تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 64 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

این بایرنی که ما میبینیم داره روی توپ های بلند هم کار میکنه و اتفاقا خوب از این طریق به گل میرسه(بازی باشالکه)چیزی که توی بارسای پپ وجود نداشت!
    پس اومدن لوا نتنها خواسته هوینس بوده بلکه خواسته پپ بوده هم شدیدا!
    واین شدت علاقه پپ به لوا و علاقه لوا به بایرن رو توجیه میکنه.
    اما سوال اینه که با وجود داشتن مانژوکیچ چه نیازی به لوا هست؟
    اون دونده تر،دفاعی تر و اغلب گلزن تر از لواست.
    تازه سال به سال هم سرما نمیخوره
    به قول شهاب میتونه از 10کاذب استفاده کنه که اصلا بایرن کم نداره اونجا!و اومدن لوا براشون فقط خرج کردن پول بی خودیه!!
    بهرحال ما از رفتن لوا ضرر نمیکنیم اما شاید شما از اومدنش پشیمون بشین.

2. 9 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بایرن رو سانتر از کناره های زمین گل های زیادی می زنه و اگه یه بازیکن هد زن مثه مانژو نداشته باشیم نصف گل هامون پر پر میشن.
    اومدن لوا می تونه کمک بزرگی باشه و من خودم از این سبک مهاجم های قدرتی که بازی با توپ خوبی هم دارن، خیلی خوشم میاد.
    فقط امیدوارم کار به جایی نرسه که این فصل تو یک بازی مهم بدون مانژو بریم تو زمین

امشب ساعت 10 در DFB Pokal (دوباره) با هانوفر بازی داریم، از اونجا که مصدومین هنوز بهبود پیدا نکردن به نظر نمیاد تغییر آنچنانی در نفرات شاهد باشیم.
    شاید مولر و شکیری فیکس باشن امشب..
    یه جورایی همین سیستم چرخششی یوپ که همه رو آمده نگه می داشت.

بهرحال ما از رفتن لوا ضرر نمیکنیم اما شاید شما از اومدنش پشیمون بشین.
    مطمئنا همونطور که از رفتن گوتزه ضرر کردین از رفتن لوا هم ضرر می کنین .. نگران نباش : دی

4. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هوینس: در جلسه با گواردیولا، حس می کنی که در حال پیشرفت در زندگی هستی

رئیس باشگاه بایرن مونیخ از عطش سرمربی اسپانیایی برای موفقیت تیمش به شدت متعجب شده است

سایت گل – اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که از عطش فراوانی که پپ گواردیولا برای کسب جامهای قهرمانی دارد، به شدت متعجب شده است.

هوینس در گفتگو با رسانه های آلمانی گفت:« گواردیولا خیلی جاه طلب است و با توجه به سن و سال کمش و با موفقیت های بزرگی که به دست آورده، جالب است که او هر روز با انگیزه های فراوانی بر سر کار می آید و اصلا از میزان انگیزه هایش کاسته نشده است. کار کردن با او خیلی خیلی لذت بخش است. گواردیولا انسان خوشرویی است و همیشه قلبش کف دستش است و صادقانه کار می کند. من واقعا احساس خوشبختی می کنم که او را اینجا می بینیم. در جریان جلساتی که با گواردیولا داریم همیشه حس می کنیم که در حال رشد و پیشرفت در زندگی مان هستیم.»

رئیس باشگاه باواریایی در مورد تردیدهای موجود راجع به تغییر سبک بازی بایرن که در هفته های اخیر افزایش یافته گفت:« کاملا روشن است که پپ به کمی زمان نیاز داشت تا بتواند میان سیستمی که در بارسلونا مورد استفاده قرار می داد و سیستمی که برای بایرن به کار می گیرد ارتباط برقرار کند. من کاملا مطمئنم که هر دو فرهنگ به خوبی رشد خواهد کرد و نتیجه همکاری با این سرمربی اسپانیایی ثمربخش و مثبت خواهد بود.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان من بازی های بایرن مونیخ رو دنبال نمیکنم
    ولی یه سوال

تو این فصل اکثر بازی های بایرن رو شبکه ورزش نشون داد ؟؟ !!!!!!!!!!!!!!

8. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

مطمئنا همونطور که از رفتن گوتزه ضرر کردین از رفتن لوا هم ضرر می کنین .. نگران نباش : دی
    حالا نمیخواستم اینجا بحث کنم .. ولی گفتم بقیه هم نظراتشون رو بگن ..

من فکر میکنم تنها وقتی که ما از رفتن گوتزه ضرر کردیم فینال ویمبلی سال قبل بود و اونم بیشتر به خاطر شوکی بود که به همه وارد شده بود ! و البته نقش تاکتیکی که گوتزه سال قبل در تیم داشت

اگه دقت کنی ما از پول فروش گوتزه رفتیم میختاریان و اوبامیانگ رو خریدیم ..
    من دقیق نمیدونم چند تا گل زده پاس گل داده گوتزه ..( فکر کنم هیچی ! ) اما این دو بازیکنی که امسال خریدیم فوق العاده بودن طوری که میختاریان در 6 بازی که برای دورتموند داشته 4 گل و اوبامیانگ در 10 بازی 6 گل زده !
    ناگفته نمونه که گوتزه مدتی هم مصدوم بود .. که البته میختاریان هم مصدوم شد اونم در اول فصل و پیش فصل یعنی دقیقا زمانی که باید با تیم هماهنگ بشه ..

برای همین من میگم ما فقط یک بازی از رفتن گوتزه ضرر کردیم نه بیشتر ! که البته با فرم خوبی که بایرن پارسال داشت تضمینی نبود که با وجود گوتزه ای که قرار داد بسته با بایرن و میخواد بره و دلش اینجا نیست میتونستیم بایرن رو ببریم یا نه

و به نظرم اگه لوا بره ضرر میکنیم ولی ضرر رو جبران میکنیم و نمیزاریم به تیم آسیب برسه ...
    Last edited by CATALONIA; 26-09-2013 at 11:54.

10. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پیراهنای جدید بایرن رو آدم ببینه از دور فکر میکنه تیم ملی آلمان داره بازی میکنه

پی نوشت:چه هدی زدش پیزارو
    در واکنش به انتقادای مغرضانه افراد معلوم الحال توی این تاپیک که معلوم نیست به کدوم سمت غش کردن،خوب جوابشونو داد
    Last edited by بردیا; 26-09-2013 at 14:07.

12. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من دقیق نمیدونم چند تا گل زده پاس گل داده گوتزه ..( فکر کنم هیچی ! ) اما این دو بازیکنی که امسال خریدیم فوق العاده بودن طوری که میختاریان در 6 بازی که برای دورتموند داشته 4 گل و اوبامیانگ در 10 بازی 6 گل زده !
    بازیکن مصدوم فروختن همینه دیگه

ولی جدای از شوخی موافقم، دورتموند بعد از جدایی گوتزه هنوز ضعف نشون نداده، بازیکن های جدید هم خیلی خوب دارن توی ترکیب جا می افتن، اما اینکه جدایی گوتزه نهایتا به نفع دورتموند هست یا نه و اینکه غیبتش حس میشه یا نه رو نمیشه قضاوت کرد تا حداقل آخر این فصل یا حتی فصل آینده.

+

بازی خوبی بود، دادن فرصت به کوننتو و شکیری هر چند که تصمیم به جایی بود، کیفیت حرکات سمت چپ رو خیلی پایین آورده بود و بعضی جاها توی دفاع موقعیت های خطرناکی برای حریف ایجاد شد، توی فاز حمله هم اون جا به جایی و خلاقیت طبیعتا وجود نداشت، که بعدا با اومدن ریبری و آلابا به عنوان هافبک چپ و رفتن مولر به وسط تاثیر آنی اونُ میشد احساس کرد.

