تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کيا خطوط پرسرعت دارن؟

راي دهنده
160. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • دارم

89 55.63%
  • ندارم

71 44.38%
صفحه 25 از 26 اولاول ... 15212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 256

نام تاپيک: چه کساني خطوط پر سرعت دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض adsl

man adsl daram ba sorate 256 downloadesham ta 20 bazivaghta ta 25 mire

پروفشنال mshiraz.2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Esi2260
    سلام به همگی

اگر بشه به اینترنت 64/64 گفت adsl خب آره منم دارم.

تا بعد

به نام خدا

دوست عزيز اگه با سرعت 5 تا دانلود مي كردي آرزو همين 64 رو داشتي. پس بد اين 64 رو نگو. درسته كمه ولي خودش عالميه...

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Esi2260
    سلام به همگی

اگر بشه به اینترنت 64/64 گفت adsl خب آره منم دارم.

تا بعد
    سلام علیکم
    سرعت دانلود؟
    سرعت اینترنت؟

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

اگه بخوام اي دي اس ال بگيرم .1_از مرحله اول تا لحظه شروع كار باهاش. چه قد خرج داره؟ 2_تعرفه هاي ماهيانش چطوريه؟ 3 _خرج بعد از راه اندازيش از ديال آپ بيشتر يا كمتر؟

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط surena_iran2564
    اگه بخوام اي دي اس ال بگيرم .1_از مرحله اول تا لحظه شروع كار باهاش. چه قد خرج داره؟ 2_تعرفه هاي ماهيانش چطوريه؟ 3 _خرج بعد از راه اندازيش از ديال آپ بيشتر يا كمتر؟
    سلام دوست عزیز
    1.خب بستگی به موقعیت جغرافیایی , شرکت خدمان دهنده و سرعت اینترنت درخواستیتون داره
    2.اونم باز بستگی داره به موارد بالا
    3.خب متاسفانه این سوالتون هم واضح نیست بستگی داره که پولی که در ماه به مخابرات می دید چقدره؟
    در صورتی که خطوط پر سرعت داشته باشید 2500 تومن باید بدید به مخابرات بعضی وقتا هم مجانیه
    مشغول نیست و همیشه عالیه و...
    موفق باشی...

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

گذشته از اینکه این تاپیک فقط یکی دو صفحه اش به درد میخورد و بقیه اش قربون فدا بشم و چاکریم مخلصیم و کجایی و چه خبر و از این حرافا........باید بگم که فکر کنم یه اشتباهی پیش اومده....و اون اینه که سرعت اینترنت فکر کنم که با Kilo bit بر ثانیه سنجیده میشه نه با Kilo byte بر ثانیه...و mega byte بر ثانیه.....

پروفشنال anarchist60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

جديدآ كسي ADSL گرفته؟
    منظورم تو همین چند روز اخیره...
    گفته های وزیر مزخرف ICT رو نظاره کنین که برگرفته از سایت سرچشمست و البته خودم هم این خبر رو از رادیو فردا شنیدم
    بخونید و بحال خودمون افسوس بخوریم :
    سليماني وزير ICT: محدوديت اينترنت پرسرعت به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد نامه سازمان تنظيم مقررات به شركت‌هاي ندا مبني بر ممنوعيت ارايه پهناي باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصي و عمومي گفت: توصيه‌ مي‌كنيم كساني كه در اين زمينه مشكل پيدا مي‌كنند، مانند بخش خصوصي اين مشكلات را مستند و به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كنند؛ تا ما براي آنها راهكار پيدا كنيم؛ چرا كه بعضي مشتريان خاص وجود دارند كه پهناي باند بيشتري مي‌خواهند كه بايد نياز آنها را بررسي و مشكل را رفع كرد.

محمد سليماني در باره اعلام محدوديت شركت‌هاي ندا براي ارايه پهناي باند بيشتر از 128 kbs اظهار كرد: كاهش پهناي باند براي مشتريان خانگي مشكلي ايجاد نمي‌كند، چرا كه با بررسي‌هاي انجام شده، كاربران خانگي نيازي بيشتر از اين رقم ندارند.

وزير ارتباطات در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين وضعيت مقطعي است يا نه؟ تصريح كرد: بر روي اين مساله در حال حاضر كار مي‌شود،‌ اين كه مقطعي است يا نيست، فعلا به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند و دليلي به تغيير ندارد؛ اما مشكل ما مشتريان خاصي هستند كه به پهناي باند بيشتري نياز دارند كه در صورت اعلام، براي آنها راه حل موضعي پيدا خواهيم كرد.

در همين حال صادق‌زاده رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: «اگر اينترنت نداشته باشيم، بهتر از اين است كه جلوي سرعت آن را بگيريد!»

وي در سخناني انتقادي خطاب به وزارت ICT و شوراي عالي IT خواستار اعلام نتايج عملي و خروجي مشخص برنامه‌ها شد.

او خلاء وجود يك برنامه جامع در زمينه ICT را مورد تاكيد قرار داد، و آمادگي مجلس براي همكاري در تهيه آن را اعلام نمود.

صادق‌زاده با اشاره به سخنان دبير شوراي عالي IT به طنز گفت: «حال كه در نظر داريد سرعت انجام طرح‌هاي ICT و سرعت پيشرفت در اين حوزه را افزايش دهيد، حداقل بهتر است جلوي سرعت اينترنت مردم را هم نگيريد!»

رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي،‌ با اعلام اين نكته كه وزارتخانه ICT معمولا نه تنها انتقادات را نمي‌پذيرد، بلكه منتقدين را هم متهم مي‌نمايد، طرح محدوديت دسترسي به اينترنت پرسرعت در چند روزه اخير را مورد اشاره قرار داد و ضمن مخالفت مجدد با آن اظهار كرد: «اگر بخواهيد كه پروژه‌هايتان پيشرفت كند و كارهايتان در زمينه فناوري اطلاعات سرعت بگيرد، ابتدا توصيه مي‌كنم كه دست از جلوگيري از سرعت مردم برداريد.»

صادق‌زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان تنظيم مقررات مخالف هستم.

رمضانعلي صادق‌زاده گفت: باید استدلال های مسئولین سازمان تنظیم مقررات را برای تثبیت طرح ممنوعیت ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه را شنید و در خصوص آن تصمیم‌گیری کرد.

رمضانعلي صادق‌زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با سلام در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت:مبنای تصمیم‌گیری از سوی سازمان تنظیم مقررات و رادیویی در خصوص طرح فوق هنوز برای ما مشخص نشده و ما بدنبال استدلال‌های سازمان برای ارائه طرح فوق هستیم.

وی در ادامه افزود: پس از تعطیلات ایام شب‌های قدر معاونت پارلمانی مجلس، جلسه‌ای را با حضور مسئولین مربوطه برگزار و نظرات و پیشنهادات آنها را بررسی و جمع بندی خواهیم کرد.

صادق زاده با تاکید بر این که در صورت نبود دلیل مناسب با طرح پیشنهادی، مجلس تمام تلاش خود را برای رد آن انجام خواهد داد اظهار کرد: تمامی کشورهای جهان به سمت مدرنیزه شدن حرکت می‌کنند و می‌توان گفت یکی از عوامل اساسی مدرنیزه شدن در جهان دستیابی به اینترنت پرسرعت است.

معاون كميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان مخالف هستم و منتظر شنیدن استدلال‌های آنها برای پیشنهاد طرح فوق می‌باشم.

وی اظهار داشت: ارایه سرویس‌ها با سرعت بالا نیازمند پهنای باند وسیع است و هر چقدر اینترنت با سرعت بالا ارائه شود شاهد اطلاعات جامع‌تری خواهیم بود و می‌توان گفت محدودیت سرعت و پهنای باند، جامعه اطلاعاتی کشور را با خطر جدی مواجه خواهد کرد.

گفتنی است: بر اساس بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت به‌تمام كاربران كشور را با محدوديت مواجه کرده است.

لازم بذکر است مطابق با اين بخشنامه، از اين پس ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلوبيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود و بخشنامه مذكور براي تمام شركت‌هاي‌خصوصي و شركت‌هاي مخابرات كه خطوط ‪ ADSL‬به كاربران ارايه مي‌دهند، ابلاغ شده است.

خطوط اینترنتی با سرعت پایين‌تر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و می‌تواند این امر به اقتصاد شرکت‌های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.

مسعود ریاضیات رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های اینترنتی در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت: طرح پیشنهادی فوق در صورت اجرا مشکلات فراوانی را برای شرکت های PAP ایجاد خواهد کرد و ضرر زیادی را برای آنها تحمیل خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: خطوط اینترنتی با سرعت پایين‌تر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و می‌تواند این امر به اقتصاد شرکت های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.

رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های اینترنتی طرح فوق را مانعی بزرگ برای انجام پروژه‌های علمی دانست و گفت:دانشجویان و افرادی که فعالیت‌های تحقیقاتی انجام می‌دهند، برای تحقیقات خود نیازمند دانلود کردن فایل‌های بزرگ هستند که در صورت تصویب طرح فوق، نمي‌توانند به راحتی به فایل‌ها دسترسی یابند.

وی تاکید کرد: اگرسازمان تنظیم مقررات برای جلوگیری از استفاده‌های نامطلوب طرح فوق را ارائه داده است به صراحت می‌توان گفت با شکست مواجه خواهد شد و نتیجه مناسبی را نمی‌تواند بدست آورد.

وی با اشاره به این که در حال حاضر هنوز خبر فوق به انجمن ارسال نشده است افزود: انجمن سعی می‌کند با رایزنی‌هایی که با مقامات کشوری دارد بتواند مانع اجرای طرح فوق شود و این امر را به گوش مسئولین مربوطه برساند که کشور بدون اینترنت پرسرعت نمی‌تواند با کشورهای دیگر به رقابت بپردازد و این امر می‌تواند جامعه اطلاعاتی را با مشکل بزرگی روبرو کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آه اگر آزادی سرودی میخواند...

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دارم البته داتک دارم که اگر نداشتم اصلا بهتر بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام از سايتتو خيلي ممنونم.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خوب
    من دارم
    براي شاتل
    واقعا منطقه ما چون كمي سرعت عالي
    مثل جت
    ولي شنيدم گاندي و ونك مثل ملخ ميمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •