تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 249 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه rhbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نظر من که دهنوی خیلی عالی بازی کرد وحداقل تو بازی تععصبشو نشون داد خیلی حرفه ای رو اعصاب علی کریمی راه رفت
    مهم برد پرسپولیس بود حالا اگه یکی دو تا سالتو دیگه به علی کریمی میزد همچین جالب تر میشد

2. 8 کاربر از rhbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جلال حسینی: لغو اردوی پرتغال به ضرر تیم ملی شد/ خوشحالم که پرسپولیس جوان شده است

سید جلال حسینی مدافع ملی پوش پرسپولیس معتقد است که این تیم در ادامه بازی های لیگ برتر کار سختی برای قهرمانی دارد.

به گزارش عرش نیوز،حسینی در مورد شرایط پرسپولیس و آینده این تیم می گوید:«حالا تیم‌ها روی پرسپولیس حساس‌تر شده‌اند و کار را برای‌مان سخت‌تر می‌کنند. ضمن اینکه یک بازی هیچ‌وقت ملاک موفقیت نیست و با یک برد نمی‌شود گفت چه تیمی چند مرده حلاج است. از این به بعد کارمان خیلی سخت‌تر است چون همه تیم‌ها خوب بسته شده‌اند و مدعی‌اند. باید طوری بازی کنیم که بعدا بتوانیم بگوییم ما هم مدعی هستیم.» او در پاسخ به این سوال که آیا پرسپولیس می‌تواند مدعی باشد تاکید می کند:«تیم به خوبی بسته شده و ما هم از روز اول همه کار کرده‌ایم که بتوانیم مدعی باشیم. با این تیمی که داریم حتما می‌توانیم.من واقعا خوشحالم که تیم‌مان این‌قدر جوان شده و برنامه‌ریزی یعنی همین. آنها با جو پرسپولیس آشنا شده اند و آماده می‌شوند برای سال‌های بعد. آن‌وقت می‌توانیم یک تیم خیلی خوب و هماهنگ داشته باشیم.»
    حسینی در مورد بازی با ذوب آهن هم حرف می زند:« شرایط آب و هوایی اصفهان خیلی سنگین است. از طرفی ذوب‌آهن هوادارانش را هم دارد و یک تیمی هم هست که همیشه باید مراقبش بود. مخصوصا حالا که بازی اولش را هم باخته. البته کار برای هر دو تیم سخت است ولی ما باید حواس‌مان باشد که احساسی بازی نکنیم تا بتوانیم سه امتیاز این بازی را هم بگیریم.»
    رویانیان گفته حسینی هنوز پولی نگرفته. خود حسینی در این خصوص می گوید:« پول نگرفته‌ایم ولی خب مشکلی هم نیست. الان وقت خوبی برای حرف زدن درباره پول نیست. نه که مسائل مالی مهم نباشد، نه ولی ما فعلا فقط دنبال موفقیت پرسپولیس هستیم و برای تیم تلاش می‌کنیم نه برای خودمان. برای همین وقتی بحث بنز و پورشه را مطرح کردند دلخور شدم. البته منظور بدی هم نداشتم ولی واقعا درست نبود که آن حرف‌ها را بزنند چون ما چیزی نگرفته بودیم. الان هم بهتر است درباره‌اش حرف نزنیم تا خدای نکرده تیم به حاشیه نرود.»
    از حسینی در مورد لغو اردوی تیم ملی در پرتغال که به خاطر بی‌پولی فدراسیون بود سوال می کنیم و او می گوید:«خیلی بد شد. من واقعا از این بابت ناراحتم. کاش این اتفاق نمی‌افتاد و تیم‌ملی یک محک خوب می‌خورد. مطمئنا ما اگر آنجا با تیم‌های ضعیف هم بازی می‌کردیم باز برای‌مان مفید بود و برد می‌کردیم.وقتی به جام جهانی صعود کردیم گفتم مردم باید خوشحال باشند. شادی حق این مردم است اما مسوولان باید به فکر برنامه‌ریزی می‌بودند. نمونه‌اش همین اردوی پرتغال. می‌رفتیم حتی یک بازی هم انجام می‌دادیم برای‌مان خوب بود. شاید همان یک بازی را هم می‌باختیم ولی هزار تا مشکل دیگرمان حل می‌شد.»
    حسینی تاکید می کند:«لغو اردوی پرتغال به ضرر تیم ملی شد.ما خیلی به این‌جور اردوها نیاز داریم. دیدید که یک ماه در اردو بودیم و شرایط واقعا سخت بود اما با بردن قطر امیدوار شدیم و بعد هم لبنان را با اقتدار بردیم. هر چند که باید با نتیجه بهتری می‌بردیم.البته اینطور نیست که فدراسیون نخواهد برای تیم‌ملی کاری بکند ولی امیدوارم زودتر برنامه‌ای تنظیم کند که بتوانیم خودمان را محک بزنیم و با آمادگی کامل به جام جهانی برویم.»

........................................

بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی خاطره ای از هم اتاقی بودن با بازیکن سابق استقلال را تعریف می کند.

به گزارش عرش نیوز،چند روز قبل با بهروز رهبری فرد در یک محفل مقدس در ماه رمضان همراه شدیم. او برای مان یک خاطره استثنایی و خواندنی از سیروس دین محمدی تعریف کرد و باعث شد در ضیافتی که به مناسبت میلاد امام حسن (ع) برگزار شده بود، لب مهمانان به خنده باز شود. رهبری فرد گفت: در یکی از اردوهای تیم ملی، میروسلاو بلاژویچ برای آن که دل من را به دست بیاورد، سیروس دین محمدی را با من هم اتاق کرد. برای من، این اتفاق، بهترین هدیه ممکن از سوی سرمربی تیم ملی بود چون برخی بازیکنان حاضر بودند 300 تا 600 دلار به بلاژ پول بدهند تا با سیروس هم اتاق شوند ولی من یک توفیق مجانی نصیبم شده بود!رهبری فرد ادامه داد: یک شب دیدم سیروس دارد اخبار ورزرشی می بیند و سرش را تکان می دهد. چند بار به او گفتم: سیروس چی شده؟ اما جواب نمی داد و فقط با تکان دادن سرش، نچ نچ می کرد. بالاخره صبرم تمام شده و از پشت، به او زدم و گفتم: چی شده سیروس، چیزی شده؟ سیروس با جدیت و با همان لهجه شیرین آذری اش گفت: بایرن مونیخ رفته یک برزیلی چپ پا خریده به اسم "زِپِرتو!" گفتم: کی؟ چی؟ زپرتو دیگه کیه؟ سیروس با اعتماد به نفس ادامه داد: بازیکن تیم ملی برزیله، اسمش زپرتوئه. خیلی بازیکن خوبیه، حالا می بینی! رهبری فرد در شرایطی که مهمانان آن ضیافت تقریبا داشتند به خاطر خنده از هوش می رفتند، حرف هایش را این طور ادامه داد: همان لحظه متوجه شدم منظور سیروس زی روبرتو بود. زدم روی شانه اش و گفتم: سیروس جان، منظورت زی روبرتو بود که گفتی زپرتو؟ سیروس چند لحظه مکث کرد و گفت: بهروز! به کسی که نمی گی؟! من هم به جان خودش قول دادم که به کسی چیزی نگویم اما به محض اینکه برای صرف شام به رستوران رفتیم، با صدای بلند در جمع بازیکنان گفتم: بچه ها سیروس دین محمدی تونست زپرتو رو ببره بایرن مونیخ! همه بازیکنان هم شروع کردن به دست زدن برای آقاسیروس. دین محمدی هم وقتی دید همه دارند تشویقش می کنند، خوشحال شد و به خودش افتخار کرد! نکته جالب اینجاست که همین آقای سیروس دین محمدی دیروز مصاحبه ای انجام داد و گفت: "بهتر است کارلوس کروش تفکراتش را حرفه ای کند!"

...............................

تاکيد رويانيان به دهنوي؛

حق نداري پول سپاهاني‌ها را پرداخت کني!

مديرعامل باشگاه پرسپوليس به قاسم دهنوي اعلام کرد که حق ندارد دريافتي‌هايش از سپاهان را به اين تيم برگرداند.

به گزارش عرش نیوز،پس از اظهارات مسئولان باشگاه سپاهان و شکايت از قاسم دهنوي در مراجع قضايي، محمد رويانيان به هافبک خود اعلام کرد که حق ندارد تا دريافتي‌هايش از سپاهان را برگرداند.

به گزارش فارس، محمد رويانيان به خبرنگار فارس در اين زمينه گفت: من به دهنوي گفتم که حق نداري تا وقتي که دو بازيکن سپاهان، 330 ميليون تومان ما را پس نداده‌اند پول سپاهاني‌ها را پس بدهي.

وي افزود: قطعا دهنوي هم اين کار را نخواهد کرد. آنها طلب ما را بدهند و ما هم پول آنها را مي‌دهيم. اما اين بار قضيه فرق دارد چون دفعه پيش قرار بود با حضور آقاي حسن‌زاده همه چيز مسالمت‌آميز حل شود اما مثل اينکه دوستان قصد ندارند اين اتفاق بيفتد حتي به وکيل دهنوي هم اين موضوع را ابلاغ کردم.

رويانيان ادامه داد: متاسفانه راي داده شده يک طرفه است و بايد درباره دو بازيکن ما در اصفهان هم تعيين تکليف شود تا اين پول مابين دو تيم رد و بدل شود. من اين را اعلام مي‌‌کنم تا وقتي که حکم براي دو بازيکن سپاهان صادر نشود، ما پولي به آنها پرداخت نمي‌کنيم و دهنوي هم اين کار را نبايد انجام دهد. من باز هم مي‌گويم تخلف دهنوي کمتر از آن دو نفر است.

..................................

هدیه وزیر ارتباطات به پرسپولیسی‌ها

وزیر ارتباطات با حضور در تمرین پرسپولیس به بازیکنان این تیم سیم کارت و ماشین لباسشویی هدیه داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس امروز در تمرین این تیم حضور یافتند و با بازیکنان دیدار کردند.

در این میان، نامی وزیر ارتباطات که عضو هیئت مدیره پرسپولیس است به بازیکنان این تیم یک عدد سیم کارت رایتل و ماشین لباسشویی هدیه داد.

..........................................

4. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در دیدار مقابل ‌ذوب‌آهن اصفهان؛

پرسپولیسی‌ها با تصویر پولادی روی پیراهن خود به میدان می‌آیند
    بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس با پیراهنی که عکس مهرداد پولادی روی آن نقش بسته است، در دیدار مقابل ذوب‌آهن در هفته دوم رقابتهای لیگ برتر وارد زمین مسابقه خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از موارد مورد گفتگو بین محمد رویانیان و علی دایی در تمرین عصر روز دوشنبه وضعیت مهرداد پولادی مدافع ملی‌پوش اما مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس بود. پولادی چند روز پیش برای دومین بار تحت عمل جراحی قرار گرفت تا شرایط برای بازگشت هر چه زودتر او به میادین فراهم شود. در این میان مدیریت و کادر فنی پرسپولیس همواره پیگیر وضعیت مهرداد پولادی بودند و بازیکنان و هواداران پرسپولیس نیز هرگز او را فراموش نکرده و سراغش را می‌گیرند و امیدوارند این بازیکن توانمند هر چه زودتر به میادین بازگردد. براساس تصمیم اتخاذ شده و تاکید رویانیان و دایی، بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس قبل از شروع دیدار روز جمعه مقابل ذوب‌آهن در شرایطی برای گرم کردن وارد زمین خواهند شد که عکس مهرداد پولادی روی این پیراهن‌ها نقش بسته است. به طور حتم این اقدام نمادین نشان دهنده همدلی در تیم فوتبال پرسپولیس و امیدواری برای بازگشت قدرتمندانه مهرداد پولادی به رقابت‌های لیگ برتر خواهد بود.

..................

..........................

بازگشت پنجعلی و تماس پرسپولیسی‌ها با مدافع مصدوم/ دایی دستش را برای بازی با ذوب‌آهن رو نکرد

تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که محمد پنجعلی پس از چند روز غیبت در آن حضور داشت.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18:30 امروز در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد. در این تمرین که حدودا 90 دقیقه به طول انجامید بازیکنان زیر نظر مستقیم دایی ابتدا بدن‌های خود را گرم کردند و سپس به کار با توپ و فوتبال دست گرمی پرداختند.
    در این فوتبال دایی مدام ترکیب تیم خود را عوض می‌کرد و دست خود را برای دیدار مقابل ذوب‌آهن باز نکرد. البته مرور کارهای تاکتیکی دایی در تمرین امروز در نوع خود بسیار جالب و تازه بود که مورد تعجب بازیکنان هم شده بود.
    محمد پنجعلی پس از چند روز غیبت در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد.
    تعدادی از بازیکنان پرسپولیس پس از حضور عباسی مدیر رسانه‌ای این تیم در بیمارستان دی و ملاقات با پولادی به صورت تلفنی با مدافع مصدوم قرمزپوشان گفت‌وگو و احوال او را پرسیدند.
    تمرین امروز پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار شد.
    پرسپولیس در شرایطی تمرین امروزش را برگزار کرد که هیچ مصدومی نداشت.

...............

فقط من انتظار داشتم به یاد من می بودند،پاداش صعود را هم به من ندادند اما این ها مهم نیست مهم این است که خوشحالم تیم به جام جهانی رفت

سایت گل-مصدومیتش یکی از عجیب ترین مصدومیتهای فوتبالی بود.اگرچه بعضی ها در حقش کم لطفی کردند اما رو سیاهی به زغال ماند چرا که مهرداد پولادی حالا زخم پایش را عمل کرده و می خواهد با قدرت برگردد مهرداد قطعاً یکی از بهترین چپ های ایران است.

او که در بازی های مقدماتی مقش پررنگی در صعود ایران به جام جهانی داشت پس از مصدومیتش نتوانست چند بازی در کنار تیم ملی باشد و همین کافی بود تا هم به او پاداش ندهند و هم در بیمارستان به ملاقات او نروند.اما مهرداد احساس تنهایی نمی کند و برای بازگشت و به اوج رسیدن لحظه شماری می کند.اوکه اولین فصل همکاری اش با علی دایی در پرسپولیس است انگیزه های زیادی برای رسیدن دارد.

مصاحبه جذاب سایت گل را با مهرداد پولادی در بیمارستان دی بخوانید.
    آقا تبریک بالاخره مشکل مصدومیتت حل شد،خوبی؟
    بله خدارا شکر واقعاً یک تشخیص اشتباه ما را به این روز انداخت واگرنه این فقط یک زخم ساده بود و مشکل خاصی نبود اما خب این زخم خوب نشد و برای ما مشکل ساز شد.
    ما که باورمان شده بود این مصدومیت خیلی بزرگ است؟
    بزرگ نبود عجیب بود اما خب بعضی ها نامردی کردند و نوشته بودند پولادی دیگر نمی تواند فوتبال بازی کند واقعاً به چه چیزی می خواستند برسند که این حرفها را مطرح کردند اما مهم نیست فعلاً که من پایم را عمل کردم و به لطف خدا به زودی برمیگردم تا با قدرت ادامه دهم.
    یعنی آشیل و پارگی تاندون و این چیزها نبود؟
    نه بابا فقط یک زخم عادی که به خاطر اینکه در آن ناحیه به خاطر رسیدن به بازی ها مدام کورتن تزریق می کردم سلول هایش مرده بود و پوست رشد نمی کرد و اصطلاحاً زخم خوب نمی شد اما با این عمل آن قسمت را ترمیم و باز سازی کردند و به امید خدا 7هفته دیگر شوت می زنم.
    احساس تنهایی نمی کنی؟
    نه وقتی در کنار خدا هستی احساس تنهایی نمی کنی اما خب پرسپولیسی ها خیلی به من لطف داشتند و به ملاقاتم آمدند و بهترین شرایط را برای بستری کردن من فراهم کردند.هم آقای رویانیان و هم دایی پیگیر مشکل من بودند و جا دارد به آنها بگویم دمتان گرم ممنونم.
    البته یک تشکر ویژه هم از هوادارانی که من را تنها نداشتند و مدام حال مرا می پرسیدند و یا به بیمارستان آمدند از همه آنها ممنونم.
    خب از فدراسیون چه کسانی به ملاقات تو آمدند؟
    هیچ کس.....
    هیچ کس،!مگر می شود تو بازیکن ملی هستی شوخی می کنی؟
    نه جدی می گویم هیچ کس نیامد به من یک سر بزند اشکالی ندارد حتماً سرشان شلوغ بوده و کار داشتند.
    اشکان دژاگه در باشگاه خودش مصدوم شد اما اینجا تی شرتش را پوشیدند مگر تو در کجا مصدوم شدی؟

نمی دانم فقط من انتظار داشتم به یاد من بودند،پاداش صعود را هم به من ندادند اما این ها مهم نیست مهم این است که خوشحالم تیم به جام جهانی رفت و این برای همه فوتبالیست ها خوب است و مهمتراین است که خدا با من است.
    پرسپولیس را چطور می بینی؟
    خدارا شکر با آمدن آقای دایی تیم جان گرفته و فکر کنم امسال به لطف خدا به جایگاه واقعی خودمان می رسیم.
    تا حالا با دایی کار کرده ای؟
    نه امسال اولین سال است اما برایم افتخار بزرگی است و اینکه دایی خیلی با معرفت است و در همین زمان کم خیلی هوای من را داشت و پیگیر مصدومیتم بود.علی آقا شخصیت بزرگی دارد و این بزرگی می تواند به پرسپولیس کمک بزرگی کند.
    چه زمانی مصدومیتت خوب می شود؟

6هفته باید استراحت کنم به امید خدا فکر کنم در هفته هفتم بتوانم شوتزنی کنم.
    من خیلی با انگیزه ام و می خواهم با قدرت برگردم از هواداران می خواهم منتظر من بمانند چراکه می خواهم یک فصل رویایی را در کنار آنها بگذرانم.

................................

از آن تب و تاب اولیه رویانیان تا امروز
    بازی های پرسپولیس در زیر نور انجام می شود و طبعا زمان ایده آل برای تمرین همزمان با ساعت بازی است.
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تا چند سال قبل جار و جنجال بر سر انجام تمرینات قبل از اذان مغرب در ایام ماه مبارک رمضان به راه افتاد حتی محمد رویانیان در اولین رمضانی که به عنوان مدیر تیم پرسپولیس پست سر گذاشت با مدیریت خاصی به دنبال عقب انداختن بازی ها بود و حتی به قم رفت حالا آن تب و تاب فرو کش کرده است و شرایطی فراهم نیست که بازیکنان بعد از اذان مغرب تمرین کنند.

این در حالی است که اول فصل گفته می شد پروژکتورهای ورزشگاه درفشی فر مشکل ندارند هنوز هم اگر از مسئولان این مجموعه سوال کنید احتمالا خواهند گفت مشکلات برطرف شده و ورزشگاه مشکل نور ندارد اما پرسپولیس زیر نور تمرین نمی کند

...............................

دایی به دهنوی: این کارت را اصلا نپسندیدم

کریمی بزرگتر تو بود.حتی اگر به تو سیلی هم می زد نباید کاری می کردی.کارت را اصلا نپسندیدم

ملت ایران: هر چند علی دایی دوست ندارد با علی کریمی کار کند اما سعی کرده چالشی هم با او نداشته باشد و از این بازیکن در رسانه ها فاصله بگیرد.علی کریمی هم تا مصاحبه بعد از بازی با تراکتورسازی همین رویه را پیش گرفته بود اما در آن مصاحبه کدهایی داد که دایی و کارهایش را در پرسپولیس زیر سوال می برد.مساله انتخاب کاپیتان با کاغذ و آوردن نام ها به ان تیم از جمله همین کدها بود که البته پاسخی از سوی دایی نداشت.
    اما مساله «نام ها» به حضور دهنوی در پرسپولیس مربوط می شد که در حین بازی با علی کریمی درگیری فیزیکی داشت و در نهایت با حرکتی عجیب و مشابه فنون کشتی 8 محبوب پرسپولیسی ها را نقش بر زمین کرد تا یکی از اتفاقات ویژه هفته اول را به نام خود ثبت کند.
    پس از این اتفاق و با سکوت دایی در قبال حرکت دهنوی این شائبه پیش آمد که سرمربی پرسپولیس از این حرکت چندان هم ناراحت نشده یا شاید از کار دهنوی استقبال کرده است .در این میان برخی رسانه ها هم از دایی گله کردند که باید به حرمت وجه اسطورگی و محبوبیت کریمی، دهنوی را مورد مواخذه قرار می داده و با او برخورد می کرده.در این میان به این مساله اشاره شده بود که دایی به عنوان یکی از اسطوره های فوتبال ایران باید جایگاه بازیکنانی مثل کریمی را درک کند و اجازه ندهد تا این جایگاه توسط بازیکنان جوان تر خدشه دار شود چرا که خود او نیز چنین توقعی از بازیکنان جوان دارد و هیچ وقت بی احترامی ها را برنتابیده است.
    نمی دانیم تاثیر این مطالب و حرف ها بود یا چیز دیگر که دایی دیروز بالاخره با دهنوی برخورد کرد.دیروز و در حاشیه تمرین پرسپولیس رویانیان ،دایی و دهنوی جلسه ای سه نفره ترتیب دادند و ابتدا ضمن گلایه از او به خاطر مصاحبه های اخیرش به این بازیکن گفتند به خاطردو مساله حساس اخیر یعنی تقابل با کریمی و البته داستان سپاهان اصلا مصاحبه نکند.
    بعد از آن دایی درباره اتفاقات رخ داده بین او و کریمی خطاب به شاگرد حاشیه سازش گفت:«کریمی بزرگتر تو بود.حتی اگر به تو سیلی هم می زد نباید کاری می کردی.کارت را اصلا نپسندیدم.»
    حال اینکه دایی تحت تاثیر حرف ها و مطالب اخیر بعد از سه چهار روز این موضوع را به دهنوی انتقال داده یا نه مشخص نیست اما بدون شک می تواند تاثیر مثبتی در رفتار این بازیکن داشته باشد.
    جالب اینکه دهنوی در مصاحبه های روز گذشته اش تاکید کرده بود که بند کفشش به استوک کریمی گیر کرده که اصلا با تصاویر تلویزیونی ونوع زمین خوردن کریمی نمی خواند و بیشتر شبیه نوعی بی احترامی به شعور مخاطب به حساب می آید.
    Last edited by MoJtaBa.R; 30-07-2013 at 19:39.

6. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو فیسبوک زده بود کریمی گفته میخواد با پیراهن تراکتور از فوتبال خداحافظی کنه
    بهتر بود همون خداحافظی احساسی که بعد از فینال حذفی انجام داد سر حرفش وامیستاد و دیگه فوتبال بازی نمیکرد.
    هم برا خودش بهتر بود هم پرسپولیس.
    اسطورمونه و دوسش داریم درست، ولی دیگه باید بپذیریم که فوتبالش تموم شده و بهتر بود تو پرسپولیس بهش پایان میداد

8. 12 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سازمان لیگ از تغییر زمان دیدارهای سه تیم پرسپولیس، سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر خبر داد.
    به گزارش ملیت به نقل از سایت سازمان لیگ فوتبال ایران، در هفته سوم لیگ برتر برنامه سه دیدار به شرح زیر تغییر کرد؛

دیدار فجرسپاسی و استقلال که قرار بود 14 مرداد در ساعت 22 برگزار شود روز سه شنبه 15 مرداد در ساعت 22:15 برگزار خواهد شد.

مسابقه دو تیم گسترش فولاد تبریز و سپاهان که قرار بود دوشنبه 14 مرداد ساعت 22 برگزار شود در روز سه شنبه 15 مرداد و همان ساعت برگزار خواهد شد.

دیدار دو تیم پرسپولیس و مس کرمان که طبق برنامه قرار بود سه شنبه 15 مرداد ساعت 22 برگزار شود در روز چهارشنبه 16 مرداد و ساعت 22:15 برگزار خواهد شد.

......................

قدوسی انگاری گفته : که باشگاه بودجه کافی نداره ( در صورتیکه عجبمانیها با گرفتن یه میلیون دلار ! گفتن خلعتبری رو میدن ! ) اگه اینجوریه اونهمه رویانیان اصرارش برای چی بود !؟؟

10. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يک ميليون دلاربدهيدتاقراردادخلعتبري فسخ شود

باشگاه عجمان امارات براي فسخ قرارداد با بازيکن ايراني چراغ سبز نشان داد.

نماينده باشگاه پرسپوليس پس از هماهنگي با محمد رويانيان دوباره با باشگاه عجمان براي فسخ قرارداد محمدرضا خلعتبري وارد مذاکره شد.

به گزارش فارس،بالاخره پس از کش و قوس‌هاي فراوان علي رغم اينکه مسئولان عجمان مخالفت شديدي با جدايي خلعتبري طبق سياست‌هاي اعضاي هيئت مديره خود داشتند، اما چراغ سبزي را به نماينده باشگاه پرسپوليس نشان دادند.

با توجه به قرارداد خلعتبري عجماني‌ها از طريق واسطه‌ها به نماينده باشگاه پرسپوليس اعلام کردند که حاضر هستند با دريافت يک ميليون دلار توافقات لازم را براي جدايي اين بازيکن از عجمان اعلام کنند.

اين درشرايطي است که قرمز پوشان تنها تا تاريخ 10 آگوست(19 مرداد) مهلت دارند تا به اين پيشنهاد فکر کنند.

گفتني است با توجه به قرارداد طرفين اين موضوع از لحاظ قانوني نيز مشکل خاصي براي خلعتبري نخواهد داشت.

محمد زماني، مدير برنامه هاي جديد خلعتبري و نماينده باشگاه پرسپوليس براي مذاکره با باشگاه عجمان با تائيد اين خبر به خبرنگار فارس گفت: پس از پيگيري‌هاي فراوان و بررسي بند بند قرارداد خلعتبري با باشگاه عجمان، يافته ها چنين نشان داد که اگر فسخ قراردادي صورت بگيرد، مبلغي بالغ بر يک ميليون دلار از سوي فسخ کننده قرارداد بايد پرداخت شود.

رويانيان:در جريان پيشنهاد عجماني‌ها هستم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: در جريان پيشنهاد عجماني‌ها براي فسخ قرارداد خلعتبري هستيم.

محمد رويانيان اظهار داشت: با توجه به بررسي‌هاي انجام شده و صحبت‌هاي لازم در جريان اين هستيم که باشگاه عجمان يک ميليون دلار براي فسخ قرارداد خلعتبري مي‌خواهد.

به گزارش فارس،وي افزود: ما موضوع را با جديت پيگيري مي‌کنيم و بايد ببينيم خدا در آينده چه مي‌خواهد. بالاخره آنها نيز براي جذب بازيکن خود برنامه دارند و بايد ببينيم در روزهاي آينده چه اتفاقي خواهد افتاد.

ورزش3

مگه فرصت نقل و انتقالات تموم نشده؟

12. این کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دیشب که فردوسی پور شمشیر رو از رو برای پرسپولیس بسته بود.صحنه سالتو دهنوی رو نشون داد ولی ضربات کریمی به شکم دهنوی و گرفتن گلو دهنوی رو نشون نداد...اینها بماند صحنه های افساید رو هم هیچ کدوم نشون نداد

14. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دیشب که فردوسی پور شمشیر رو از رو برای پرسپولیس بسته بود.صحنه سالتو دهنوی رو نشون داد ولی ضربات کریمی به شکم دهنوی و گرفتن گلو دهنوی رو نشون نداد...اینها بماند صحنه های افساید رو هم هیچ کدوم نشون نداد

صحنه های بدتر از این برای بازیکنای ما اتفاق افتاده بی خیال ازش گذشتن طرف دستش میزاره روی گلوی بنگر طی درگیری که ایجاد میشه پیراهنش از وسط چاک میخوره مجبور میشه پیراهنش عوض کنه اونجا همه چیز کاملن طبیعی بوده بعد اینجا صحنه های خطای کریمی رو دهنوی کات میکنه گیر میده به صحنه اخر همون سالتووظیفه اون به اصطلاح داور این بوده بیاد تذکر بده بازیکنا از هم جدا کنه دیگه -فردوسی پوره دیگه کاریش نمیشه کرد

16. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تا وقتی که یادم میاد فردوسی رفتارش با پرسپولیس همین بوده ولی من یکی وقتی منصفانه قضاوتش میکنم میبینم نود درصد مواقع سعی داره عدالت رو رعایت کنه و براش مهم نیست با استقلال طرفه یا پرسپولیس اما اصلا نمیشه انکار کرد که بعد از اومدن رویانیان رفتارش با پرسپولیس کمتر عادلانه بوده و همیشه دنبال کوچکترین بهانه ای برای کنایه زدن به رویانیان بوده
    فوتبال ایران اسیر مافیای واقعا وحشتناکیه که سالهاست بین اصفهان و تهران تقسیم شده و بیشترین سودش هم نصیب دو تیمی شده که به شکل کاملا مشخصی ثباتشون در مدیریت با تیمای دیگه متفاوته
    واقعا چرا توی فوتبال کاملا سیاسی ایران که مدیران اکثر تیمها تقریبا هر سال عوض میشن این دو تیم در مدیریت ثبات دارن؟!!!!!
    شاید سیاستدمدارها بیشتر دوستشون دارن که البته توی این چند روزه شاهد ملاقات اسطوره هاشون با بزرگان سیاست ایران هم بودیم

18. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

گزارش سایت اینترنتی از مردی که فوتبال ایران را از تاریکی خارج کرد

دایی، تاثیرگذارترین بازیکن تاریخ ایران
    یک پایگاه اینترنتی از سرمربی کنونی تیم فوتبال پرسپولیس به عنوان یکی از اسطوره‌های فوتبال جهان نام برد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سایت اسپورتس‌‌کیدا گزارشی از مهاجم، کاپیتان و سرمربی اسبق تیم ملی ایران منتشرکرد. این سایت در ابتدا عنوان کرد فوتبال در سا‌ل‌های اخیر به طور خیره‌کننده‌ای جهش داشته و پیشرفت کرده که همین امر باعث تسخیر بازار‌های جدید شده و در سایه مشارکت و افزایش همکاری‌های باشگاه‌ها، حتی بازیکنان کم نام و نشانی به چهره‌های معروف در سطح جهان بدل شده اند. برخلاف سال‌های دور که بازیکنان در گمنامی به سر می‌بردند، اکنون بازیکنان در نقاط مختلف جهان می‌توانند با داشتن عزم و اراده‌ای قوی از موانع سخت عبور کرده تا خود را بیش از پیش در سطح بین‌المللی مطرح کرده تا جایی که حتی به اسطوره‌‌ها تبدیل شوند.
    در ادامه این گزارش عنوان شده علی دایی، یکی از همین چهر‌ه‌ها است. او کسی است که مدرک مهندسی از دانشگاه اخذ کرده و کار خود را به عنوان بازیکن از تیم شهر زادگاه خویش آغاز کرده و تا آنجا پیش رفته که برای بزرگترین تیم‌های آلمانی بازی کرد و سرانجام کسوت مربیگری به تن کرد و مسئولیت هدایت تیم را پذیرفت.
    این سایت در ادامه عنوان می‌کند؛ علی دایی بی‌شک تاثیرگذارترین بازیکن در فوتبال ایران بوده ضمن آنکه به تنهایی فوتبال ایران را از تاریکی خارج کرد.

*شروع بازی برای تیم شهر زادگاه
    در بخشی دیگر از این گزارش در مورد گذشته دایی چنین گزارش شده است: دایی ابتدا به باشگاه تاکسی‌رانی رفت. در تهران او سپس یک تیم دیگر به اسم بانک تجارت را برای بازی انتخاب کرد و در سال‌های پس از جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، او قابلیت های خود را مطرح کرد. او 19 روز پس از آنکه برای نخستین مرتبه به تیم ملی ایران دعوت شد، توانست اولین گل ملی خود را در اولین بازی ملی به ثمر رساند و پس از آن هیچگاه دست از گلزنی در رده باشگاهی و ملی برنداشت.
    این سایت در بخش پایانی همچنین عنوان کرد:‌دایی تا جایی پیش رفت که 109 گل در 148 بازی ملی برای ایران به ثمر رساند. او رکورد بیشترین تعداد گل زده ملی را که در گذشته در دست فرانس پوشکاش مجاری بود، شکست. این رکورد او وقتی دانسته شود که زمان نخستین دعوت‌اش به تیم ملی 24 سال داشت، ارزشمند‌تر می‌شود.او اکنون تنها بازیکن جهان است که بیش از صد گل ملی به ثمر رسانده است.

*بازی‌های ملی اسطوره ایران
    سایت مذکور همچنین گل‌های که دایی در زمان دوران جوانی به ثمر رساند،‌ را اینگونه تفکیک کرده است:
    دیدارهای دوستانه:‌ 29 بازی، 13 گل زده
    دیدارهای مقدماتی جام‌ جهانی: 51 بازی، 36 گل زده
    دیدارهای جام جهانی: 5 بازی، بدون گل زده
    دیدارهای جام ملت‌‌های آسیا: 16 بازی، 14 گل زده
    دیدارهای مقدماتی جام ملت‌های آسیا: 18 بازی، 23 گل زده
    دیدارهای بازی‌های آسیایی: 9 بازی، 9 گل زده
    دیدارهای غرب آسیا:‌4 بازی ،‌5 گل زده
    تورنمنت‌های دیگر:‌17 بازی، 9 گل زده
    مجموع: 149 بازی ملی با 109 گل زده
    Last edited by ragbar12; 31-07-2013 at 18:37.

20. 6 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •