ‌های این مجموعه است.

به گزارش ایسنا، مهران مدیری که پس از اختلاف نظر بر سر پخش سریال «قهوه تلخ» از تلویزیون جدا شد و به شبکه نمایش خانگی کوچ کرد و صداوسیما نیز در اقدامی واکنشی، هرگونه حضور او را حتا در قالب آگهی‌های تبلیغاتی در صداوسیما ممنوع کرد، امسال مهمان ویژه‌برنامه شبکه سه بود و اعلام کرد در سال 93 و در همین ایام بهار به تلویزیون برمی‌گردد.

4. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تو اینترنت شایعه شده مدیری میخواد شب های ببره 2 رو بسازه.
    چندجا شایعه شده بود که با پیمان قاسم خانی قراره بسازه ولی قاسم خانی در جواب اینو گفت:

ایسنا نوشت: پیمان قاسم‌خانی هرگونه همکاری مستقیم در ساخت سری جدید «شب‌های برره» را منتفی دانست.
    این فیلمنامه‌نویس در پی انتشار اخباری مبنی بر همکاری دوباره‌اش با مهران مدیری در سری جدید سریال «شب‌های برره» در گفت‌وگویی کوتاه بیان کرد: در حال حاضر مشغول نوشتن فیلمنامه سینمایی «پژمان» هستم و بعد از آن هم یک فیلمنامه سینمایی دیگر دارم، به همین دلیل با وجود علاقه‌ای که به این همکاری مجدد دارم، اما زمانی برای همکاری و فعالیت در این پروژه ندارم.
    قاسم‌خانی با آرزوی موفقیت برای همکاران خود در این سریال گفت: البته صحبت‌هایی را با دوستانم داشته‌ام و قرار بر این است که اگر نیازی به مشورت یا تبادل نظر وجود داشت‌، در حد یکی دو جلسه با آن‌ها گفت‌وگو کنم، اما اینکه همکاری مستقیم و دائمی در این پروژه داشته باشم را کاملا رد می‌کنم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مهران مدیری «شوخی کردم» را تمام می‌کند

مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام می‌کند و پرونده‌ی این مجموعه نمایشی در شبکه‌ی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته می‌شود.

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تاکنون 10 قسمت از مجموعه‌ی شوخی کردم در قالب پنج دی‌وی‌دی در شبکه‌ی نمایش خانگی توزیع شده است. 14 قسمت دیگر این مجموعه نیز قرار است در قالب هفت دی‌وی‌دی توزیع شود.

پیش از این اعلام شده بود فصل اول این مجموعه ابتدا در ۲۴ قسمت (۱۲ دی‌وی‌دی) تولید می‌شود و پس از دریافت بازخوردهای مردمی، تصویربرداری فصل دوم آن آغاز می‌شود. اما مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام می‌کند و به نظر می‌رسد پرونده‌ی این مجموعه نمایشی در شبکه‌ی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته می‌شود.

«شوخی کردم» نام مجموعه نمایشی ویدئویی در حال پخش به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مهران مدیری است. این مجموعه با ژانر طنز اجتماعی بوده و به صورت شبکه نمایش خانگی تولید می‌شود.

مجموعه «شوخی کردم» از لحاظ موضوع، دارای قسمت‌های مستقل بوده و در هر قسمت بر اساس یک سوژه نمایش‌های کمدی پخش می‌شود.

در مجموعه «شوخی کردم»، کلیپ‌های طنز در محیط‌ها و قالب‌های خاصی اجرا می‌شود: اتاق عمل که این کلیپ در اتاق عمل و در حین عمل جراحی اجرا می‌شود و نقش جراح را مهران مدیری بازی می‌کند.

آدم‌های اولیه: این کلیپ در محیط عصر انسان‌های نخستین اجرا می‌شود. یکی از نقش‌های این اجرا، مهران غفوریان است.

متهم و بازپرس: این کلیپ مجموعه گفتگوهای متهم و بازپرس است. نقش متهم را مهران غفوریان بازی می‌کند.

زن و شوهر باتجربه: این کلیپ خاطرات یک زن و شوهر پیشکسوت را نمایش می‌دهد.