بازی اونقدرا حساسیت بالایی نداشت اما نکته ای که به چشم می اومد این بود که باز هم روی توپ های هوایی قوی نشون دادیم که خیلی امیدوار کنندست.

14. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

در واکنش به انتقادای مغرضانه افراد معلوم الحال توی این تاپیک که معلوم نیست به کدوم سمت غش کردن،خوب جوابشونو داد
    اتفاقا دیروز وقتی داشتم نیمه اول رو می دیدم، گفتم این فقط قصدش تخریب من بود از این گل ها : دی

حالا نمیخواستم اینجا بحث کنم .. ولی گفتم بقیه هم نظراتشون رو بگن ..

من فکر میکنم تنها وقتی که ما از رفتن گوتزه ضرر کردیم فینال ویمبلی سال قبل بود و اونم بیشتر به خاطر شوکی بود که به همه وارد شده بود ! و البته نقش تاکتیکی که گوتزه سال قبل در تیم داشت

اگه دقت کنی ما از پول فروش گوتزه رفتیم میختاریان و اوبامیانگ رو خریدیم ..
    ناگفته نمونه که گوتزه مدتی هم مصدوم بود .. که البته میختاریان هم مصدوم شد اونم در اول فصل و پیش فصل یعنی دقیقا زمانی که باید با تیم هماهنگ بشه ..

برای همین من میگم ما فقط یک بازی از رفتن گوتزه ضرر کردیم نه بیشتر ! که البته با فرم خوبی که بایرن پارسال داشت تضمینی نبود که با وجود گوتزه ای که قرار داد بسته با بایرن و میخواد بره و دلش اینجا نیست میتونستیم بایرن رو ببریم یا نه

و به نظرم اگه لوا بره ضرر میکنیم ولی ضرر رو جبران میکنیم و نمیزاریم به تیم آسیب برسه ...
    میانگ مهاجم هست و باید گل بزنه.. بعدشم گل زدن دلیل بهتر بودن یه مهاجم نسبت به یک هافبک تهاجمی نیست.
    بازیکنی مثه گوتزه به خوبی می تونه رابط خط هافبک و حمله باشه، خلاقیت رو تو بازی بیاره.. حالا چون گوتزه الان مال بایرن هست قصد تعریف ندارم ولی استعداد و ظرافت بازی گوتزه به نظر منکه بالاتر از میختاریان و میانگ هست..
    البته می تونی اینم در نظر بگیری که وجود گوتره و رویس و میانگ، پشت سر لوا می تونست چه خط ویران کننده ای باشه.

مثلا فصل پیش بازی برگشت جلو رئال که گوتزه نبود .. یا فینال .. واقعا نبودش مشخص بود.. و ممطمئنا جلو تیمی مثه آگزبورگ، غیبت گوتزه مشخص نیست ولی تو بازی ها بزرگ می تونه نمایان بشه.
    بازم هنوز زوده ولی وقتی یه استعداد ناب رو از دست بدی، به نظر منکه ضرر هست.

16. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این پیراهنای جدید بایرن رو آدم ببینه از دور فکر میکنه تیم ملی آلمان داره بازی میکنه

واقعا ضربه سر غیر عادی ای زد، خیلی وقت بود همچین ضربه سری که گل بشه ندیده بودم

فصل قبل هم همین طوری بود، یه کارایی می کنه آدم می گه حقشه که فیکس بازی کنه

18. 5 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ریبری: سه گانه فصل گذشته، فشار را روی بایرن افزایش داده است

باواریایی ها فصل گذشته به عنوان اولین تیم آلمانی توانستند همزمان قهرمان بوندس لیگا، لیگا پوکال و چمپیونزلیگ شوند اما ریبری تاکید کرد که باید قهرمانی های فصل قبل را فراموش کنند
    سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، تایید کرد که فتح سه گانه فصل گذشته، فشار روی این تیم برای رسیدن به جام های بیشتر در این فصل را افزایش داده است.
    باواریایی ها فصل گذشته به عنوان اولین تیم آلمانی توانستند همزمان قهرمان بوندس لیگا، لیگا پوکال و چمپیونزلیگ شوند اما ریبری تاکید کرد که باید قهرمانی های فصل قبل را فراموش کرده و تنها روی رقابت های این فصل تمرکز کنند.
    او به خبرنگاران گفت:" این واقعیت که ما فصل گذشته به همه جام ها رسیدیم، فشار را روی ما افزایش داده است.
    کسب این سه گانه برای باشگاه تاریخی بود. ما زمان زیادی صبر کردیم تا به این جام ها برسیم و به همین خاطر، اهمیت زیادی برای ما داشت. این قهرمانی در چمپیونزلیگ برای تمام عمر با ما خواهد بود.
    برای رسیدن به قهرمانی دوباره، باید آنچه فصل گذشته رخ داد را فراموش کنیم. باید دوباره سخت کار کنیم، تمرکز داشته باشم و همیشه مشتاق پیروزی باشیم و مهمتر از همه، از بازی کردن در کنار هم لذت ببریم.
    اکنون به خودمان بستگی دارد که به عنوان یک تیم، سخت کار کنیم؛ کاری که فصل گذشته انجام دادیم. باید اتحادمان را حفظ کنیم. آنگاه مشکلی نخواهیم داشت."

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________

رومنیگه: از انتقادات پی در پی از شواین اشتایگر ناراحت شده ام

شواینی در سن 29 سالگی تقریبا 100 بازی ملی برای تیم ملی آلمان انجام داده و در راس موفقیت های فصل گذشته بایرن مونیخ قرار دارد و چند هفته پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال آلمان معرفی شد
    سایت گل- کارل هاینس رومنیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن انتقادات مکرر ازعملکرد باستین شواین اشتایگر را نمی پذیرد.
    این ستاره آلمانی یکی از مهره های کلیدی یوپ هاینکس در کسب قهرمانی سه گانه برای بایرن مونیخ در فصل گذشته بود و به تیمش کمک زیادی کرد تا در رقابتهای بوندس لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد. اما حالا با رفتن هاینکس و روی کار آمدن گواردیولا، باستین شواین اشتایگر جایگاه قطعی ای درترکیب اصلی تیم پپ ندارد. در این میان رومنیگه این اخبار که شواینی دیگر عضو کلیدی و هسته اصلی تیمش نیست را تکذیب کرده است و ابهام های مطرح شده در مورد احتمال جدایی باستین شواین اشتایگر از تیمش را رد کرده.
    رومنیگه در صحبت هایی که در مجله ای آلمانی از قول او منتشر شده گفت:« من از این انتقادات مداوم که علیه باستین شواین اشتایگر به گوش می رسد ناراحت شده ام. او حتی شایسته کلمه ای از این انتقادات هم نیست.»
    او ادامه داد:« ما در مورد بازیکنی صحبت کنیم که در سن 29 سالگی تقریبا 100 بازی ملی برای تیم ملی آلمان انجام داده و در راس موفقیت های فصل گذشته بایرن مونیخ قرار دارد و چند هفته پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال آلمان معرفی شد. شواینی بازیکن فوق العاده ای است که بیشترین مشارکت را در موفقیت های بایرن داشته و درسرتاسر دنیا مورد احترام است. او در سالهای آتی هم یکی از مهمترین مهره های تیم ما خواهد بود.»
    رومنیگه در ادامه گفت:« احترام نگذاشتن به او و مطرح کردن ابهامات در مورد آینده ام، به نظر من با هدف خوبی انجام نمی گیرد و من اصلا نمی توانم این بحث ها را درک کنم.»
    بایرن مونیخ در حال حاضر با امتیازی برابر با بوروسیادورتموند در رده دوم جدول بوندس لیگا قرار دارد و شنبه مقابل وولفسبورگ به میدان خواهد رفت. باواریایی ها چهارشنبه شب در دور دوم رقابتهای جام حذفی آلمان مقابل هانوفر به برد ارزشمندی دست یافتند.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

20. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •