ریبری: سه گانه فصل گذشته، فشار را روی بایرن افزایش داده است
باواریایی ها فصل گذشته به عنوان اولین تیم آلمانی توانستند همزمان قهرمان بوندس لیگا، لیگا پوکال و چمپیونزلیگ شوند اما ریبری تاکید کرد که باید قهرمانی های فصل قبل را فراموش کنند
سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، تایید کرد که فتح سه گانه فصل گذشته، فشار روی این تیم برای رسیدن به جام های بیشتر در این فصل را افزایش داده است.
باواریایی ها فصل گذشته به عنوان اولین تیم آلمانی توانستند همزمان قهرمان بوندس لیگا، لیگا پوکال و چمپیونزلیگ شوند اما ریبری تاکید کرد که باید قهرمانی های فصل قبل را فراموش کرده و تنها روی رقابت های این فصل تمرکز کنند.
او به خبرنگاران گفت:" این واقعیت که ما فصل گذشته به همه جام ها رسیدیم، فشار را روی ما افزایش داده است.
کسب این سه گانه برای باشگاه تاریخی بود. ما زمان زیادی صبر کردیم تا به این جام ها برسیم و به همین خاطر، اهمیت زیادی برای ما داشت. این قهرمانی در چمپیونزلیگ برای تمام عمر با ما خواهد بود.
برای رسیدن به قهرمانی دوباره، باید آنچه فصل گذشته رخ داد را فراموش کنیم. باید دوباره سخت کار کنیم، تمرکز داشته باشم و همیشه مشتاق پیروزی باشیم و مهمتر از همه، از بازی کردن در کنار هم لذت ببریم.
اکنون به خودمان بستگی دارد که به عنوان یک تیم، سخت کار کنیم؛ کاری که فصل گذشته انجام دادیم. باید اتحادمان را حفظ کنیم. آنگاه مشکلی نخواهیم داشت."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________

رومنیگه: از انتقادات پی در پی از شواین اشتایگر ناراحت شده ام
شواینی در سن 29 سالگی تقریبا 100 بازی ملی برای تیم ملی آلمان انجام داده و در راس موفقیت های فصل گذشته بایرن مونیخ قرار دارد و چند هفته پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال آلمان معرفی شد
سایت گل- کارل هاینس رومنیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن انتقادات مکرر ازعملکرد باستین شواین اشتایگر را نمی پذیرد.
این ستاره آلمانی یکی از مهره های کلیدی یوپ هاینکس در کسب قهرمانی سه گانه برای بایرن مونیخ در فصل گذشته بود و به تیمش کمک زیادی کرد تا در رقابتهای بوندس لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد. اما حالا با رفتن هاینکس و روی کار آمدن گواردیولا، باستین شواین اشتایگر جایگاه قطعی ای درترکیب اصلی تیم پپ ندارد. در این میان رومنیگه این اخبار که شواینی دیگر عضو کلیدی و هسته اصلی تیمش نیست را تکذیب کرده است و ابهام های مطرح شده در مورد احتمال جدایی باستین شواین اشتایگر از تیمش را رد کرده.
رومنیگه در صحبت هایی که در مجله ای آلمانی از قول او منتشر شده گفت:« من از این انتقادات مداوم که علیه باستین شواین اشتایگر به گوش می رسد ناراحت شده ام. او حتی شایسته کلمه ای از این انتقادات هم نیست.»
او ادامه داد:« ما در مورد بازیکنی صحبت کنیم که در سن 29 سالگی تقریبا 100 بازی ملی برای تیم ملی آلمان انجام داده و در راس موفقیت های فصل گذشته بایرن مونیخ قرار دارد و چند هفته پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال آلمان معرفی شد. شواینی بازیکن فوق العاده ای است که بیشترین مشارکت را در موفقیت های بایرن داشته و درسرتاسر دنیا مورد احترام است. او در سالهای آتی هم یکی از مهمترین مهره های تیم ما خواهد بود.»
رومنیگه در ادامه گفت:« احترام نگذاشتن به او و مطرح کردن ابهامات در مورد آینده ام، به نظر من با هدف خوبی انجام نمی گیرد و من اصلا نمی توانم این بحث ها را درک کنم.»