man adsl daram ba sorate 256 downloadesham ta 20 bazivaghta ta 25 mire
man adsl daram ba sorate 256 downloadesham ta 20 bazivaghta ta 25 mire
نوشته شده توسط Esi2260
به نام خدا
دوست عزيز اگه با سرعت 5 تا دانلود مي كردي آرزو همين 64 رو داشتي. پس بد اين 64 رو نگو. درسته كمه ولي خودش عالميه...
سلام علیکمنوشته شده توسط Esi2260
سرعت دانلود؟
سرعت اینترنت؟
اگه بخوام اي دي اس ال بگيرم .1_از مرحله اول تا لحظه شروع كار باهاش. چه قد خرج داره؟ 2_تعرفه هاي ماهيانش چطوريه؟ 3 _خرج بعد از راه اندازيش از ديال آپ بيشتر يا كمتر؟
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط surena_iran2564
![]()
1.خب بستگی به موقعیت جغرافیایی , شرکت خدمان دهنده و سرعت اینترنت درخواستیتون داره
2.اونم باز بستگی داره به موارد بالا
3.خب متاسفانه این سوالتون هم واضح نیست بستگی داره که پولی که در ماه به مخابرات می دید چقدره؟
در صورتی که خطوط پر سرعت داشته باشید 2500 تومن باید بدید به مخابرات بعضی وقتا هم مجانیه
مشغول نیست و همیشه عالیه و...![]()
موفق باشی...![]()
گذشته از اینکه این تاپیک فقط یکی دو صفحه اش به درد میخورد و بقیه اش قربون فدا بشم و چاکریم مخلصیم و کجایی و چه خبر و از این حرافا........باید بگم که فکر کنم یه اشتباهی پیش اومده....و اون اینه که سرعت اینترنت فکر کنم که با Kilo bit بر ثانیه سنجیده میشه نه با Kilo byte بر ثانیه...و mega byte بر ثانیه.....
جديدآ كسي ADSL گرفته؟
منظورم تو همین چند روز اخیره...
گفته های وزیر مزخرف ICT رو نظاره کنین که برگرفته از سایت سرچشمست و البته خودم هم این خبر رو از رادیو فردا شنیدم
بخونید و بحال خودمون افسوس بخوریم :
سليماني وزير ICT: محدوديت اينترنت پرسرعت به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي ميماند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد نامه سازمان تنظيم مقررات به شركتهاي ندا مبني بر ممنوعيت ارايه پهناي باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصي و عمومي گفت: توصيه ميكنيم كساني كه در اين زمينه مشكل پيدا ميكنند، مانند بخش خصوصي اين مشكلات را مستند و به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كنند؛ تا ما براي آنها راهكار پيدا كنيم؛ چرا كه بعضي مشتريان خاص وجود دارند كه پهناي باند بيشتري ميخواهند كه بايد نياز آنها را بررسي و مشكل را رفع كرد.
محمد سليماني در باره اعلام محدوديت شركتهاي ندا براي ارايه پهناي باند بيشتر از 128 kbs اظهار كرد: كاهش پهناي باند براي مشتريان خانگي مشكلي ايجاد نميكند، چرا كه با بررسيهاي انجام شده، كاربران خانگي نيازي بيشتر از اين رقم ندارند.
وزير ارتباطات در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين وضعيت مقطعي است يا نه؟ تصريح كرد: بر روي اين مساله در حال حاضر كار ميشود، اين كه مقطعي است يا نيست، فعلا به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي ميماند و دليلي به تغيير ندارد؛ اما مشكل ما مشتريان خاصي هستند كه به پهناي باند بيشتري نياز دارند كه در صورت اعلام، براي آنها راه حل موضعي پيدا خواهيم كرد.
در همين حال صادقزاده رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: «اگر اينترنت نداشته باشيم، بهتر از اين است كه جلوي سرعت آن را بگيريد!»
وي در سخناني انتقادي خطاب به وزارت ICT و شوراي عالي IT خواستار اعلام نتايج عملي و خروجي مشخص برنامهها شد.
او خلاء وجود يك برنامه جامع در زمينه ICT را مورد تاكيد قرار داد، و آمادگي مجلس براي همكاري در تهيه آن را اعلام نمود.
صادقزاده با اشاره به سخنان دبير شوراي عالي IT به طنز گفت: «حال كه در نظر داريد سرعت انجام طرحهاي ICT و سرعت پيشرفت در اين حوزه را افزايش دهيد، حداقل بهتر است جلوي سرعت اينترنت مردم را هم نگيريد!»
رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي، با اعلام اين نكته كه وزارتخانه ICT معمولا نه تنها انتقادات را نميپذيرد، بلكه منتقدين را هم متهم مينمايد، طرح محدوديت دسترسي به اينترنت پرسرعت در چند روزه اخير را مورد اشاره قرار داد و ضمن مخالفت مجدد با آن اظهار كرد: «اگر بخواهيد كه پروژههايتان پيشرفت كند و كارهايتان در زمينه فناوري اطلاعات سرعت بگيرد، ابتدا توصيه ميكنم كه دست از جلوگيري از سرعت مردم برداريد.»
صادقزاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان تنظيم مقررات مخالف هستم.
رمضانعلي صادقزاده گفت: باید استدلال های مسئولین سازمان تنظیم مقررات را برای تثبیت طرح ممنوعیت ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه را شنید و در خصوص آن تصمیمگیری کرد.
رمضانعلي صادقزاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سلام در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت:مبنای تصمیمگیری از سوی سازمان تنظیم مقررات و رادیویی در خصوص طرح فوق هنوز برای ما مشخص نشده و ما بدنبال استدلالهای سازمان برای ارائه طرح فوق هستیم.
وی در ادامه افزود: پس از تعطیلات ایام شبهای قدر معاونت پارلمانی مجلس، جلسهای را با حضور مسئولین مربوطه برگزار و نظرات و پیشنهادات آنها را بررسی و جمع بندی خواهیم کرد.
صادق زاده با تاکید بر این که در صورت نبود دلیل مناسب با طرح پیشنهادی، مجلس تمام تلاش خود را برای رد آن انجام خواهد داد اظهار کرد: تمامی کشورهای جهان به سمت مدرنیزه شدن حرکت میکنند و میتوان گفت یکی از عوامل اساسی مدرنیزه شدن در جهان دستیابی به اینترنت پرسرعت است.
معاون كميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان مخالف هستم و منتظر شنیدن استدلالهای آنها برای پیشنهاد طرح فوق میباشم.
وی اظهار داشت: ارایه سرویسها با سرعت بالا نیازمند پهنای باند وسیع است و هر چقدر اینترنت با سرعت بالا ارائه شود شاهد اطلاعات جامعتری خواهیم بود و میتوان گفت محدودیت سرعت و پهنای باند، جامعه اطلاعاتی کشور را با خطر جدی مواجه خواهد کرد.
گفتنی است: بر اساس بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت بهتمام كاربران كشور را با محدوديت مواجه کرده است.
لازم بذکر است مطابق با اين بخشنامه، از اين پس ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلوبيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود و بخشنامه مذكور براي تمام شركتهايخصوصي و شركتهاي مخابرات كه خطوط ADSLبه كاربران ارايه ميدهند، ابلاغ شده است.
خطوط اینترنتی با سرعت پایينتر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و میتواند این امر به اقتصاد شرکتهای اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.
مسعود ریاضیات رئیس هیئت مدیره انجمن شرکتهای اینترنتی در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ۱۲۸كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت: طرح پیشنهادی فوق در صورت اجرا مشکلات فراوانی را برای شرکت های PAP ایجاد خواهد کرد و ضرر زیادی را برای آنها تحمیل خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: خطوط اینترنتی با سرعت پایينتر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و میتواند این امر به اقتصاد شرکت های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.
رئیس هیئت مدیره انجمن شرکتهای اینترنتی طرح فوق را مانعی بزرگ برای انجام پروژههای علمی دانست و گفت:دانشجویان و افرادی که فعالیتهای تحقیقاتی انجام میدهند، برای تحقیقات خود نیازمند دانلود کردن فایلهای بزرگ هستند که در صورت تصویب طرح فوق، نميتوانند به راحتی به فایلها دسترسی یابند.
وی تاکید کرد: اگرسازمان تنظیم مقررات برای جلوگیری از استفادههای نامطلوب طرح فوق را ارائه داده است به صراحت میتوان گفت با شکست مواجه خواهد شد و نتیجه مناسبی را نمیتواند بدست آورد.
وی با اشاره به این که در حال حاضر هنوز خبر فوق به انجمن ارسال نشده است افزود: انجمن سعی میکند با رایزنیهایی که با مقامات کشوری دارد بتواند مانع اجرای طرح فوق شود و این امر را به گوش مسئولین مربوطه برساند که کشور بدون اینترنت پرسرعت نمیتواند با کشورهای دیگر به رقابت بپردازد و این امر میتواند جامعه اطلاعاتی را با مشکل بزرگی روبرو کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آه اگر آزادی سرودی میخواند...
من دارم البته داتک دارم که اگر نداشتم اصلا بهتر بود
سلام از سايتتو خيلي ممنونم.
خوب
من دارم
براي شاتل
واقعا منطقه ما چون كمي سرعت عالي
مثل جت
ولي شنيدم گاندي و ونك مثل ملخ ميمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)