اخبار: این کلیپ در قالب خبر پخش می‌شود. الیکا عبدالرزاقی و مهران مدیری نقش اخبارگویان را اجرا می‌کنند.

شب شعر: این کلیپ یک محفل ادبی شاعرانه است که در آن مهران مدیری به ارزیابی و نقد شعر می‌پردازد.مشاور خانواده: این کلیپ به تقلید از برنامه‌های مشاوره‌ای ماهواره‌ای که با تلفن کردن به کارشناسان انجام می‌گیرد، تهیه شده است.

میزگرد تلویزیونی اجتماعی و کارشناس مهمان، میزگرد تلویزیونی سینما و کارشناس مهمان نیز از دیگر آیتم ‌های این مجموعه است.

به گزارش ایسنا، مهران مدیری که پس از اختلاف نظر بر سر پخش سریال «قهوه تلخ» از تلویزیون جدا شد و به شبکه نمایش خانگی کوچ کرد و صداوسیما نیز در اقدامی واکنشی، هرگونه حضور او را حتا در قالب آگهی‌های تبلیغاتی در صداوسیما ممنوع کرد، امسال مهمان ویژه‌برنامه شبکه سه بود و اعلام کرد در سال 93 و در همین ایام بهار به تلویزیون برمی‌گردد.
    من که نفهمیدم چی شد؟!

نوشته 10 قسمت توزیع شده و 14 قسمت دیگه توزیع میشه و در 12 قسمت پرونده این سریال بسته میشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که نفهمیدم چی شد؟!

نوشته 10 قسمت توزیع شده و 14 قسمت دیگه توزیع میشه و در 12 قسمت پرونده این سریال بسته میشه!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره توضیح داده :

مهران مدیری برای ساخت سریال جدید ۱۵۰ قسمتی خود شوخی کردم را در دوازده قسمت تمام خواهد کرد

(منظورش مجموعه است پس 5 مجموعه دیگه عرضه میشه)

حدس من : با توجه به صحبتهای مهران مدیری در سال نو در تلویزیون، قراره مهران مدیری یک سریال 150 قسمتی برای تلویزیون (شبکه 3) بسازه

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

«شوخی کردم» مهران مدیری تمام شد

مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام می‌کند و پرونده‌ این مجموعه نمایشی در شبکه‌ی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته می‌شود. تاکنون 10 قسمت از مجموعه‌ شوخی کردم در قالب پنج دی‌وی‌دی در شبکه‌ نمایش خانگی توزیع شده است. 14 قسمت دیگر این مجموعه نیز قرار است در قالب هفت دی‌وی‌دی توزیع شود.

خبرآنلاین

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

«شوخی کردم» مهران مدیری تمام شد

مهران مدیری ضبط مجموعه طنز «شوخی کردم» را تا دو روز دیگر تمام می‌کند و پرونده‌ این مجموعه نمایشی در شبکه‌ی نمایش خانگی در 12 قسمت بسته می‌شود. تاکنون 10 قسمت از مجموعه‌ شوخی کردم در قالب پنج دی‌وی‌دی در شبکه‌ نمایش خانگی توزیع شده است. 14 قسمت دیگر این مجموعه نیز قرار است در قالب هفت دی‌وی‌دی توزیع شود.

خبرآنلاین
    4 تا پست بالاتر همین خبر را ارسال کرده بودند

10. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من که نفهمیدم چی شد؟!

منظورش 12 پک 2 قسمتی هست که میشه 24 قسمت

12. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

14. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رضا شفیعی جم تو مجموعه شوخی کردم نقش درست حسابی نداره! حتی تو بعضی قسمتها حتی دیالوگ نداره!

تو این سری آخر هم یک ایتم داره که فقط از جلوی دوربین رد میشه (اون آیتم که مثلاً شوی لباس مردانه است!) بعد عکسش را بردند روی جلد DVD تا فقط مشتری جذب کنه!

به نظر من که اتلاف همچین بازیگری هست! (البته رضا شفیعی جم فیلم و سریال بد زیاد داره ولی بازیگر بااستعدادی هست)

16. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •